Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд ігрової механічної клавіатури ASUS ROG Falchion Ace
-
terminahtor
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури ASUS ROG Falchion Ace
Ну знову кастрат. Це якась зрада. Чому не можна все те саме, тільки повнорозмірну? Навіть закриваючи очі на ціну. Animate без лед екрану до нас так і не доїхала.
Аналогічна ситуація з погнутими моніторами. Хто в них там займається вивченням попиту на ринках?
Горить
Ну знову кастрат. Це якась зрада. Чому не можна все те саме, тільки повнорозмірну? Навіть закриваючи очі на ціну. Animate без лед екрану до нас так і не доїхала.
Аналогічна ситуація з погнутими моніторами. Хто в них там займається вивченням попиту на ринках?
Горить
Последний раз редактировалось terminahtor 27.02.2023 14:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Rikko
Member
Не полноразмерная и дорогая, благо рынок велик и можно себе выбрать что-то получше и полноразмерное
Да понятное дело бренд, надо платить, но что-то не хочется...
Но на своего покупателя она так сказать...
Да понятное дело бренд, надо платить, но что-то не хочется...
Но на своего покупателя она так сказать...
Последний раз редактировалось Rikko 27.02.2023 14:12, всего редактировалось 2 раза.
-
Galactick
Member
terminahtor
а Вам немає з чого вибрати серед повнорозмірних?
а Вам немає з чого вибрати серед повнорозмірних?
-
terminahtor
Member
Так справа в тому, що серед повнорозмірних таких немає. Одна єдина - це Animate.
Ще здається Dark Project має схожі моделі, але там якість мені не зашла.
А якби ще з двохповерховим Enter…
Ще здається Dark Project має схожі моделі, але там якість мені не зашла.
А якби ще з двохповерховим Enter…
-
2chemp
Member
А мне понравилась , но проводная не мой выбор) Что из без проводной механики сейчас рулит?
-
terminahtor
Member
2chemp
Є точно така, Asus ROG Falchion, тільки бездротова. +/- 8k.
Є точно така, Asus ROG Falchion, тільки бездротова. +/- 8k.
-
leremenko
Member
ахах - тест на повноформатку- так, норм, АЛЕ б краще ТКЛ чи 65%
тест ТКЛ - от би повноформатна
тест ТКЛ - от би повноформатна
-
Melofon
Member
У Dark Project качество на хорошем уровне если не выбирать из самого дна (скелетон которые), получше большинства асусовских клав которые гремят стабами, это только недавно геймерские брэнды начали смазывать нормально стабы и даже переключатели и таких клав у них пока меньшинство.terminahtor: ↑ 27.02.2023 14:10Ще здається Dark Project має схожі моделі, але там якість мені не зашла.
-
terminahtor
Member
Melofon
Так я і кажу за останні клави Asus, де шумка, змазка, норм стаби і PBT. Якби до моеї клави були б PBT капи, то я закрив питання можливо.
А Дарк Проджект, ну не зайшли, якось дуже дешево виглядають і відчуваються.
Так я і кажу за останні клави Asus, де шумка, змазка, норм стаби і PBT. Якби до моеї клави були б PBT капи, то я закрив питання можливо.
А Дарк Проджект, ну не зайшли, якось дуже дешево виглядають і відчуваються.
-
Melofon
Member
terminahtor
И какую из Дарк Проджект вы щупали?
А капы всегда можно докупить какие хочешь и для своей старой клавы на мх-подобных переключателях.
И какую из Дарк Проджект вы щупали?
А капы всегда можно докупить какие хочешь и для своей старой клавы на мх-подобных переключателях.
-
2chemp
Member
Она лучше Logitech g715?
-
terminahtor
Member
Під мою нема. Принаймні офіційних. Може шайтани зробили на алі, але не колхоз мене не цікавить.Melofon: ↑ 27.02.2023 16:13А капы всегда можно докупить какие хочешь и для своей старой клавы на мх-подобных переключателях.
KD87A Cap Teal. Ще є аналогічна, тільки повноформатна, але я не думаю що вона якісно буде відрізнятись від TKL.Melofon: ↑ 27.02.2023 16:13И какую из Дарк Проджект вы щупали?
Відправлено через 30 секунд:
Взагалі без поняття2chemp: ↑ 27.02.2023 16:23Она лучше Logitech g715?
-
Melofon
Member
terminahtor
Если вам показалась по ощущениям дешёвой и не зашла клава на смазанных Кап Тил с пбт кейкапами, шумкой и смазанными стабами то я не представляю чем теперь вам кажется ваша асус а выглядит она стандартно, как большинство клав апперкейсом, без геймерской шелупени, строго.
Если вам показалась по ощущениям дешёвой и не зашла клава на смазанных Кап Тил с пбт кейкапами, шумкой и смазанными стабами то я не представляю чем теперь вам кажется ваша асус а выглядит она стандартно, как большинство клав апперкейсом, без геймерской шелупени, строго.
-
Devijack
Member
Якась смішна клавіатура. Прохідняк.
-
terminahtor
Member
Мені як раз з тактильної точки зору все сподобалось в Dark Project. Просто якась вона...ну бідно-бюджетно виглядає. Я не в сенсі там підсвіток і всяких рюшечок не вистачає, а враження вцілому...ну я не знаю як пояснити:)Melofon: ↑ 27.02.2023 16:36Если вам показалась по ощущениям дешёвой и не зашла клава на смазанных Кап Тил с пбт кейкапами, шумкой и смазанными стабами то я не представляю чем теперь вам кажется ваша асус
Ну так я в ідеалі хочу ASUS ROG Flare II, зараз глянув Хотлайн, вона вже є в продажі(до цього довго не було), треба буде якось поміняти
-
Melofon
Member
terminahtor
А асус дорохо-багато выглядит из-за значка рог походу
А асус дорохо-багато выглядит из-за значка рог походу
-
j3s0n
Member
Типовий асус - переплата за повітря, звичайна клава китайська з аліка за 85 доларів перевторюється у 6000грн, я краще задоначу підрозділу якомусь.
-
Евгений King
Member
Мда, за такі гроші перемикачі малиб бути лазерні, а не звичайна механіка, котра живе пів року-рік максимум
-
Kotya
Member
Дивна, але цікава річ.
Слайдер
Хаб для флешки б ще хотілось.
Для гамінгу з ноута в подорожах та роботи - чудово.
На ноутах спекотно. Та й не так приємно друкувати...
Коротше купить 0.0001%
Але цікава річ.
Дякую за огляд.
Слайдер
Хаб для флешки б ще хотілось.
Для гамінгу з ноута в подорожах та роботи - чудово.
На ноутах спекотно. Та й не так приємно друкувати...
Коротше купить 0.0001%
Але цікава річ.
Дякую за огляд.
-
oversmoke
Member
Так это же геймерская. Зачем им полноразмерная. Там главное, чтобы WASD были и подсветка и уже топ девайс.terminahtor: ↑ 27.02.2023 14:05 Ну знову кастрат.
Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
Я так понял, что они делают ставку на то, что фанаты захотят себе собрать весь комплект (от корпуса до мышки) со значком ROG не смотря на качество.