Последние статьи и обзоры
Новости
GSC Game World показала геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Telcontar
Member
Пропоную обговорити GSC Game World показала геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Файно, чекаємо!
Багато моментів взяли з Метро і Far Cry.
Файно, чекаємо!
Багато моментів взяли з Метро і Far Cry.
-
maxafon
Member
хто покликав азірова на презентацію? неможливо було слухати
-
Reinmar
Member
А системні вимоги у Стімі це вже офіційні? 2070 для високих?
-
McClane_Junior
Junior
Та ні звичайно, там би 4090 в 1440p на максималках стабільні 60 видавала було б добре. Хоча на відео геймплей з XBOX, тому надія є. Але якщо гра крутезна, то і на мінамально-середніх не соромно пройтиReinmar: ↑ 12.08.2024 21:47 А системні вимоги у Стімі це вже офіційні? 2070 для високих?
-
Геральт
Member
Нічого так. Мабуть таки релізнуть нарешті.
-
GreenMile
Member
Ну шо, де там зрадофіли з минулого обговорення під новиною про перенос релізу, які точно знають з інсайдерських джерел, що Сталкера нема?
-
Voozy
Member
В бусах "stalker", подарованих до ТЦКGreenMile: ↑ 12.08.2024 21:54 Ну шо, де там зрадофіли з обговорення в новині про перенос релізу, які точно знають з інсайдерських джерел, що Сталкера нема?
-
Athrogate
Junior
З однієї сторони - так, а з іншої респект людям які перейшли з москальської на українську, хай навіть з акцентом спочатку, але якщо не зупиняться то далі буде краще.maxafon: ↑ 12.08.2024 21:46 хто покликав азірова на презентацію? неможливо було слухати
-
Ходок
Junior
Нагадайте мені, будь ласка, якусь іншу всесвітню презентацію гри українською мовою.maxafon: ↑ 12.08.2024 21:46 хто покликав азірова на презентацію? неможливо було слухати
На дозвіллі можете послухати записи чудового знавця української мови пані Фаріон, яка ображала російськомовних військовослужбовців, що віддавали за неї свої життя.
-
Guest003
Member
Краще так, ніж слухати риганинуmaxafon: ↑ 12.08.2024 21:46 хто покликав азірова на презентацію? неможливо було слухати
-
arkadiilem0n
Member
Я не хейтер сталкеру, а скоріше фанат, бо оригінальну трилогію проходив більше разів, ніж пальців на руках (це не рахуючи моди). Мало того, я оформив передзамовлення на цю частину
Але, відверто кажучи, мені трішки не подобається, що нам показують у відосах за лише три місяці до релізу:
Чекаю реліз і сподіваюсь, що хоча б "дитячі болячки" нас сильно не потривожать не релізі, а все інше думаю модами доробимо)
Але, відверто кажучи, мені трішки не подобається, що нам показують у відосах за лише три місяці до релізу:
- Я бачу фізику зброї (та її деталізацію) років так 2013-2017.
- Графоній не тягне на UE5, це більше схоже на якийсь enb або reshade від модоробів у поєднанні з текстурами підвищенної роздільної здатності на старому сталкері.
- Кольорова корекція майже не схожа на те, що показували в попередніх відосах, ба більше - з івенту с іксбоксом вона теж не збігається. І те, що показували раніше, виглядало краще.
- Я бачу купу ресайклу старих текстур, але з апскейлом, напевно.
- Кнопки взаємодії завеликі (сподіваюсь дадуть змогу їх робити меншими, або самі їх зроблять меншими) та шрифт не дуже красивий.
- Чесно, багато чого ще не подобається, але, сподіваюсь, або пофіксять до релізу, або швидко під'їдуть моди з майстернею стіма, де більшість траблів (суб'єктивних та не дуже) можна буде пофіксати)
- Звуки та ехо прям файно зробили
- Дизайн КПК та його звуки
- Окремо хотів би компас відзначити, виглядає зручно
- Наближений до олдскулу такий рідненький інвентар
Чекаю реліз і сподіваюсь, що хоча б "дитячі болячки" нас сильно не потривожать не релізі, а все інше думаю модами доробимо)
-
Ходок
Junior
Наприклад?Telcontar: ↑ 12.08.2024 21:44 Багато моментів взяли з Метро і Far Cry.
-
Reinmar
Member
McClane_Junior
щось по графіці там і близько нятяку на 4090 немає. Я б сказав, що якраз на 2070. Якщо так буде - то удачі їм, але без мене
щось по графіці там і близько нятяку на 4090 немає. Я б сказав, що якраз на 2070. Якщо так буде - то удачі їм, але без мене
-
Earanak
Member
Ну, спасибо хоть не кормят пререндренными постановочными роликами
-
Igor_1974
Member
Мені сподобалось. Шкода що поки не бачу систему Розвантаження (як в NLC) та/або окремо магазини,але в цілому Ок.
-
Ходок
Junior
Щодо якості ігрового відео. Надіюсь, що свою думку про нього глядачі складають не на основі того, що нам транслював "Twitch", а на основі офіційного каналу розробника на "YouTube" (з якістю аж до 4К):
https://www.youtube.com/watch?v=bi17nPEG7jw
https://www.youtube.com/watch?v=bi17nPEG7jw
-
YAYA
Member
Мене вразив підхід.
Я за життя в кілька ігор грав по кілька разів. Це супер Маріо і Сталкер
Один раз подужав ГТА3 в 2018
Якщо він дійсно такий класний то куплю нарешті хбох з лавою і мишкою, або комп, візьму відпустку, зніму хату від сім'ї на 2 тижні і як залипну
Відправлено через 9 хвилин 33 секунди:
P.s. набрехав, ще раза три пройшов нфс андерграунд 2.
Я за життя в кілька ігор грав по кілька разів. Це супер Маріо і Сталкер
Один раз подужав ГТА3 в 2018
Якщо він дійсно такий класний то куплю нарешті хбох з лавою і мишкою, або комп, візьму відпустку, зніму хату від сім'ї на 2 тижні і як залипну
Відправлено через 9 хвилин 33 секунди:
P.s. набрехав, ще раза три пройшов нфс андерграунд 2.
-
man1242
Member
Зачем это показали ? Я щас вот уже хочу поплеить в это, снова ждать
-
Afit
Member
гейм пас и в путьAgon1st: ↑ 12.08.2024 23:05 цены конечно в европе конские )
надо ждать распродажу
и жаль что нету немецкой озвучки