Ubisoft проведе масштабні безплатні вихідні в іграх серії Assassin Creed

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Ubisoft проведе масштабні безплатні вихідні в іграх серії Assassin Creed

Рекомендую пісні по цій серії:

Assassin's Creed Unity (моя улюблена)
спойлер
Assassin's Creed Valhalla
спойлер
The Black Flag
спойлер
І там ще багато інших
Prescott
Member

Да эти ассасины уже в печёнках сидят. Юбисофт проснись. :-/
Spiryt
Member

Prescott: 09.08.2023 15:12 Да эти ассасины уже в печёнках сидят. Юбисофт проснись. :-/
Ассасины - это единственное у них, что еще приносит стабильный доход
neo89skynet
Member

Вальхалу так i не змiг пройти, ну дуже затянута... :-/
_FYA_EXel
Member

спойлер
maxresdefault.jpg
daesz
Member

Spiryt: 09.08.2023 15:20
Prescott: 09.08.2023 15:12 Да эти ассасины уже в печёнках сидят. Юбисофт проснись. :-/
Ассасины - это единственное у них, что еще приносит стабильный доход
Взагалі-то - це р6с, а не оцоціни.

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Там як мінінмум 6 нових анонсували :gigi:
_FYA_EXel
Member

daesz
В радуге вообще весело - продают аккаунт, продают читы, банят аккаунт, продают новый аккаунт - повторять можно до бесконечности, ну пока лохи не переведутся, хотя думаю такая тактика не только у юбиков :apes:
daesz
Member

_FYA_EXel: 09.08.2023 16:45 daesz
В радуге вообще весело - продают аккаунт, продают читы, банят аккаунт, продают новый аккаунт - повторять можно до бесконечности, ну пока лохи не переведутся, хотя думаю такая тактика не только у юбиков :apes:
Люблю радугу, але те, в якому вона зараз стані :-/
darlo0k
Member

В часи ще третього батлфілда зловив багато блоків на серверах через карту «метро» де всі супротивники набивались в один коридор і можна було тупо в зажим йти з кулеметом. А потім ловити бани за те що ти читер …. :(
Grava
Member

daesz: 09.08.2023 16:25Там як мінінмум 6 нових анонсували
12 в разработке :laugh:
The_Rusik
Member

Дайте лучше новий The Division 3. Без доната, с сюжетом и атмосферой как в первой части, только лучше и что-то новое :super:
yupi
Member

В такое даже бесплатно играть нет желания. :-/
daesz
Member

Grava: 10.08.2023 05:44
daesz: 09.08.2023 16:25Там як мінінмум 6 нових анонсували
12 в разработке :laugh:
(хотів не пристойно висловитись, але потім згадав де я) Ой лишенько ж :insane:
_FYA_EXel
Member

darlo0k: 10.08.2023 03:28
В часи ще третього батлфілда зловив багато блоків на серверах через карту «метро» де всі супротивники набивались в один коридор і можна було тупо в зажим йти з кулеметом. А потім ловити бани за те що ти читер …. :(
На каком то частном серваке играл или что? - сам не раз так делал - ни разу не банили. :D
Хотя это детский лепет, в сравнении с месивом которое было в туннелях титана бф2142 ;)
coffeeman
Member

Юбісофт пиляє одне й те саме з року у рік, додаючи "цифри", та "жовті заголовки". Нажаль, так діла не буде.

Там є лише один шлях як вони можуть нормальну гру зробити - купити незалежну студію з популярним тайтлом, та проставити цьому популярному тайтлу свої "цифри" та "жовті заголовки". Та це допоможе лише в ближній перспективі - вони вже неспроможні робити нове.
darlo0k
Member

_FYA_EXel: 10.08.2023 13:59 На каком то частном серваке играл или что? - сам не раз так делал - ни разу не банили. :D
Хотя это детский лепет, в сравнении с месивом которое было в туннелях титана бф2142 ;)
Та я вже не скажу, заходив туди де були люди, щоб самому не бігати. Нє, я не знаю що там в 2142, я на 4му зупинився, точніше купив бф1, але награв там аж 2 години за весь час :gigi:
unlnu
Member

вся серія давно пилиться по бібліотекам різних сервісів... безкоштовні вихідні? хехе... а мабуть на більше і не вистачить грати в це одноманіття. Колись викликало інтерес, але з часом якось все затихло. :shuffle:
Ответить