Відбувся анонс Quake II Remaster

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Відбувся анонс Quake II Remaster

Дивно, що RTX не додали :-/
1234waltz
Member

Пропоную обговорити Відбувся анонс Quake II Remaster

Знаєте що мене приколює в перевиданні старих ігр iD Software Бєсєдкою (а тепер Майкрософт):
Quake - додали патчі написані фанатами та фанатську кампанію, і продають це.
Quake II RTX - nVidia доробила вже на 90% готовий мод на рейтрейсинг і в партнерці з Бєсєдкою запустила це як безкоштовне промо.
Quake II Remaster - взяли стандартний Quake II (без RTX моду) та докрутили жахливої якості автоматично сгенеровані апскейли текстур. Із справжньої роботи - оновили мультіплеєр.
Doom 64 - коли побачили, що фан гри зробив працюючий порт гри з Nintendo 64 і люди цим цікавляться віддали в аутсорс НайтДайв студіо (але ці хлопці все роблять круто і портанули якісно).
waryag
Member

ARomanA: 11.08.2023 09:39 Дивно, що RTX не додали :-/
4090 не потягне :rotate:
Grava
Member

1234waltz: 11.08.2023 09:45додали патчі написані фанатами та фанатську кампанію, і продають це
Ні, воно йде як безкоштовне оновлення.
1234waltz
Member

Grava: 11.08.2023 09:51 Ні, воно йде як безкоштовне оновлення.
Ну не зовсім так.
Як безкоштовне оновлення ви можете скачати цю кампанію та графік патч на сайті модерів, до цього Бєсєдка відношення має як до модів на Скайрім (які вони теж в останньому виданні фактично продають як Skyrim Anniversary Upgrade).
Окремо від гри безкоштовним офіційним оновленням-патчем ви це не скачаєте.
Тільки можете купити повністю як гру або якщо в вас сто років тому назад в Стімі куплено (ні, не всі купують все в Габена, в мене взагалі CD версія десь валялась).
спойлер
Заради справедливості, СДПР теж продають фанатський контент в РТХ версії Курвіна 3, але там хоч над двиглом попрацювали нормально.
Devianne
Member

нащо воно таке потрібно у 2023 році.......
Васильович
Member

Devianne: 11.08.2023 10:09нащо воно таке потрібно у 2023 році.......
Зводити олдскули :gigi:
Timedemo
Member

Devianne: 11.08.2023 10:09 нащо воно таке потрібно у 2023 році.......
ностальгія. В цю гру грали навіть ще без 3д прискорювачів, с фреймрейтами по 15 фпс, а грати хотілось. Я вважаю багато хто зхоче пограти саме в квейк 2й.
KYDRAM
Member

Олдскули звело, пам'ятаю в ігротеці на 1 плойці бігали з друзями в нього :shuffle:
lamer02
Member

1234waltz: 11.08.2023 09:45 Пропоную обговорити Відбувся анонс Quake II Remaster

Doom 64 - коли побачили, що фан гри зробив працюючий порт гри з Nintendo 64 і люди цим цікавляться віддали в аутсорс НайтДайв студіо (але ці хлопці все роблять круто і портанули якісно).
Ждём от них ремейк 2 шока :super:
1234waltz
Member

lamer02: 11.08.2023 11:28 Ждём от них ремейк 2 шока :super:
Оце так ++ Перезапуск першої частини досить ламповий вийшов, хоч і не без купи багів на релізі.
vmsolver
Member

В стиме пишут, что это будет бесплатным обновлением
Note: Steam users who already own Quake II will automatically receive the new version with a free download. Read the FAQ below for details on how to access the original version.
Відправлено через 52 секунди:
А так, без современного освещения не зачёт ;)
Grava
Member

vmsolver: 11.08.2023 12:29А так, без современного освещения не зачёт
Поиграл в ку2ртх. Вау эффекта не получилось, удалил через 5 минут.
TheDmytrius
Member

1234waltz: 11.08.2023 09:45 Doom 64 - коли побачили, що фан гри зробив працюючий порт гри з Nintendo 64 і люди цим цікавляться віддали в аутсорс НайтДайв студіо (але ці хлопці все роблять круто і портанули якісно).
Хіба перевидання 2020-шо року робив не Kaiser, автор Doom 64 EX, який й ліг у базу перевидання?
Inqizitor2022
Member

Как всегда меня от происходящего бомбит, поэтому не могу не написать своё ценное мнение:
1. Бракоделы не осилили портировать Квейк 1 на движок Дум 2020 и сделали просто с фанатскими текстурами издание с древним корявым движком.
2. В случае Квейк 2 - они даже не стали заморачиваться, тупо через ИИ апскейлнули текстуры до 4к (получилось кошмарно) и добавили до старого движка, ну может под х64 пересобрали, чтобы не крашилось при потреблении 4 гигов оперативки. Если это - "ремастер" - то я даже не представляю, что в их понимании - ремейк.
Беседка после Морровинда стали бракоделами, поэтому портить свои и чужие продукты у них - в порядке вещей и я даже не буду смотреть эту поделку под названием Квейк 2, хотя могли бы сделать полноценный римейк + Заеро + Джаггернаут + все аддоны, оформить на движке Дум 2020 с 8к текстурами нормального вида, с 8к заставками и прочим, чтобы графика была УХ и геймплей и по сети и в кампании был зажигательным, добавить врагов, динамики, переделать пушки и тд.
Lukash
Member

Я в це на PS1 грав
:gamer:
Tyler
Member

Завжди любив саме першу частину, але друга теж важлива в серії Quake, особливо музика. Я так бачу, що підігрівання аудиторії до перезапуску Quake йде повним ходом, цікаво, чи хочуть вони гібридизувати першу і другу частину.

Відправлено через 16 хвилин 14 секунд:
так, в тих в кого був оригінальний Квач 2 - ремастер підкотив як велика обнова безкоштовно, додали приколюх, і рух тепер дуже динамічний, майже як в першому Квачі) треба пройти на Кошмарі, раз такий привід)
1234waltz
Member

TheDmytrius: 11.08.2023 13:16 Хіба перевидання 2020-шо року робив не Kaiser, автор Doom 64 EX, який й ліг у базу перевидання?
Ні, він на KexEngine і відрізняється по контенту.
https://www.nightdivestudios.com/games
TerryCone
Member

Якщо б зробили ремейк на сучасному рушії з сучасною графікою - тоді було б ок, а так... :-/ :facepalm:
Я б ще зрозумів, якщо б вони зробили щось по якості як кацапські порти, оновлені моделі, тощо. А це просто ретекстур, який і на... нікому не вколупався, бо тих текстурпаків на Ку2 - як лайна. Кооп і так є в ванільній грі. Портів - теж вистачає: DirectQ2, vkQuake2, EGL, Yamagi, KMQuake2. Що там ще? Боти? Сумніваюся, що вони зробили їх крутішими за 3ZB2.
Ну таке... Не скажу, що воно не потрібно взагалі, але у тому вигляді, як оце видали - дуже сумнівно.
Васильович
Member

KYDRAM: 11.08.2023 11:11Олдскули звело, пам'ятаю в ігротеці на 1 плойці бігали з друзями в нього
Платив "конські" 10 грн за ніч за оренду першої плойки і грав в сюжетку Quake II ;)
Ответить