Последние статьи и обзоры
Новости
Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam може зрости
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam може зрости
Пересічний може і іншим чином відреагувати на таке підвищення, наприклад застосувати зелену приложуху з буквою μ.
Пересічний може і іншим чином відреагувати на таке підвищення, наприклад застосувати зелену приложуху з буквою μ.
-
Fen1xz
Member
Ввалят сталкач для Украины по 3000 - большинство пойдет на сайт с демо версиями игр и возьмут её оттуда.
Хотя может быть это просто пиар акция что бы поднять продажи якобы по старым ценам.
Хотя может быть это просто пиар акция что бы поднять продажи якобы по старым ценам.
-
Yukon
Junior
Гра буде прямо на релізі у Xbox Game pass. Який сенс на неї ще завищувати ціну?
-
bigmonstr666
Member
Ну тут аж занадто завищують ціни, 3тисячі можуть коштувати якісь Делюкс видання на плойку і то без регіональних цін, але на ПК... збожеволіли від хайпу
-
Геральт
Member
Але після оцінки ринкової ситуації
Аж цікаво, що ж там за ринкова ситуація? Повно гравців які страждають від нестачі забавок, мабуть. Шалений попит на передзамовлений сталкер. Компанія не встигає задовільнити попит. nice try, але візьму після релізу.
З іншого боку, добрий знак. Ще один доказ, що гра вийде вчасно.
Аж цікаво, що ж там за ринкова ситуація? Повно гравців які страждають від нестачі забавок, мабуть. Шалений попит на передзамовлений сталкер. Компанія не встигає задовільнити попит. nice try, але візьму після релізу.
З іншого боку, добрий знак. Ще один доказ, що гра вийде вчасно.
-
Renouncer
Member
Більше схоже на якийсь договір з Майкрософт, щоб у них в магазині хтось купляв. Інакше всі б у стимі придбали.
-
Alex646
Member
Дурні. В Україні з ліцушниками і так не особо, а тут виставляти делюкс за 75 баксів?
-
BoKl
Member
В кінці серпня спокусився на бандл із трьох частин за 119 грн., свого часу пропустив останні 2 частини, тож вирішив наверстати. І на стільки зайшло, що після проходження Поклику Прип'яті замовив Сталкер 2 алтімейт. Маркетинг спрацював
Зараз бандл коштує 479 грн., за такі гроші я б ніколи такі старі ігри не придбав і, як наслідок, не передзамовив би 2 частину. Якась дивна стратегія у GSC.
Зараз бандл коштує 479 грн., за такі гроші я б ніколи такі старі ігри не придбав і, як наслідок, не передзамовив би 2 частину. Якась дивна стратегія у GSC.
-
AFU_power
Member
Це що щось таке, чим треба пишатись чи як?Sanьka: ↑ 20.09.2024 07:28 Предлагаю обсудить Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam може зрости
-
VBerezovsky
Member
Ну що ж, тоді почекаємо повного видання з великою знижкою. GSC вочевидь не хочуть щоб я брав їх гру на релізі.
-
unique-neon
Member
Мабуть перше пограю в GTA
-
AFU_power
Member
Утютютю, а взяти зараз за 895грн в стімі і повернути якщо не сподобається на протязі двох тижнів з моменту релізу не награвши дві години релігія не дозволяє?VBerezovsky: ↑ 20.09.2024 08:12 Ну що ж, тоді почекаємо повного видання з великою знижкою. GSC вочевидь не хочуть щоб я брав їх гру на релізі.
Последний раз редактировалось AFU_power 20.09.2024 08:34, всего редактировалось 1 раз.
-
Grava
Member
AFU_power
Випередив
Випередив
-
yariksom
Member
Я практично всі ігри так купую, через годину гри стає зрозуміло чи варто її брати, або по оглядам але вже через півроку мінімум.Fen1xz: ↑ 20.09.2024 07:37 Ввалят сталкач для Украины по 3000 - большинство пойдет на сайт с демо версиями игр и возьмут её оттуда.
-
Earanak
Member
Если я и до этого не планировал делать предзаказ то теперь я со всей силы этого не собираюсь делатьякщо не встигли зробити попереднє замовлення — настав час це виправити
-
yariksom
Member
Не знав що таке можливо, тепер так і буде.AFU_power: ↑ 20.09.2024 08:32Утютютю, а взяти зараз за 895грн в стімі і повернути якщо не сподобається на протязі двох тижнів з моменту релізу не награвши дві години релігія не дозволяє?VBerezovsky: ↑ 20.09.2024 08:12 Ну що ж, тоді почекаємо повного видання з великою знижкою. GSC вочевидь не хочуть щоб я брав їх гру на релізі.
-
man1242
Member
Новости уже 3 дня, цену в стиме в укр регионе так и не подняли тут явний пример подстегивания хомяков на предзаказ тут и сейчасVBerezovsky: ↑ 20.09.2024 08:12 Ну що ж, тоді почекаємо повного видання з великою знижкою. GSC вочевидь не хочуть щоб я брав їх гру на релізі.
-
AFU_power
Member
Так політика рефандів працює в стімі. Навіть якщо награв наприклад 2 години і 10 хвилин вони просто довго розглядатимуть рефанд, але всеодно повернутьyariksom: ↑ 20.09.2024 08:34Не знав що таке можливо, тепер так і буде.AFU_power: ↑ 20.09.2024 08:32
Утютютю, а взяти зараз за 895грн в стімі і повернути якщо не сподобається на протязі двох тижнів з моменту релізу не награвши дві години релігія не дозволяє?
-
Sanьka
Member
Згоден, ціна в 3000 це не те чим можна пишатисяAFU_power: ↑ 20.09.2024 08:11Це що щось таке, чим треба пишатись чи як?
-
AFU_power
Member
Ех ті ухилянти, навіть від прямих питань ухиляються. Ти мені ціну 3000 для початку покажи.Sanьka: ↑ 20.09.2024 08:40Згоден, ціна в 3000 це не те чим можна пишатисяAFU_power: ↑ 20.09.2024 08:11Це що щось таке, чим треба пишатись чи як?