Питання по драйверу до Windows 11 на платі Asus H87 PRO.
Досить давно на ПК стоїть Windows 7. 10-ка як не сподобалась одразу після виходу, так і не подобається за 1,5 року до кінця її підтримки. Ну так склалось
Але от 11 на мій упертий погляд, наче добре вигляда. Вирішив поставити другою системою до сімки.
Офіційний ISO Windows 11 English US + Rufus з відміною перевірки TPM 2.0 = система успішно встановлена на окремий диск ПК, з вибором завантаження, 7 чи 11.
11-ка сама підхопила більшість обладнання на ПК, окрім двох залізяк.
Одну з них розпізнала та прописала собі після встановлення Intel_Chipset_Win10_10.1.1.7 з сайту Асус.
З іншою мала б зробити те саме, але вперлася і ніяк не хоче цього робити.
Драйвер для неї - ASUS Probe II Sense Driver V1.0.1.0 for Windows 10 32bit & 64bit.(WHQL), а ім'я - AMDA00 Interface.
Система бачить драйвер, намагається встановити, довго думає, та зупиняється з помилкою типу "не вистачило часу".
А залізка вісить у "інших" пристроях зі значком питання.
Трохи з часом у Дефендері вилізла ще помилка увімкнення Memory integrity, по причині Incompatible drivers AsIO64.sys від Asus, driver version 1.0.1.0, Published name oem12.inf, що здається тим самим, "невизначеним" обладнанням.
Чи хтось стикався з подібною морокою? Чи є спосіб здружити 11-ку зі старою залізкою, у якої є драйвер від 10-ки? Чи взагалі не чіпати, та не морочити голову?
Наперед дякую за можливу допомогу та ідеї!
Последние статьи и обзоры
Новости
Windows 11 на Asus H87 PRO
-
SBS
Junior
-
Donate
Member
Його й на підтримуємих ПК вмикати не треба, він повністю ломає класичну віртуалізацію яка йде не через hyper-vSBS: ↑ 13.02.2024 23:51 Трохи з часом у Дефендері вилізла ще помилка увімкнення Memory integrity, по причині Incompatible drivers AsIO64.sys від Asus, driver version 1.0.1.0, Published name oem12.inf, що здається тим самим, "невизначеним" обладнанням.
-
SBS
Junior
Ну, то і добре, якщо так, нехай буде вимкнений, цей Memory integrity
Але ж це вже наслідки, а як причину виправити, питання відкрите.
-
Donate
Member
Фішка там в тому що там вінда віртуалізує частину системи тому там якісь більші вимоги то свіжості драйверів і комплектуючих. Жити без цього без проблем можна.SBS: ↑ 14.02.2024 01:57 Ну, то і добре, якщо так, нехай буде вимкнений, цей Memory integrity
-
Ekz0rcyst
Member
Donate
Я так розумію це для певних безпекових функцій потрібно, типу створюється "пісочниця" для запуску софта.
Я так розумію це для певних безпекових функцій потрібно, типу створюється "пісочниця" для запуску софта.