Нові трейлери Cyberpunk 2077: Phantom Liberty показують зміни в ігровому процесі та нові технології

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Нові трейлери Cyberpunk 2077: Phantom Liberty показують зміни в ігровому процесі та нові технології
Зараз якраз взявся проходити оригінал. І гра дуже сподобалась. Уже не пам'ятаю, коли останній раз так захоплювало. Дуже тішить, що вони доповнюють основну гру. Думаю, з новою відеокартою перепройшов би. Бо поки на інтегрованій з Ryzen 5600G бігаю
Scr_Eagle
Member

Ijachok: 23.08.2023 10:51 Пропоную обговорити Нові трейлери Cyberpunk 2077: Phantom Liberty показують зміни в ігровому процесі та нові технології
Зараз якраз взявся проходити оригінал. І гра дуже сподобалась. Уже не пам'ятаю, коли останній раз так захоплювало. Дуже тішить, що вони доповнюють основну гру. Думаю, з новою відеокартою перепройшов би. Бо поки на інтегрованій з Ryzen 5600G бігаю
Перше що я зробив, коли оновив відеокарту - пройшов ще раз кіберпанк :beer:
Vpupkin
Member

Лучи это хорошо, но было бы не плохо ещё и лоды подтянуть, меня немножко угнетает низкая дальность прорисовки.
proos
Member

Прошёл на релизе на одном дыхании на 1080 потратив на этот шедевр более 200 часов, а после апдейта и выхода длс ещё раз пройду но уже на 4070 B-)
Не могу дождаться уже :rotate:
Alex646
Member

Що тут у нас? Платний патч?
bombeybox
Member

Alex646: 23.08.2023 11:16Що тут у нас? Платний патч?
Ні, тут Оновлення рівня Blood and Wine для Відьмака 3, а за таке можна і заплатити 500 грн. через 2 роки після виходу гри. Це вам не DLC від Юбісофт на 2 години.
Scr_Eagle
Member

Alex646: 23.08.2023 11:16 Що тут у нас? Платний патч?
З виходом доповнення базову гру буде оновлено до версії 2.0
Для мене це читається як "гру буде оновлено незалежно від того, чи придбав ти ДЛЦ". Як, наприклад, це відбувається в тому ж Стелларісі. З виходом ДЛЦ в основну гру додаються механіки, ДЛЦ їх розширюють/додають певні геймплейні особливості, що використовують ці механіки
Hemul
Member

Неплохо. Но хотелось бы большего (может и будет, просто в ролике не упомянули). Например введения отдельных пуль для самонаводящегося оружия, причем они должны быть дорогими и редкими, а то после того получаешь к нему доступ походу игры все остальное стрелковое оружие становится просто не нужным... И режим "выживания" где надо пить, есть, спать и все такое, явно будет не лишним.
MetalistForever
Member

Scr_Eagle: 23.08.2023 10:55
Ijachok: 23.08.2023 10:51 Пропоную обговорити Нові трейлери Cyberpunk 2077: Phantom Liberty показують зміни в ігровому процесі та нові технології
Перше що я зробив, коли оновив відеокарту - пройшов ще раз кіберпанк :beer:
:super: також зробив так ,коли купив свою відуху . Єдина гра нового покоління
AlSaintUk
Member

650 грн. дорого за длц. Что только стоит провальный запуск игры. Полгода фиксали крит. баги и вылеты. Игру покупал, а вот длц прийдется пиратить
s1R1us
Member

AlSaintUk: 23.08.2023 13:26 650 грн. дорого за длц. Что только стоит провальный запуск игры. Полгода фиксали крит. баги и вылеты. Игру покупал, а вот длц прийдется пиратить
650 550 в стімі. плюс знайдіть продавця, який ще вам скине 20% від вартості. також не забуваємо про українську локалізацію, вартує уваги однозначно
Nortrom
Member

Що тут у нас? Платний патч?
Юля, все сказала тут :gigi:
AlSaintUk
Member

s1R1us: 23.08.2023 13:36
AlSaintUk: 23.08.2023 13:26 650 грн. дорого за длц. Что только стоит провальный запуск игры. Полгода фиксали крит. баги и вылеты. Игру покупал, а вот длц прийдется пиратить
650 550 в стімі. плюс знайдіть продавця, який ще вам скине 20% від вартості. також не забуваємо про українську локалізацію, вартує уваги однозначно
я не передергиваю на локализацию, играю в игры на английском. Зачем мне искать 20% скидок левых типов если можно скачать пиратскую версию за бесплатно? Ведьмак тоже пиратил, но так запал в душу что на распродажах купил всю серию чтобы отблагодарить разрабов. С пластиковым кибервысером дело совсем другое.
Draqoon
Member

Чесно кажучи чекаю на або повний overhaul mod по геймплею або якусь збірку модів, що б гра почала бути схожу на E.Y.E: Divine Cybermancy в геймплейному аспекті
Grava
Member

AlSaintUk: 23.08.2023 20:20С пластиковым кибервысером
Гра "высер", але безкоштовно готовий поїсти?
dret09
Member

Grava: 23.08.2023 20:50
Це як "бліни" з лопати) На халяву можна усе
temporar
Member

AlSaintUk: 23.08.2023 20:20
s1R1us: 23.08.2023 13:36
я не передергиваю на локализацию, играю в игры на английском. Зачем мне искать 20% скидок левых типов если можно скачать пиратскую версию за бесплатно? Ведьмак тоже пиратил, но так запал в душу что на распродажах купил всю серию чтобы отблагодарить разрабов. С пластиковым кибервысером дело совсем другое.
Аналогичная история с ведьмаком :beer:
Пластиковый хорошее описание, я хотел сказать фанерный, но пластиковый даже лучше. И сюжетка на полшишечки, я когда в здание к этой тетке шел, я думал я где-то максимум на полпути по сюжетке ) И об этом не особо говорят ))
AlSaintUk
Member

В глазки долбишься? Игру купил, длс буду пиратить, что тут непонятного? Была бы цена в 200 грн. купил, а так пускай идут в след за расейским кораблем

Отправлено спустя 3 минуты 23 секунды:
dret09: 23.08.2023 23:06
Це як "бліни" з лопати) На халяву можна усе
Оставьте свои половые фантазии при себе
Grava
Member

AlSaintUk: 24.08.2023 08:37длс буду пиратить
Все ж таки готовий безкоштовно навернути?
В моєму розумінні сподобалось - купуємо, гра погана - безкоштовно не потрібна. А тут "высер", але пограти хочу. :rotate:
AlSaintUk
Member

Grava: 24.08.2023 08:41
AlSaintUk: 24.08.2023 08:37длс буду пиратить
Все ж таки готовий безкоштовно навернути?
В моєму розумінні сподобалось - купуємо, гра погана - безкоштовно не потрібна. А тут "высер", але пограти хочу. :rotate:
Рад, что тебе понравилось. Твоя единственная радость на сегодня
Ответить