Последние статьи и обзоры
Новости
Galax представила серію NVMe-накопичувачів HOF Extreme 50 з інтерфейсом PCI-E 5.0 x4
-
KoyomiNya
Member
Предлагаю обсудить Galax представила серію NVMe-накопичувачів HOF Extreme 50 з інтерфейсом PCI-E 5.0 x4
Зная их цену у линейки HoF цена будет выше чем у Samsung и WD Black
-
Stray
Member
більше мєлких піщащих крутіляторів богу крутиляторів
-
Shura_UA
Member
[/quote]
Зная их отсутствие на глобальном рынке нвме накопителей, в пору ли думать за цену у этого производителя? Может всётаки Crucial, Samsung, WD?
Не нашёл ни одного нвме
4.0 у нас, в Украине. Хотлайн.
[/quote]
Зная их отсутствие на глобальном рынке нвме накопителей, в пору ли думать за цену у этого производителя? Может всётаки Crucial, Samsung, WD?
Не нашёл ни одного нвме
4.0 у нас, в Украине. Хотлайн.
-
Bombarder
Junior
Странно, я на хотлайне вижу вагон Kingston FURY Renegade, они 4.0.
-
nikolaiii
Member
Bombarder
На Е-каталоге много разных НВМЕ 4й версии ПС-Е но Галакса нет.
На Е-каталоге много разных НВМЕ 4й версии ПС-Е но Галакса нет.
-
Shura_UA
Member
А я как "удивлён" присутствием Кингстона Фури на Хотлайне! Я отчего то решил, что речь в материале идёт о Галакс?!
-
sav_
Member
щось в NVMe M.2 апають версії PCIe, а обсяги залишаються 1-2TB
M.2 4TB вибір не дуже, а 8TB загалом хіба що у Sabrent і Team
-
Shura_UA
Member
Можливо що ще задорого – як для пересічного користувача ПК. Всётаки, виробники орієнтуються на маспродукт, який буде пр кишені простому геймеру як і підсторкуватому користувачу ПК. Чого не скажеш за об'єми нвмє у 4 – 8 ГБ.sav_: ↑ 24.12.2022 13:06 щось в NVMe M.2 апають версії PCIe, а обсяги залишаються 1-2TB
-
konb999
Member
А я особисто чекаю самсунга 990 про на 4тб. Собі в ноут поставлю. А з наута заберу другий 2тб 980 про і в системнику нульовий райд організую 2х980про.
-
Vecchio
Member
Короны нет что ли? Пффф, в покупке отказано.
-
Alex_Lord
Member
Хм, а для чего такие скорости?
Ценник космос , ещё одна жужжалка в составе ПК, осталось на оперативку вентиль поставить и водянку попозже.
Ценник космос , ещё одна жужжалка в составе ПК, осталось на оперативку вентиль поставить и водянку попозже.
-
TerryCone
Member
Сцяний непотріб. 1-2 Тб
-
Kashtan
Member
TLC?
А оперативка в ХОФ дійсно може бути цікава, не гірша за відбірний G. Skill.
А оперативка в ХОФ дійсно може бути цікава, не гірша за відбірний G. Skill.
-
WWQ
Member
konb999
Если есть возможность, то лучше взять топовый оптан пока их ещё можно найти..., больше выхлопа будет в повседневных задачах... Ибо кроме космических линеек (которые мало кому нужны) ни 990 ни рейд из 980 не дадут ничего относительно оптана...
Если есть возможность, то лучше взять топовый оптан пока их ещё можно найти..., больше выхлопа будет в повседневных задачах... Ибо кроме космических линеек (которые мало кому нужны) ни 990 ни рейд из 980 не дадут ничего относительно оптана...
-
doc-oc
Member
WWQ
Не мешай людям наяривать на линейку Для подавляющего большинства только это и важно
Не мешай людям наяривать на линейку Для подавляющего большинства только это и важно
-
Denvys5
Member
WWQ
- спойлер
-
Rosario Rosencross
Junior
якого якого вихлопа буде з Оптейну? застарівша система як затичка для HDD... Особливо в порівнянні з NVMeWWQ: ↑ 24.12.2022 23:09 konb999
Чи ви можете привести приклади в особистому використанні, де Optain дав вам хоть щось? Звісно в порівнянні з NVMe, а ще краще з TRIM NVMe...
-
WWQ
Member
Rosario Rosencross
Я говорю про полноценный оптан, а не про кешь-ускорялку (хотя и она в некоторых задачах не хило бустит)
Я говорю про полноценный оптан, а не про кешь-ускорялку (хотя и она в некоторых задачах не хило бустит)
-
Rosario Rosencross
Junior
дак повноцінні SSD коштують як крило збитого літака на малу ємність, да і для людей які точно знають для чого купують і що їм це дасть, правда якщо їх ще продають, давно не бачив.WWQ: ↑ 27.12.2022 10:35 Rosario Rosencross
(KFA2) Galax також коштує як два крила збитого літака, але це ж для спортивного ентузіазму, як і половина їх продукції, там не йде мова уже про ціну, куплять.
Але не розумію, для чого люди використовують Оптейни в домашніх системах. В серверних хіба що, для вузькоспеціалізованих задач.
А вот ноутбуки і Пк в готових зборках, все ще продаються з Оптейнами, але на мою думку це мамонти, з часом вимруть.
-
WWQ
Member
Rosario Rosencross
для человека которому я изначально писал, цена за оптан вполне подъемная... учитывая железо которым он обладает.
для человека которому я изначально писал, цена за оптан вполне подъемная... учитывая железо которым он обладает.