Последние статьи и обзоры
Новости
Представлена термопаста для ентузіастів EK-Loop NGP
-
SimplySorc
Member
Предлагаю обсудить Представлена термопаста для ентузіастів EK-Loop NGP
Треба аби ще без глютену була, та з фіксиками. Ну камон, які наночастинки, наночастинки чого взагалі?
Треба аби ще без глютену була, та з фіксиками. Ну камон, які наночастинки, наночастинки чого взагалі?
-
Dilfin
Member
Вже 8,32€ Було б цікаво побачити тести цієї термопасти.
-
stakanctl
Member
AISimplySorc: ↑ 05.04.2024 09:27 наночастинки чого взагалі?
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
А якщо без жартів, то там якась пропрієтарна секретна "Nano Grade Particle (NGP) technology", котру маркетологи не озвучують.
-
wolf359
Junior
О, маркетологи згадали про наночастинки. Років 10 тому вони були всюди.
-
Grindeath
Member
Надеюсь термопаста будет со встроенным ИИ, иначе брать не буду. Всё же одними наночастицами сыт не будешь.
-
feniks_tm
Member
Якось занадто дешево для EK, певно навіть самі в себе не вірять
-
LiquidStorm
Member
Все кльово, а де цифра теплопровідності?
Найшов у посиланні на магаз:
Найшов у посиланні на магаз:
Technical Specifications:
- Color: Gray
- Volatilization Rate (24H@200°C) %: < 0.5
- Density (g/cc): 2.98
- Viscosity (mPa.s): 1000~2000
- Continuous Using Temperature (°C): -20° to 125°
- Thermal Conductivity (W/mK): 6.9
- Thermal Impedance (°C·cm2/W): 0.09
- Pressure (psi): 40
Последний раз редактировалось LiquidStorm 05.04.2024 09:55, всего редактировалось 1 раз.
-
feniks_tm
Member
LiquidStorm: ↑ 05.04.2024 09:53 Все кльово, а де цифра теплопровідності?
Последний раз редактировалось feniks_tm 05.04.2024 09:55, всего редактировалось 1 раз.
-
Diablique
Member
Наночастицы для энтузиастов. После подобных слов, ярлык вешается автоматически, но посмотрим тесты, мало ли, маркетологи "не обманули". Энтузиасты б...ть))))
-
SimplySorc
Member
Тільки зазвичай це просто складова пасти, але ж якщо порошок назвати наночастинками, то рядовий шланг буде охочіше брати продукт ¯\_(ツ)_/¯stakanctl: ↑ 05.04.2024 09:39 Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
А якщо без жартів, то там якась пропрієтарна секретна "Nano Grade Particle (NGP) technology", котру маркетологи не озвучують.
-
LiquidStorm
Member
І берем для порівняння якусь ID-Cooling FROST X25 2g і там ...
І кому треба той ЕК глуп?Теплопровідність 10.5 W/mK
-
nochnik89
Member
наночастицы - это секретная добавка
- спойлер
-
Vpupkin
Member
Кому она надо когда есть 5888.
ЫКА в своем репертуаре, купите фуфло за дорого, нам очень нужны ваши деньги. Вардар им в системник.
ЫКА в своем репертуаре, купите фуфло за дорого, нам очень нужны ваши деньги. Вардар им в системник.
-
_Slavko_
Member
Vpupkin
аххах, як раз хотів щось подібне розказати. просто маркетинг у DOW CORNING, не такий прогресивний як у ЕКашників)
аххах, як раз хотів щось подібне розказати. просто маркетинг у DOW CORNING, не такий прогресивний як у ЕКашників)
-
Fen1xz
Member
Сейчас бы смотреть на цифры теплопроводности нарисованные с потолка, а не на температуры в тестах и реальных задачах. ID-Cooling FROST X25 по тестам как и МХ-4/5, у первой 10.5, у второй официально 1-4 (но на самом деле на сайте сказали что указывать не будут), а неофициально 8.5. Так что только после тестов и сравнений можно будет понимать насколько новая паста "энтузиастская".LiquidStorm: ↑ 05.04.2024 09:58І берем для порівняння якусь ID-Cooling FROST X25 2g і там ...І кому треба той ЕК глуп?Теплопровідність 10.5 W/mK
-
Artem_K
Member
LiquidStorm
Мені здається, що та теплопровідність доволі абстрактна річ, бо коли дивишся тести, то кореляція результату різних паст з їх теплопровідністю не дуже.
В мене була Thermalright Chill Factor 3 у якої заявлено 3,5 Вт/мК, але по факту вона випереджала пасти з багато кращими числами.
Але то я так, до ЕК претензій немаю. окрім ціноутворення
Мені здається, що та теплопровідність доволі абстрактна річ, бо коли дивишся тести, то кореляція результату різних паст з їх теплопровідністю не дуже.
В мене була Thermalright Chill Factor 3 у якої заявлено 3,5 Вт/мК, але по факту вона випереджала пасти з багато кращими числами.
-
zaqik
Member
Наночастицы для энтузиастов.
Для настоящих энтузиастов уже давно существуют квантовые частицы с встроенным дисплеем
-
anyname
Member
Тести взагалі абстрактна річ. у деяких паст заявлено набування робочих кондицій через неділю а то й дві після нанесення. Хто буде стільки чекати при тестуванні ? Так пів року піде на коректні тести десятка паст.Artem_K: ↑ 05.04.2024 10:49 LiquidStorm
-
Artem_K
Member
anyname
Були такі. На ПроХайтек було кілька роликів, коли вони знімали показники з різницею чи то півроку чи то місяців дев'ять.
Були такі. На ПроХайтек було кілька роликів, коли вони знімали показники з різницею чи то півроку чи то місяців дев'ять.
-
feniks_tm
Member
Промисловим пастам і не потрібен маркетинг) Нахлобучувати ховрашків це ніша масмаркету))_Slavko_: ↑ 05.04.2024 10:23 Vpupkin