Последние статьи и обзоры
Новости
Google вибачилася за помилки ШІ Gemini у генерації людей
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Google вибачилася за помилки ШІ Gemini у генерації людей
боюсь після цього вибачення доля компанії може повиснути на волосині
боюсь після цього вибачення доля компанії може повиснути на волосині
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Навіть додати нічого
-
unique-neon
Member
А що, в серіалах треба, в іграх треба, чим ШІ гірший
-
Firebrand
Member
кароч, кукл, хватит врать, вы повесточку, всегда выпячивали как могли, отсюда и ИИ.Google извинилась за ошибки
-
Shkrabaliuk
Member
Боюсь уявити як би працював такий ШІ від Нетфлікс
-
MetalistForever
Member
Нужно разнообразие, кроме белых А так , Нейросеть просто выполнило все по правилам новых трендов США( гендерное разнообразие и мультикультурность ( кроме белых ) ... ну в общем как в современном Hollywood методички ( по фильмам+ мультики) : 3 афроамериканца + 2 латиноамериканца + 1 азиат + 1 араб + небинарная личность + 1 гей + 1 лесби а и антагонист ( белый гетеросексуал с голубыми глазами , блондин ... который бьет и унижает женщин ааа и еще самое страшное .... сексуализирует женщин как объект вожделения - ооо ужааасс
-
1nsane
Member
Google извинилась за ошибки ИИ Gemini
В Google расстроены, что их спалили
В Google расстроены, что их спалили
-
Alligator
Member
А за що вибачились? За то, что несмотря на фильмы основанные на исторических традициях необходимо впихнуть 100500 гендеров вместо хороших актеров и на фоне этого гугл сделал неверный вывод? А что если ИИ сделал именно тот вывод который должен был и новые поколения считают аналогично?
-
Robostyle
Member
Вся эта история с sjw и wokе и инклюзивностью вообще напоминает падение Рима
Может быть что посмотрев на неугомонность рашки, на западе щас начнут сворачивать толерантный куколдизм, и этот инфовброс чисто проба пера. А то китайсо пихот и русссо зольдатен прийдет, а у них молодежь толерантная и миролюбивая, не дай бох обидят зольдата, лучше мирно ему дом и жену для развлечений и детей для усыновления отдать. А воевать за активы промышленных групп - это вообще вы о чем?
Может быть что посмотрев на неугомонность рашки, на западе щас начнут сворачивать толерантный куколдизм, и этот инфовброс чисто проба пера. А то китайсо пихот и русссо зольдатен прийдет, а у них молодежь толерантная и миролюбивая, не дай бох обидят зольдата, лучше мирно ему дом и жену для развлечений и детей для усыновления отдать. А воевать за активы промышленных групп - это вообще вы о чем?
Последний раз редактировалось Robostyle 23.02.2024 16:49, всего редактировалось 1 раз.
-
Gelonyrum
Member
Перефразую: "Не прокатило, викреслюємо."Google вибачилася за помилки ШІ Gemini у генерації людей
-
daesz
Member
Та немає за що вибачатись, у нетфлікса от чорний одін та клеопатра. Через 100 років будуть писати що й в другій світовій за фріців воювали євреї та азіати, а чорні в США мали в рабстві білих.
- спойлер
- Це був сарказм, вкину для альтернативно-обдарованих.
Последний раз редактировалось daesz 23.02.2024 16:57, всего редактировалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
а ти оптиміст
-
stakanctl
Member
Таке відчуття, що вони були інвесторамиShkrabaliuk: ↑ 23.02.2024 16:35 Боюсь уявити як би працював такий ШІ від Нетфлікс
-
Paladin
Member
Це на всіх платформах до речі. 3-й негр, 4-й азіат, 2-й без лиця і 1 білий)
Причому жоден з них не гетеро
Причому жоден з них не гетеро
-
lamer02
Member
Так он и профинансировалShkrabaliuk: ↑ 23.02.2024 16:35 Боюсь уявити як би працював такий ШІ від Нетфлікс
-
Bukakanga
Member
веьтнамские деффачки в вермахте улыбнули, да. Интересное могло бы быть аниме. Или хентай.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Краще б вони згенерували українців замість очкатого ублюдка небензі в ООН, і озабоченого москво-соса Гутерреш-а на смітник викинули. Не віртуально, а реально. Не розумію чому до сих пір, ще ніхто не зайшов туди і кастетом не зробив фарш із пачки небензі. Він же ніде не ховається, у всіх на виду А краще скинути на нього Фугас із дрона
-
kolio
Member
а як Gemini заставити генерувати зображення?
я йому кажу: "згенеруй зображення чорної діри"
а воно мені у відповідь: "Наразі я не вмію створювати зображення, тому не можу допомогти."
максимум що видає - просто готові фотки з інету з різних сайтів.
я йому кажу: "згенеруй зображення чорної діри"
а воно мені у відповідь: "Наразі я не вмію створювати зображення, тому не можу допомогти."
максимум що видає - просто готові фотки з інету з різних сайтів.
-
maxafon
Member
kolio
американський впн
американський впн
-
Kashtan
Member
Та повні йолопи ці ШІ та їх творці, буквально позавчора перевірив багато цих Ші які малюють , вони не малюють всі по шаблону наприклад інвалідів та людей із вадами, ніхто з них абсолютно, українців вони зображають поголовно всі вони , неграми та азіатами, український прапор вони малюють із червоними кольорами і не двома смугами кольору - а якимись зірками і квадратами, абсолютно ніякого сенсу від їх діяльності не було. Кілька годин життя даремно, було повне відчуття що з ідіотами намагаюсь працювати які ще й чогось точно бояться.