Последние статьи и обзоры
Новости
Ubisoft знімає з продажу The Crew
-
Fen1xz
Member
Предлагаю обсудить Ubisoft знімає з продажу The Crew
Если асасины после отключения можно бегать и дальше, то крю онли онлайновая. Потушат сервера и всё.
Если асасины после отключения можно бегать и дальше, то крю онли онлайновая. Потушат сервера и всё.
-
Sailor Popeye
Member
Бідна інді студія не може собі дозволити довгу підтримку продуктів
-
NUN4AG
Member
З одного боку грі 9 років і більшість власників мала б встигнути в неї награтися, але ж усе одно фактично Юбісофт відбирає у власників куплений продукт (ну або робить цей продукт "цеглиною"), що вчергове ставить під сумнів купівлю проєктів з прив'язкою до онлайну.Fen1xz: ↑ 15.12.2023 09:22Если асасины после отключения можно бегать и дальше, то крю онли онлайновая. Потушат сервера и всё.
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Якщо не можуть підтримувати сервери - нехай патчать та додають офлайн режим чи LAN, роблячи гру F2P.Sailor Popeye: ↑ 15.12.2023 10:08 Бідна інді студія не може собі дозволити довгу підтримку продуктів
-
Sailor Popeye
Member
Про Ubisoft зараз чітке враження, що їм все одно на старі продукти. Навіть з новими іграми, особливо якщо не взлетіла гра або вийшла з купую багів, підтрумувати її не будуть, краще закопати і випустити щось нове.NUN4AG: ↑ 15.12.2023 10:16З одного боку грі 9 років і більшість власників мала б встигнути в неї награтися, але ж усе одно фактично Юбісофт відбирає у власників куплений продукт (ну або робить цей продукт "цеглиною"), що вчергове ставить під сумнів купівлю проєктів з прив'язкою до онлайну.Fen1xz: ↑ 15.12.2023 09:22Если асасины после отключения можно бегать и дальше, то крю онли онлайновая. Потушат сервера и всё.
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:Якщо не можуть підтримувати сервери - нехай патчать та додають офлайн режим чи LAN, роблячи гру F2P.Sailor Popeye: ↑ 15.12.2023 10:08 Бідна інді студія не може собі дозволити довгу підтримку продуктів
А така підтримка як для кіберпанку взагалі нонсенс.
Навіть присутність великої кільності одягу і зброї з різними скінами не в магазині
-
NUN4AG
Member
Так у Юбіків неадекватне керівництво. Вони нещодавно влаштовувавали кадрові чистки і впевнено тримають курс на пошук ігросервісної курки, яка б несла їм золоті яйця.Sailor Popeye: ↑ 15.12.2023 10:33Про Ubisoft зараз чітке враження, що їм все одно на старі продукти. Навіть з новими іграми, особливо якщо не взлетіла гра або вийшла з купую багів, підтрумувати її не будуть, краще закопати і випустити щось нове.
Навіть присутність великої кільності одягу і зброї з різними скінами не в магазині
Тому кожні 1-2 роки намагаються запустити якесь онлайнове лайно (хоча зараз усі ніши забиті CS2, COD, Valorant, Фортнайтом, ПУГБом, Доткою, Апексом і т.д.) та дуже наполеглево додають в сюжетні проєкти орієнтовані на придбання таймсейверів/бустерів/імбових предметів системи прогресії.
- Тому для мене сучасні Юбіки
-
Nutbar
Member
Можна скільки завгодно критикувати юбісофт, але це одна з небагатьох компаній, ігри якої виходять повністю доробленими з технічної точки зору і мають пристойну оптимізацію. Так, геймплей по одному шаблону з невеликими змінами в кожній ітерації, але багатьом цей шаблон заходить. Що до The Crew, другу частину влітку продавали зі знижкою 90% - за 75 гривень, впевнений що перед різдвом буде так само. Тож не велика втрата, що першу відключають.
-
Alligator
Member
Ага, ага, он інша інді зробили Need for Speed: World в 2010, вже у 2015 закрила всі сервери і що? Закрилась та більше не купують їх ігри? Чи може інші компанії потребують сильної економії коштів тому Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition зліпили з палок так компанія обанкротилась? У всьому цьому прикро що "не мамонт" виходить кожен з нас.NUN4AG: ↑ 15.12.2023 10:16З одного боку грі 9 років і більшість власників мала б встигнути в неї награтися, але ж усе одно фактично Юбісофт відбирає у власників куплений продукт (ну або робить цей продукт "цеглиною"), що вчергове ставить під сумнів купівлю проєктів з прив'язкою до онлайну.
-
KimRomik
Member
пірати як-небудь воскресять цю гру
дії Калософта та подібних завжди приводять до розквіту піратизму
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Nutbar
я хочу продовження та розширення The Division (1 частина) та щоб там розібрались з чітерами
де воно?
дії Калософта та подібних завжди приводять до розквіту піратизму
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Nutbar
я хочу продовження та розширення The Division (1 частина) та щоб там розібрались з чітерами
де воно?
