Загальні продажі ремейків Resident Evil 2, 3 та 4 перевищили 26 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Загальні продажі ремейків Resident Evil 2, 3 та 4 перевищили 26 мільйонів копій
А де ж рімейк першої частини цікаво
kalakawa
Member

Трьохкратний ремастер добре грається й сьогодні. Сподіваюсь, zero буде не гірше
waryag
Member

Гарним рімейкам - великі продажі!
Цікаво, яка частина буде наступною: 1 чи 5?
D_Sarif41
Junior

Який толк публікувати кількість проданих копій, якщо не відомо скільки вони заробили з тих копій? Серія сталкер продалася тиражем 15 млн. копій, і що с того? Григорович сильно розбагатів?
waryag
Member

kalakawa: 07.11.2023 11:01Трьохкратний ремастер добре грається й сьогодні.
Хіба для фанів. Я пробував і не зміг.

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
D_Sarif41: 07.11.2023 11:06Серія сталкер продалася тиражем 15 млн. копій, і що с того? Григорович сильно розбагатів?
При чому тут Григорович, якщо гроші йшли видавцю?
kalakawa
Member

waryag: 07.11.2023 11:08Хіба для фанів. Я пробував і не зміг.
Комбінація з необхідних поліпшень ремастера та збереження(я так думаю) оригінальної атмосфери, як на мене, найкращий варіант представлення класичних ігор. Я навіть після проходження першої частини захотів пограти 2 та 3 ще й оригінали, а не лише ремейки
Paladin_D
Member

waryag: 07.11.2023 11:06 Гарним рімейкам - великі продажі!
Цікаво, яка частина буде наступною: 1 чи 5?
Пятая судя по финальной сцене в четверке
Будем ждать, очень хочу именно пятерку пройти, ибо в нее вообще не играл
daesz
Member

waryag: 07.11.2023 11:06 Цікаво, яка частина буде наступною: 1 чи 5?
Resident Evil HD Remaster був випущений перед всіма цими римейками, наврядчи вони ще й римейк після цього зроблять.
Kib
Member

Завантажив нещодавно демо резіка 4, ніколи не грав серію, і тут помилка при завантажені першого рівня фатал ерор 25, погуглив, досить розповсюджена проблема. Коли налаштування графіки збавити на самий мінімум, гра вантажиться, далі в самій грі можна налаштування підняти, але через деякий час помилка все рівно з'являється. Багато пишуть що проблема в увімкненому рейтрейсінгу, чи споживанні відеопам'яті. Але мені це ніяк не допомогло. Купувати, навіть по знижці резік 2/3 щоб почати спочатку ніякого бажання нема. Ця помилка може почати вилазити через 2 години геймплею, і потім ніякого тобі рефанду.
Prescott
Member

Kib: 07.11.2023 12:39 Коли налаштування графіки збавити на самий мінімум, гра вантажиться, далі в самій грі можна налаштування підняти, але через деякий час помилка все рівно з'являється. Багато пишуть що проблема в увімкненому рейтрейсінгу, чи споживанні відеопам'яті. Але мені це ніяк не допомогло. Купувати, навіть по знижці резік 2/3 щоб почати спочатку ніякого бажання нема. Ця помилка може почати вилазити через 2 години геймплею, і потім ніякого тобі рефанду.
Прошёл РЕ4 на 3080 без единого вылета, возможно проблема в вашей железяке.
PS
РЕ2-3 аналогично, вообще 0 вопросов к технической части игр.

PS2
Увидел в профиле
VGA: RX 6800 XFX Speedster SWFT 319
Вопросов нет) Все вопросы к АМД и их драйверам. Это уже классика.
Spiryt
Member

daesz: 07.11.2023 12:26
Resident Evil HD Remaster був випущений перед всіма цими римейками, наврядчи вони ще й римейк після цього зроблять.
Ремастер четверки тоже был, что не помешало вырустить ремейк
Kib
Member

Prescott: 07.11.2023 12:55Увидел в профиле
VGA: RX 6800 XFX Speedster SWFT 319
Вопросов нет) Все вопросы к АМД и их драйверам. Это уже классика.
Угу, тільки чомусь купа повідомлень в інеті з такою ж проблемою на 3000 серії нвідії. :laugh:
Містер квік ту джадж, таких як ви більшість на жаль.
daesz
Member

Spiryt: 07.11.2023 12:57
То був фанатський мод, але зараз от глянув, а ремастер 1 частини був ще в 2002 виявляється, чомусь думав що це було пізніше.
Изображение
Spiryt
Member

daesz: 07.11.2023 13:04
Spiryt: 07.11.2023 12:57
То був фанатський мод, але зараз от глянув, а ремастер 1 частини був ще в 2002 виявляється, чомусь думав що це було пізніше.
Изображение
В 2014 году был официальный ремастер от Capcom. Ну и первую часть тоже перевыпускали, году в 15, если не ошибаюсь
zalizo_org
Member

