Последние статьи и обзоры
Новости
Factory Recertified Sapphire Radeon RX 5500 XT
-
kvndy
Junior
Здравствуйте, думаю брать ли Sapphire Radeon RX 5500 XT PULSE 8192MB в магазине телемарт с Factory Recertified. Цена была уменьшена в два раза
-
Alex646
Member
А вже нема в наявності.
-
kvndy
Junior
Просто я уже заказал и теперь снова думаю, а стоит ли
-
Dremjke
Member
Скупой всегда платит дважды. Не вижу ни одной причины такие видеокарты брать.
-
STARL1GHT
Member
В теорії повинно бути все нормально, але на практиці не завжди — залежить, як я розумію, від СЦ де продукт відновлювали. В любому випадку є обмежена гарантія в 3міс.
Ризик є завжди, навіть повністю нові продукти можуть крякнути неочікувано. Так що вирішувати вам.
Ризик є завжди, навіть повністю нові продукти можуть крякнути неочікувано. Так що вирішувати вам.
-
Vitalio
Member
А ви довго думали, щоб зарегати акк та зафлудити тредом з однотипним питанням? Думаю відповідь очевиднаkvndy: ↑ 26.11.2022 14:57 Здравствуйте, думаю брать ли Sapphire Radeon RX 5500 XT PULSE 8192MB в магазине телемарт с Factory Recertified. Цена была уменьшена в два раза
-
kvndy
Junior
А вы долго думали, чтобы просто взять и нагрубить? Не за такими советами сюда обратилсяVitalio: ↑ 26.11.2022 15:36А ви довго думали, щоб зарегати акк та зафлудити тредом з однотипним питанням? Думаю відповідь очевиднаkvndy: ↑ 26.11.2022 14:57 Здравствуйте, думаю брать ли Sapphire Radeon RX 5500 XT PULSE 8192MB в магазине телемарт с Factory Recertified. Цена была уменьшена в два раза
-
Vitalio
Member
Не Ви перший, не Ви останній. Питання factory refurbished/recertified не нове, щоб створювати окремий тред для цього "унікального питання"! Повернення відяхи виробнику може бути з різних причин - від просто повернення (бо не підійшла, не сподобалась) до гарантійного випадку (щось зламалось по елементній базі внаслідок перегріву або технічних особливостей компонентів відяхи - звичайно відремонтовано, що класикадля СНГ гарантії від виробника, бо за бугром дохлий товар летить в утіль та нк гуляє назад по прилавках ). +Телемарт, що не добавляє їм зірок в гарантійних питаннях з покупцями (чомусь завжди у всіх були проблеми з ними). А тут відяха з невідомою причиною рефарба, 3-ьох річної давності від АМД.kvndy: ↑ 26.11.2022 16:47А вы долго думали, чтобы просто взять и нагрубить? Не за такими советами сюда обратилсяVitalio: ↑ 26.11.2022 15:36
А ви довго думали, щоб зарегати акк та зафлудити тредом з однотипним питанням? Думаю відповідь очевидна
viewtopic.php?f=5&t=4663
-
mamayawarlord
HWBOT OC Team
Зависит от цены. Сама карта проходная и ничего из себя не представляетkvndy: ↑ 26.11.2022 15:08теперь снова думаю
-
AntonyKandaurov
Member
kvndy
Карта которую вернули для ремонта. Быть может все что угодно, от сломанной лопасти вентилятора и трещины в пластиковом корпусе до более серьёзных проблем.
Карта которую вернули для ремонта. Быть может все что угодно, от сломанной лопасти вентилятора и трещины в пластиковом корпусе до более серьёзных проблем.