Магія та стімпанк, сеттінг цікавий
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Давно хочу такий собі Арканум від першої особи.
Графон щось не дуже вразив при немаленьких вимогах
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Там ще й у всіх вимогах прописаний апскейл (TSR Balanced?)
Це як так, тут повне бінго:Enjthesilence: ↑ 04.02.2024 14:28 Не купляйте хлопці ігри у дочасному доступі
А що, на AMD взагалі щось запускається ?
Жоден з названих проектів не вийде за рік дочасного доступу, більшість з них вже в ньому багато років, бо навіщо робити гру, прискорювати розробку, якщо можна просто фармити гроші на бета-тестерах ще й зекономити на цьому? Вальхейм у альфі з 2017 року, добрий день, 1 оновлення на 1,5 року. Реді ор нот, який також обіцяли на рік у ерлі аксес, вийшов набагато пізніше, гра непогана (окрім зламаного ші ворогів) Типу БГ3 наприклад скільки був у дочасному, а обіцяли скільки? І вийшла чудова гра, хоча явно недопрацьована в технічному плані, яку ще треба лагодити, але навіщо платити гроші за огризки? Невже мало ігор, які повністю вийшли? Єдиний плюс ерлі аксес в тому, що це така собі демка, яка дає зрозуміти що це за гра, це все ще краще за передзамовленняEaranak: ↑ 04.02.2024 14:31 Enjthesilence, почему ? Я всегда беру в раннем доступе и ни разу еще не пожалел об этом.
Из последнего с чего кайфанул BattleBit Remastered, Ready or Not, Satisfactory, Valheim, Enshrouded, Witchfire![]()
Особенно кайф когда наигрался в игру, отложил ее на годик и перепроходишь уже прокачанную версию.
Для меня это как двойной игровой опыт по цене одной игры![]()
Якщо це не "вічний" дочасний доступ, де реально є постійні оновлення, а не пусті обіцянки - погоджуюсь, але пригадайте такі проекти? Скільки їх таких буде?Vpupkin: ↑ 04.02.2024 14:52 Enjthesilence
Ранний доступ это не всегда плохо.
Проекты могут развиваться в тесном сотрудничестве с комьюнити.
Занесли…
грати в тарковEaranak: ↑ 04.02.2024 15:14 Enjthesilence, я и не жду пока они выйдут. Я и не говорил что они должны выйти. Как это вообще относиться к тому что я говорилМне вообще плевать выйдут они в релиз или нет. Какая мне разница. Я в тот же Тарков играю уже года четыре, и как то мне не мешает что везде там написано что игра в Бете, пффф )) Да пусть хоть по 10 лет делают игры, ноу проблем так сказать. Когда PUBG вышел в 1.0 Релиз, в игре тогда вообще ничего не изменилось. Убрали надписи "Beta" и "Early Access", игра не изменилась и продолжили ее пилить после релиза точно с такими же темпами как и до
Конечно есть игры которые умирают в раннем доступе, типа SCUM или Battalion 1944, но они меня стороной обошли. А все игры в раннем доступе в которые я играл, как уже сказал - дали мне вдвойне игрового опыта
![]()
Буду каждый раз вспоминать тебя при очередной покупке игры в раннем доступеEnjthesilence: ↑ 04.02.2024 15:27 через таких як ти, які підписуються за гроші на бета тест і виходить криве лайно