Рідкий азот допоміг Apple iPad Pro подолати позначку 4000 балів в одноядерному тесті Geekbench 6

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Рідкий азот допоміг Apple iPad Pro подолати позначку 4000 балів в одноядерному тесті Geekbench 6

Що там такого гарячого, що не вистачило води чи фреонки?
1nsane
Member

waryag: 16.05.2024 17:51 Пропоную обговорити Рідкий азот допоміг Apple iPad Pro подолати позначку 4000 балів в одноядерному тесті Geekbench 6

Що там такого гарячого, що не вистачило води чи фреонки?
Имхо даже воздуха норм бы хватило. Наверное, дело в том, что к чипу не подобраться, и все охлаждение происходит через корпус (как на картинке). Тогда чисто теоретически, легче просто заморозить вообще все и на заморачиваться :gigi:
ervin
Member

Подібні новини в мене завжди викликають посмішку, коли уявляю собі Олімпійські ігри під "допінгом".
Реактивна ракета допомогла побити світовий рекорд в киданні списа.
Чемпіонат по стрибкам в гору з антигравітаційним полем пройшов в Дубаях. Бурж Халіфу перестрибнуло лише 69 спортсменів зі 100.
Кривава баня під час хокейного матчу закінчилася руйнуванням стадіону і одним збитим літаком.
waryag
Member

ervin: 16.05.2024 18:55Подібні новини в мене завжди викликають посмішку, коли уявляю собі Олімпійські ігри під "допінгом".
Зате є формула 1 з жорстоким абузом будь-яких можливостей виграти дорогоцінні долі секунди на колі. Від деяких рішень по обходу обмежень регламенту просто випадаєш в осад.
capacitor440
Member

Це просто квінтесенція оверклокінгу, ганяти таблєт під азотом - я такого ще не бачив :beer:
Dragobes
Member

Надо Шевцову скинуть, а то он не знает зачем ему новый iPad Pro :lol:
yurius_r
Member

capacitor440
Так це ж не оверклокінг. Дядько забезпечив чіпу норм охолодження щоб чіп не тротлив :weep: . Тобто якби Apple самостійно з цим щось зробила, планшет працював би значно швидше, а так він навіть в однопотоку тротлить, тож не зрозуміло нахіба там такий потужний чіп
Ответить