Чутки: нову Assassin's Creed представлять у травні, а випустять у листопаді

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Чутки: нову Assassin's Creed представлять у травні, а випустять у листопаді

Сколько можно выпускать это овно!? Оставьте вы серию хотя бы года на три и потом вернитесь с переосмыслением, если будет что сказать. Нет, насилует давно остывший труп до последнего.

Самурай негр - это ТОП. Главное, чтоб потом оказался трансгендерной лесбиянкой с протезом вместо ноги.
avuremybe
Member

Африканський самурай :laugh:

Вже багато років хочу побачити, яких персонажів ці відшиблені гомосятники поставлять в гру про африку
everme
Member

doc-oc: 30.01.2024 13:49 Предлагаю обсудить Чутки: нову Assassin's Creed представлять у травні, а випустять у листопаді

Сколько можно выпускать это овно!? Оставьте вы серию хотя бы года на три и потом вернитесь с переосмыслением, если будет что сказать. Нет, насилует давно остывший труп до последнего.

Самурай негр - это ТОП. Главное, чтоб потом оказался трансгендерной лесбиянкой с протезом вместо ноги.
Странно, я был уверен, что кто-кто, а ты точно палец вверх
LordTornado
Member

avuremybe: 30.01.2024 13:55 Вже багато років хочу побачити, яких персонажів ці відшиблені гомосятники поставлять в гру про африку
Ну так запусти Ориджинс. Египет - это Африка вообще-то...
avuremybe
Member

LordTornado: 30.01.2024 13:58
avuremybe: 30.01.2024 13:55 Вже багато років хочу побачити, яких персонажів ці відшиблені гомосятники поставлять в гру про африку
Ну так запусти Ориджинс. Египет - это Африка вообще-то...
Запускати я його точно не буду.
Давай спойлери прямо сюди :popcorn:
Геральт
Member

Mirage до речі досить норм вийшов
Ijachok
Member

doc-oc: 30.01.2024 13:49 Предлагаю обсудить Чутки: нову Assassin's Creed представлять у травні, а випустять у листопаді

На відміну від ваших фантазій, у афросамурая є свій реальний прототип у японській історії
CrypteX
Member

> Світ гри за розмірами менший за Valhalla, але більший за Odyssey.

Це як?

According to Game Rant, Odyssey's map covers 90.7 square miles.
Both England and Norway (and a couple of other smaller areas) came up with a figure of roughly 38.5 square miles.

Odyssey's 90.7 square miles is largely consisting of the sea. Take that away and we can pin the proper land mass of Ancient Greece at around 45 square miles. Even then, it's still a bit larger.
7_s_7
Member

Я уже сбился со счета какая после какой выходила :spy:
Alligator
Member

Геральт: 30.01.2024 14:21 Mirage до речі досить норм вийшов
Ціна кінська, порт кривий, гра більше на DLC змахує. Управління криве - залізає на стіни де не потрібно та не стрибає в низ у визначених для цього місцях.
Serg IX
Member

коли вже Assassin's Creed Red Mirage представлять?
avuremybe
Member

Це як "літр - багато, два - мало"
Геральт
Member

Alligator: 30.01.2024 17:49 Ціна кінська, порт кривий, гра більше на DLC змахує. Управління криве - залізає на стіни де не потрібно та не стрибає в низ у визначених для цього місцях.
Управління в паркурах завжди тим страждає. Інакше буде звалюватись там, де не треба.
Гра літає, не знаю, в чому там кривість.
28грн )
Grava
Member

7_s_7: 30.01.2024 17:40Я уже сбился со счета какая после какой выходила
Навіть не намагайся рахувати, ще приблизно 10 (це на всі платформи) у розробці :D
nochnik89
Member

давайте не будем хейтить начинающих разработчиков, а поддержим :gigi:
Enjthesilence
Member

Геральт: 30.01.2024 18:59
Alligator: 30.01.2024 17:49 Ціна кінська, порт кривий, гра більше на DLC змахує. Управління криве - залізає на стіни де не потрібно та не стрибає в низ у визначених для цього місцях.
Управління в паркурах завжди тим страждає. Інакше буде звалюватись там, де не треба.
Гра літає, не знаю, в чому там кривість.
28грн )
Серія деграднула після Юніті, якій вже 10 років, вона все ще графічно та геймплейно краща за усі наступні частини АС з найкращим паркуром, до речі. А міраж не смахує на длс, бо він і є длс
Геральт
Member

Enjthesilence: 31.01.2024 01:24 А міраж не смахує на длс, бо він і є длс
DLC до чого? Там же бойовка інша, ніж в "основній" грі.
Може малобюджетна, по мірках юбісофт, але то окрема гра.
lamer
Member

два героя - м. і ж. це перебір. в синдикаті не сподобалось, хоча сама ігра норм була.
поки що ороіджинс виглядає самою вдалою ігрою.
Ответить