Пропоную обговорити Qualcomm випустить лінійку SoC Snapdragon X наступного тижня
А на ділі буде якийсь ретранслятор інструкцій ARM-X86 і нові рузени в реальних задачах будуть краще при +/- одному TDP. А більшість професійного софту взагалі не запрацює чи в рази повільніше буде.
Последние статьи и обзоры
Новости
Qualcomm випустить лінійку SoC Snapdragon X наступного тижня
-
Skiff93
Member
-
MetalistForever
Member
Тут у нас бегает один фанат ARM , который рассказывает , что следующий PS6 будет на ARM
-
verdelot
Junior
Я подумав, що Overclockers вже почали писати про презервативи... ну, слава богу!-)
-
Paladin
Member
100% Костилі на костилях.
Арм для портативного застосування накрайняк роботики там різні
Арм для портативного застосування накрайняк роботики там різні
-
FastBullet
Member
Він уже давно існує WoW64Skiff93: ↑ 19.04.2024 17:16 Пропоную обговорити Qualcomm випустить лінійку SoC Snapdragon X наступного тижня
А на ділі буде якийсь ретранслятор інструкцій ARM-X86 і нові рузени в реальних задачах будуть краще при +/- одному TDP. А більшість професійного софту взагалі не запрацює чи в рази повільніше буде.
-
Skiff93
Member
ARM тут до чого?FastBullet: ↑ 21.04.2024 21:34Він уже давно існує WoW64Skiff93: ↑ 19.04.2024 17:16 Пропоную обговорити Qualcomm випустить лінійку SoC Snapdragon X наступного тижня
-
FastBullet
Member
API WOW64
Приложение x86 (или x64) даже не знает, что оно работает на компьютере Windows на компьютере Arm, если он не вызывает определенные API (IsWoW64Process2).
Уровень WOW64 Windows позволяет выполнять код x86 в версии Arm64 Windows. Эмуляция x86 работает путем компиляции блоков инструкций x86 в инструкции Arm64 с оптимизацией для повышения производительности. Служба кэширует эти переведенные блоки кода, чтобы сократить затраты на перевод инструкций и разрешить оптимизацию при повторном запуске кода. Кэши создаются для каждого модуля, чтобы другие приложения могли использовать их при первом запуске.
Any questions???
-
Skiff93
Member
Джерело? Бо абсолютно скрізь пише, що це лише для запуску 32бітних процесів на 64бітних системах.FastBullet: ↑ 24.04.2024 02:59API WOW64
Приложение x86 (или x64) даже не знает, что оно работает на компьютере Windows на компьютере Arm, если он не вызывает определенные API (IsWoW64Process2).
Уровень WOW64 Windows позволяет выполнять код x86 в версии Arm64 Windows. Эмуляция x86 работает путем компиляции блоков инструкций x86 в инструкции Arm64 с оптимизацией для повышения производительности. Служба кэширует эти переведенные блоки кода, чтобы сократить затраты на перевод инструкций и разрешить оптимизацию при повторном запуске кода. Кэши создаются для каждого модуля, чтобы другие приложения могли использовать их при первом запуске.
Any questions???
І навіть з цими поясненнями (не ясно звідки) нічого моєму посту не суперечить.
-
FastBullet
Member
Я не знаю хто там вам скрізб піше єресьSkiff93: ↑ 24.04.2024 10:33Джерело? Бо абсолютно скрізь пише, що це лише для запуску 32бітних процесів на 64бітних системах.FastBullet: ↑ 24.04.2024 02:59
API WOW64
Any questions???
А джерело - саме майкрософт, не знаю чому ви юзаєте всяку фігню, а не дивитесь спочатку ну хоча б найпростіше, - те що пише виробник
https://learn.microsoft.com/ru-ru/windo ... -emulation
-
Skiff93
Member
То в чому я не правий? Емуляція це ще гірше ретрансляції. Чи одне і те ж практично. Втрати продуктивності доволі великі.FastBullet: ↑ 24.04.2024 12:01Я не знаю хто там вам скрізб піше єресьSkiff93: ↑ 24.04.2024 10:33
Джерело? Бо абсолютно скрізь пише, що це лише для запуску 32бітних процесів на 64бітних системах.
А джерело - саме майкрософт, не знаю чому ви юзаєте всяку фігню, а не дивитесь спочатку ну хоча б найпростіше, - те що пише виробник
https://learn.microsoft.com/ru-ru/windo ... -emulation