-
Hells Angels
Member
да вони тоді не особо парились з пачкою кіборг+легенда, коли ці 2 заходили на серв то всі розбігались, а зараз і подавно воно їм не требаKimRomik: ↑ 15.12.2023 14:41там розібрались з чітерами
-
daesz
Member
Guild Wars 1 (aka propherics / faction / nightfall / eye of the north) - ММО якій наступного року 19, має продовження в лиці Guild Wars 2 і розробки третьої частини також йдуть. Все ще підтримується розробником, сервери все ще працюють, ніколи не лягають, і це при сміхотворному онлайні в 500-1к людей на вихідних, в будні й того менше..
Що тут ще додати - класичний юбі.
Що тут ще додати - класичний юбі.
-
Fen1xz
Member
Не знаешь не пиши. Никак пираты её не воскресят. Все версии крю онлайновые. Без серверов убейсофта это кучка мусора на диске. Ни одну из крю не взломали и никогда не взломают по той же причине. Стоит только на миллисекунду дропнуть интернет на экране будешь читать "Вы были отключены допобачення евробачення код ошибки бла-бла-бла"KimRomik: ↑ 15.12.2023 14:41 пірати як-небудь воскресять цю гру
Хотя конечно есть всегда что "а вдруг" смогут вытянуть код и запустить свои серваки, но это из разряда "Если бы да кабы во рту росли грибы" И в стиме вроде как есть групка энтузиастов которые хотят это сделать. Но хотеть и сделать часто не совместимые вещи.
-
WinGo
Member
ех, пам'ятаю як з друзяками катали в The Crew, йо аж ностальгія нахлинула.... Друга частина якась не така вийшла. Чимось краща, чимось гірша, але карта реально була велика, і тоді у 2014 році це було круто. Навіть просто без перегонів катались і дивились світ.
-
zaqik
Member
Правильно, нефиг в старьё катать на своих хламоноутбуках, вам с тех пор две новые части уже выпустили - могли бы уже и купить. Может вам ещё новые драйвера на UHD 600 выпустить?
-
Nutbar
Member
Не зрозумів на противагу якій саме моїй думці ви це неписали Та за дівіжн нічого не можу сказати, ніколи не грав і вийшла вона хто-зна коли, здивований що взагалі ще підтримується.KimRomik: ↑ 15.12.2023 14:41 Nutbar
де воно?
-
KimRomik
Member
пограй в неї і тоді зрозумієшNutbar: ↑ 16.12.2023 02:42Не зрозумів на противагу якій саме моїй думці ви це неписали Та за дівіжн нічого не можу сказати, ніколи не грав і вийшла вона хто-зна коли, здивований що взагалі ще підтримується.KimRomik: ↑ 15.12.2023 14:41 Nutbar
де воно?
це надзвичайно атмосферна гра, варто в неї пограти
-
deserteagle777
Member
в мене за неї теж так болитьKimRomik: ↑ 16.12.2023 03:27пограй в неї і тоді зрозумієшNutbar: ↑ 16.12.2023 02:42 Не зрозумів на противагу якій саме моїй думці ви це неписали Та за дівіжн нічого не можу сказати, ніколи не грав і вийшла вона хто-зна коли, здивований що взагалі ще підтримується.
це надзвичайно атмосферна гра, варто в неї пограти
особливо паскудно , що вони могли вистрілити зі своїм режимом survival в якості br/extraction шутана , як раз на самому початку тренду на це
-
MetalistForever
Member
Да уже лет 6-7 только ржу с УбейСофт , издатель умирает со скоростью гепарда ! Им года 3- 4 осталось , а потом или продадутся или их кто то купить ( то что от них останется )Sailor Popeye: ↑ 15.12.2023 10:33Про Ubisoft зараз чітке враження, що їм все одно на старі продукти. Навіть з новими іграми, особливо якщо не взлетіла гра або вийшла з купую багів, підтрумувати її не будуть, краще закопати і випустити щось нове.NUN4AG: ↑ 15.12.2023 10:16
З одного боку грі 9 років і більшість власників мала б встигнути в неї награтися, але ж усе одно фактично Юбісофт відбирає у власників куплений продукт (ну або робить цей продукт "цеглиною"), що вчергове ставить під сумнів купівлю проєктів з прив'язкою до онлайну.
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Якщо не можуть підтримувати сервери - нехай патчать та додають офлайн режим чи LAN, роблячи гру F2P.
-
daesz
Member
MetalistForever,
вони минулого року намагались злитись із іншим(-и) велими девами, імена інших компаній не було озвучено, але всі ржали з їхньої пропозиції
https://gamerant.com/ubisoft-laughed-at ... ers-rumor/
вони минулого року намагались злитись із іншим(-и) велими девами, імена інших компаній не було озвучено, але всі ржали з їхньої пропозиції
https://gamerant.com/ubisoft-laughed-at ... ers-rumor/