У Steam стартував розпродаж на честь Гелловіна

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити У Steam стартував розпродаж на честь Гелловіна
Control і Mass Effect: LE з дуже непоганими цінниками, може візьму
Ведьмак
Member

Gelovin , ce tam de goror?
n6407
Member

хорошая попытка Стим :gigi: скидки классные, только дай Бог хотя бы 25% купленного раньше пройти :tomat:
Draqoon
Member

Hard West 2 x Weird West КОМПЛЕКТ
Більше нічого там немає
kairo
Member

По знижкам: HOLLOW KNIGHT, INSCRYPTION, OUTER WILDS, SUBNAUTICA. Дуже круті ігри, рекомендую.

П.С. Той момент, коли на днях взяв DLC до Контрол за 271 грн, а на Стім, Контрол Ультімейт Едішн віддають за 168 грн.
Nikolaus
Member

Ведьмак: 27.10.2023 14:05 Gelovin , ce tam de goror?
Gello. To уе tak, pane.
Kravan
Member

Ijachok: 27.10.2023 14:02 Пропоную обговорити У Steam стартував розпродаж на честь Гелловіна
Control і Mass Effect: LE з дуже непоганими цінниками, може візьму
Недавно взяд Mass Effect первая часть ОЧЕНЬ плохо состарилась. Прям я помнил ее очень интересной а по факту достаточно скучно.
Ostin
Member

kairo: 27.10.2023 15:01HOLLOW KNIGHT, OUTER WILDS
Це вже коштувало дешевше давно і не раз. Знижки дуже відстійні на конкретно ці товари.
Subnautica у багатьох халявна.

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Kravan: 27.10.2023 15:15взяд Mass Effect первая часть
Мова про Легендарі? Бо думав спробувати перепройти через 10 років)
daesz
Member

Ostin: 27.10.2023 15:41 Це вже коштувало дешевше давно і не раз.
Ні, воно коштувало дешевше по старому курсі і по новому нижче не було / не буде.
спойлер
HK
Изображение

OW
Изображение
Ostin
Member

daesz
Ну то й кажу, що знижки відстій, -40 -50 на шестирічний товар.
Так-то, HK - це легендарна гра і одна з моїх улюблених. Але я купував у ГОГ на старті десь за 5 чи 6 баксів в 2017 ще.
Последний раз редактировалось Ostin 27.10.2023 15:47, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Ostin: 27.10.2023 15:45 daesz
Ну то й кажу, що знижки відстій, -40 -50 на шестирічний товар.
Я взяв НК за фул прайс на релізі тому що хотів підтримати виробника, їх там всього двоє в тім черрі команді вишенька* :dontknow:
Ostin
Member

daesz
Про те й мова. Кому було треба - той вже затер до дірок. А для нових гравців знижка сміхотворна.
kairo
Member

Ostin: 27.10.2023 15:47 daesz
Про те й мова. Кому було треба - той вже затер до дірок. А для нових гравців знижка сміхотворна.
Нормальні знижки. Тих цін, що були раніше, вже не буде.
Ostin
Member

kairo
Повно ігор по ціні до 100грн з таким віком.
kairo
Member

Ostin: 27.10.2023 15:56 kairo
Повно ігор по ціні до 100грн з таким віком.

Ну ви ж не по ціні ігри обираєте, я принаймні ні. Вибрати замість Hollow Knight, якийсь проходняк, бо він на 62 грн дешевше?

Ігри, які я привів, дуже сподобались і якщо людина придивлялась до них, то зараз самий час купити.
Ostin
Member

kairo
Я не проти, щоб нові гравці спробували HK. Але за його ж ціну можна взяти значно новішу і дешевшу Death's Door, а за 68 чи 70+грн можна було купити новенький Ori. Так, HK може бути кращим з моєї точки зору, але для гравця, який придивляється, навряд чи теперішні ціни адекватні. Хіба що йому хтось наполегливо каже - купи HK!
Ну серйозно, борда 3 2019 року випуску була по 89 грн, здається. Ми ж зараз про знижки, а не про якість гри.
Повторюсь, я купив HK на старті, я обожнюю цю гру, але вважаю їхню цінову політику неадекватною на нашому ринку :dontknow:
Те ж саме про Outer Wilds можна говорити (хоча цю гру я не так люблю, як HK).
kairo
Member

Ostin: 27.10.2023 16:05 kairo
Я не проти, щоб нові гравці спробували HK. Але за його ж ціну можна взяти значно новішу і дешевшу Death's Door, а за 68 чи 70+грн можна було купити новенький Ori. Так, HK може бути кращим з моєї точки зору, але для гравця, який придивляється, навряд чи теперішні ціни адекватні. Хіба що йому хтось наполегливо каже - купи HK!
Ну серйозно, борда 3 2019 року випуску була по 89 грн, здається. Ми ж зараз про знижки, а не про якість гри.
Повторюсь, я купив HK на старті, я обожнюю цю гру, але вважаю їхню цінову політику неадекватною на нашому ринку :dontknow:
Те ж саме про Outer Wilds можна говорити (хоча цю гру я не так люблю, як HK).
Та це все смішні ціни. Неадекватна ціна, це Sekiro, який досі 2000 грн коштує і нормальних знижок на нього ніколи не було. Перераховані ігри вартують кожної потраченої гривні і я не бачу сенсу їх порівнювати по ціні. Орі, наприклад, непогана гра, я обидві пройшов, але вони навіть близько не стояли із HK. Борда 3 в мене вже який рік в бібліотеці, як і попередні частини із роздач, досі не з'явилось бажання пограти їх.
Ostin
Member

kairo
Суть в психологічному сприйнятті людиною знижки на стару гру. Так-то, теперішня ціна на HK цілком норм, а от на фоні дати виходу та знижки -50% - ні, не норм.
В 2017 виходила Seven: The Days Long Gone. Вона вже встигла і за 40 грн продаватись, якщо не помиляюсь. А купував я її на старті дорожче за HK. Той же Elex із 2017 року аналогічно мав більші знижки, а купував я його десь за 20 чи скільки там доларів він був у жовтні 2017 року. А недавно він по 100+ грн на розпродажу.
Стім та розпродаж - це про гарні знижки і вигідні покупки. І тут в HK все сумно.
Gelonyrum
Member

Ведьмак: 27.10.2023 14:05 Gelovin , ce tam de goror?
Це за якимись там правилами, за цими ж кінченими правилами я в закордоннику став Олехом...
kairo
Member

Ostin: 27.10.2023 16:26 kairo
Суть в психологічному сприйнятті людиною знижки на стару гру. Так-то, теперішня ціна на HK цілком норм, а от на фоні дати виходу та знижки -50% - ні, не норм.
В 2017 виходила Seven: The Days Long Gone. Вона вже встигла і за 40 грн продаватись, якщо не помиляюсь. А купував я її на старті дорожче за HK. Той же Elex із 2017 року аналогічно мав більші знижки, а купував я його десь за 20 чи скільки там доларів він був у жовтні 2017 року. А недавно він по 100+ грн на розпродажу.
Стім та розпродаж - це про гарні знижки і вигідні покупки. І тут в HK все сумно.
Особисто я ніколи не купував гру по принципу, ось ця на 20 грн дешевша. Є вішліст, коли йдуть розпродажі, періодично щось докуповую. З однієї сторони, це призводить до того, що в мене штук 30 ще не зіграних ігор, які я придбав у свій час, з іншої, в світлі подорожчання ігор, маю хорошу бібліотеку.
Ответить