Qualcomm припинила випуск Snapdragon Dev Kit — першого міні-ПК на платформі Snapdragon X

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Qualcomm припинила випуск Snapdragon Dev Kit — першого міні-ПК на платформі Snapdragon X

Ймовірно, саме висока рекомендована ціна підштовхнула
Бісить така тупість та жадність корпорацій. Вони думають, що нарот обов"язково побіже в магазини, як тільки з"являться у продажу. Ні. Нарот не тупий і бета-тестером бути не хоче.

Проте якщо мовай йде про Дев Кіти, то там все очевидно. Простіше тестувати на залізі, який найбільш поширений, а не специфічний і вузькоспеціальний. Наприклад, якби я писав свій софт, то я його б тестував на звичайних смартфонах та ноутбуках, якими користуються люди, бо так ближче до реальних умов експлуатації.
Последний раз редактировалось KimRomik 18.10.2024 10:53, всего редактировалось 2 раза.
1234waltz
Member

Боже, яке позорисько. Випустити ДевКіт ПІСЛЯ релізу продукції, поставити на нього оверпрайсну ціну (копійчаний ДевКіт макміні перед виходом М1 всі пам'ятають і те, що його потім можно було повернути з частковою компенсацією), отримати аж 200 замовлень і позорно злитись з штанями у підливі. І цій компанії прогнозують "потіснити" на ринку традиційних Windows PC Інцел та АМуДе :lol: :lol: :lol:
unique-neon
Member

Ага, були суперечки стосовно доцільності цього виробу під минулою новиною, історія розставила крапки.
Kashtan
Member

Snapdragon
800 доларів
Кілька місяців 200 покупців
Не відповідає стандартам якості
Де логічна помилка?
mrigi
Member

Навіть складно уявити хто з них більш жадібний, ARM з їх хибним ліцензуванням чи Qualcomm з такими безглуздими маркетологами та рішеннями.
clickw0w
Junior

KimRomik: 18.10.2024 10:41 Предлагаю обсудить Qualcomm припинила випуск Snapdragon Dev Kit — першого міні-ПК на платформі Snapdragon X

Бісить така тупість та жадність корпорацій. Вони думають, що нарот обов"язково побіже в магазини, як тільки з"являться у продажу. Ні. Нарот не тупий і бета-тестером бути не хоче.

Проте якщо мовай йде про Дев Кіти, то там все очевидно. Простіше тестувати на залізі, який найбільш поширений, а не специфічний і вузькоспеціальний. Наприклад, якби я писав свій софт, то я його б тестував на звичайних смартфонах та ноутбуках, якими користуються люди, бо так ближче до реальних умов експлуатації.
Девкит нужен для разработки и отладки, а не тестирования.
AFU_power
Member

KimRomik: 18.10.2024 10:41 Предлагаю обсудить Qualcomm припинила випуск Snapdragon Dev Kit — першого міні-ПК на платформі Snapdragon X

Якийсь випук ні про що, дев кіт і є наближеним залізом. Він вийшов невчасно, а точніше після того як вийшли пристрої, для яких на девкіті повинні були розробляти програми. Бо епла підсуєтилась нормально, вона підготувалась і надала девкіти перед випуском арм маків, а тут після, по неадекватній ціні і від контори, яка не має інтересу абсолютно в арм вінді, бо у неї без арм вінди справи йдуть чудово
phobosse
Member

AFU_power: 18.10.2024 13:03Бо епла підсуєтилась нормально, вона підготувалась і надала девкіти перед випуском арм маків
Так, але ж це не перший реліз arm від Qualcomm. Хіба нові проци кардинально відрізняються від умовного Qualcomm 8cx gen 3 ? Dev Kit теж не перший на arm.
AFU_power
Member

phobosse: 18.10.2024 13:24
AFU_power: 18.10.2024 13:03Бо епла підсуєтилась нормально, вона підготувалась і надала девкіти перед випуском арм маків
Так, але ж це не перший реліз arm від Qualcomm. Хіба нові проци кардинально відрізняються від умовного Qualcomm 8cx gen 3 ? Dev Kit теж не перший на arm.
Той набагато слабший та на старішій архітектурі
Scoffer
Member

phobosse: 18.10.2024 13:24Хіба нові проци кардинально відрізняються від умовного Qualcomm 8cx gen 3 ?
Так, відрізняються, в мобільному ядра від контори арм, а в Х свої (куплені) з серверним корінням.
IvanCh
Member

clickw0w
по перше відладка це теж частина тестування.
по друге чому це на ньому не можна тестувати? :lol:
Keyser Soze
Member

Я так понимаю, что "счастливчиков", которые купили ноутбуки с этим процессором, чуть больше :gigi: :lol: :lol: :up: :up: :up:
dext
Member

Це "типовий qualcomm" насправді, бо компанія вважає, що конкурує не з Intel/AMD на windows + x86, а сама з собою на windows + arm, тож і ліпить неадекватні ціни - і програє раз за разом, і буде програвати :rolleyes:
Rederst
Member

З конвеєра у музей? Прикольний вийшов промо своєї продукції.
Ответить