А вартувало б, я просто мрію про Remake першої частини у варіанті сімки (обовязково з VR) :super:
Enjthesilence
Member

Ремейки - непогані, згоден. Але ц більше схоже на імпотенцію ідей та можливість зекономити на розробці, задля легкого профіту. Нових IP майже нема, настала ера ремейків і ремастерів.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 07.11.2023 13:15, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Spiryt: 07.11.2023 13:07
daesz: 07.11.2023 13:04
Изображение
В 2014 году был официальный ремастер от Capcom. Ну и первую часть тоже перевыпускали, году в 15, если не ошибаюсь
Вікі не каже нічого про ремастер першої в 2015, тільки 2002 рік, яка пізніше була перевидана на різних консолях/платформах пізніше.
спойлер
Изображение
А фанатський мод четвірки я мав на увазі от цей : https://en.wikipedia.org/wiki/Resident_ ... HD_Project .

Enjthesilence: 07.11.2023 13:14 Ремейки - непогані, згоден. Але ц більше схоже на імпотенцію ідей та можливість зекономити на розробці, задля легкого профіту. Нових IP майже нема, настала ера ремейків і ремастерів.
Воістину :-/ Тільки на вскидку : римейки РЕ, римейк котора, ремастер і римейки дарк/дімонсоулсів, римейки і ремастери фіналок, римейки томб райдера, римейки вольфенштейна, ремастери і римейки ласт оф аз, ремастери спайдерменів, ремастери анчартедів, ремастери ассассін крідів, ремастери мас ефекта, ремастери хейло, римейки кол оф дюті і список можна продовжувати ще дуже довго.
Последний раз редактировалось daesz 07.11.2023 13:19, всего редактировалось 1 раз.
Pokidok
Member

Вийшов ще в 2002 році
Enjthesilence
Member

daesz: 07.11.2023 13:16
Spiryt: 07.11.2023 13:07
Вікі не каже нічого про ремастер першої в 2015, тільки 2002 рік, яка пізніше була перевидана на різних консолях/платформах пізніше.
спойлер
Изображение
А фанатський мод четвірки я мав на увазі от цей : https://en.wikipedia.org/wiki/Resident_ ... HD_Project .

Enjthesilence: 07.11.2023 13:14 Ремейки - непогані, згоден. Але ц більше схоже на імпотенцію ідей та можливість зекономити на розробці, задля легкого профіту. Нових IP майже нема, настала ера ремейків і ремастерів.
Воістину :-/ Тільки на вскидку : римейки РЕ, римейк котора, ремастер і римейки дарк/дімонсоулсів, римейки і ремастери фіналок, римейки томб райдера, римейки вольфенштейна, ремастери і римейки ласт оф аз, ремастери спайдерменів, ремастери анчартедів, ремастери ассассін крідів, ремастери мас ефекта, ремастери хейло, римейки кол оф дюті і список можна продовжувати ще дуже довго.
В геймпасі пройшов ремейк Дед Спейса, жаба була купляти за фулл прайс, так і не зрозумів, навіщо стільки сил було витрачено. Точніше зрозумів, це максимально простий фарм бабок. Та й це ж дуже легкий маніпулятивний прийом - зіграти на ностальгії
daesz
Member

Enjthesilence: 07.11.2023 13:27
daesz: 07.11.2023 13:16
спойлер
Изображение

В геймпасі пройшов ремейк Дед Спейса, жаба була купляти за фулл прайс, так і не зрозумів, навіщо стільки сил було витрачено. Точніше зрозумів, це максимально простий фарм бабок. Та й це ж дуже легкий маніпулятивний прийом - зіграти на ностальгії
З однієї сторони є ігри для яких хотілося би отримати римейк (повноцінний), як от той же котор, деус екс 1 та й навіть той же РЕ, тому що і виглядають/виглядали, і граються на сьогоднішній день максимально всрато. Але більшість цих одоробло виходить за фул ААА прайс, в той час як максимум що роблять - це натягують текстури більшого розширення на лоу полігональні кубики..
Римейки по типу вольфенштейна хочеться похвалити, фактично написали нові ігри з нуля (хоча 2 частина була посередня, 3 взагалі хотіла щоб її грали в коопі для максимального ефекту - і це явно поворот не туди.
Дед спейс новий так і не грав, алана вейка ремастер вирішив не купляти, бо візуально вона не дуже й краща за оригінал, який вже є куплений :dontknow:
Ответить