Я так розумію тротлити ця вундервафля почне на робочому столі?на 24-ядерному процесорі
Последние статьи и обзоры
Новости
Razer готовит игровой ноутбук Blade 18 на 24-ядерном процессоре Core i9-13900HX
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити Razer готує ігровий ноутбук Blade 18 на 24-ядерному процесорі Core i9-13900HX
-
block_stupid
Member
Gelonyrum
*тролити
*тролити
-
Dream Machines
Member
Тренд 2023 року в ноутбуках:
- Більше ноутів 16 та 18 дюймів в корпусах 15" та 17".
- Матриці 240+ Гц.
- Тонкі корпуси, навіть у потужних системах (що суттєво вплине на зовнішній вид та дизайн систем охолодження).
Більше інфи на СЕS 2023...
- Більше ноутів 16 та 18 дюймів в корпусах 15" та 17".
- Матриці 240+ Гц.
- Тонкі корпуси, навіть у потужних системах (що суттєво вплине на зовнішній вид та дизайн систем охолодження).
Більше інфи на СЕS 2023...
-
alexxusss
Member
Зупиніть планету, я зійду...Dream Machines: ↑ 10.11.2022 14:55- Тонкі корпуси, навіть у потужних системах (що суттєво вплине на зовнішній вид та дизайн систем охолодження).
-
inquisition
Member
Тонкий игровой лэптоп, 20+ горячих котлов с днищенской базой... Выпустит Интел через год - полтора 30-40+ 2.0 - 5.6Ghz каких-нибудь, воткнём 30-40+ котлов в лэптоп, премиальная оптималочка для поиграть. А чё б и нет? Вдруг кому-то захочется сразу в 2, 3 игры одновременно гамать, кластер кроля или хадупа покрутить, потестировать вдали от дата-центров. Астрологи объявили десятилетие гуманоидов? Такие игровые лэптопы нас ждут?
-
taras_cs
Member
Мені на роботі замінили, нарешті, старий ноут HP з і5-3xxx на новий з і7-1165G7.alexxusss: ↑ 10.11.2022 15:29Зупиніть планету, я зійду...Dream Machines: ↑ 10.11.2022 14:55- Тонкі корпуси, навіть у потужних системах (що суттєво вплине на зовнішній вид та дизайн систем охолодження).
Старий був і набагато важчий, товщий й гарячіший та галасливіший за новий. При цьому суттєво програвав у видайності, що очевидно.
І з новим я тільки 3 випадки можу пригадати за 3 місяці, коли я чув його карлсони.
Тому мені здається, що нормальна система охолодження у тонкому корпусі - не така вже й фантастика сьогодні.
-
ImperiumAeternum
Member
Необязательно. Согласно официальным (!) слайдам Интела у 13900k 65W производительность как у 12900k 241W. Вот только насколько это правда вопрос риторический.Gelonyrum: ↑ 10.11.2022 14:24 Я так розумію тротлити ця вундервафля почне на робочому столі?
Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
Она все-равно наголову, а то и на две проиграет 3-4 кг толстячку.taras_cs: ↑ 10.11.2022 15:54 Тому мені здається, що нормальна система охолодження у тонкому корпусі - не така вже й фантастика сьогодні.
-
taras_cs
Member
Так. Але "товстун" не такий легкий та мобільний, нема бажання носити його з собою часто.ImperiumAeternum: ↑ 10.11.2022 16:02Она все-равно наголову, а то и на две проиграет 3-4 кг толстячку.taras_cs: ↑ 10.11.2022 15:54 Тому мені здається, що нормальна система охолодження у тонкому корпусі - не така вже й фантастика сьогодні.
-
ImperiumAeternum
Member
Или нет необходимости носить его часто :>taras_cs: ↑ 10.11.2022 16:09 Так. Але "товстун" не такий легкий та мобільний, нема бажання носити його з собою часто.
Никто и не говорит, что тонких ноутов с неплохой производительностью не должно быть. В сабже справедливо критиковалась попытка совместить массивную производительность с немассивными размерами. Razer в этом плане особо одаренные, кстати.
-
Захар Беркут
Member
Я все розумію, крім одного маленького нюансу - живлення? Що там за БЖ буде на пів кВт+.
ImperiumAeternum
Віруєте у слайди Інтел? Даремно.
ImperiumAeternum
Віруєте у слайди Інтел? Даремно.
-
block_stupid
Member
Dream Machines
Продовжу список...трендів
- IPS матринці 30% sRGB і менше, а також матриці 240Гц tft 17" 1280x720
- 4Gb RAM DRR5 (не знаю як, але інженери ноутбуків зможуть, я вірю) розпаяної на 17" моделі
- ні однієї моделі з слотами під пам'ять
- кастрація uefi, щоб тільки годинник налаштувати
- спікери з нокій 2007, але лейбл буде хартман кардон або долбі атмосферу)
- як мінімум 50% кнопок будуть мати індивідуальний розмір. а також приберемо ще рядок з цифрами, які будуть на першому рядку букв по функціональним клавішами
- вебка 0.1 мегапікселя
- один порт usb type-c з PD, але інтерфейс 2.0
- аккумулятор 5 ват, за всього за 100 долярів можна буде обрати модель на 7 ват
- корпус із нанокакашок і переробленої соломи
Мінімальна ціна буде дуже дермократична, всього $1600 MSRP.
Відправлено через 55 секунд:
Забув ще, процесори будуть тільки він Intel, і тільки з ефективними малими ядрами. Великі не треба нікому.
Продовжу список...трендів
- IPS матринці 30% sRGB і менше, а також матриці 240Гц tft 17" 1280x720
- 4Gb RAM DRR5 (не знаю як, але інженери ноутбуків зможуть, я вірю) розпаяної на 17" моделі
- ні однієї моделі з слотами під пам'ять
- кастрація uefi, щоб тільки годинник налаштувати
- спікери з нокій 2007, але лейбл буде хартман кардон або долбі атмосферу)
- як мінімум 50% кнопок будуть мати індивідуальний розмір. а також приберемо ще рядок з цифрами, які будуть на першому рядку букв по функціональним клавішами
- вебка 0.1 мегапікселя
- один порт usb type-c з PD, але інтерфейс 2.0
- аккумулятор 5 ват, за всього за 100 долярів можна буде обрати модель на 7 ват
- корпус із нанокакашок і переробленої соломи
Мінімальна ціна буде дуже дермократична, всього $1600 MSRP.
Відправлено через 55 секунд:
Забув ще, процесори будуть тільки він Intel, і тільки з ефективними малими ядрами. Великі не треба нікому.
Последний раз редактировалось block_stupid 10.11.2022 17:04, всего редактировалось 1 раз.
-
inquisition
Member
Так он и будет 3кг весить как и предыдущие блэйды, а с питальником и того больше.ImperiumAeternum: ↑ 10.11.2022 16:02Она все-равно наголову, а то и на две проиграет 3-4 кг толстячку.taras_cs: ↑ 10.11.2022 15:54 Тому мені здається, що нормальна система охолодження у тонкому корпусі - не така вже й фантастика сьогодні.
-
Dima4s
Member
ноут через швидкі розєми буде підєднуватись до системи опалення будинку
-
block_stupid
Member
Dima4s
USB 4.1 Gen 3.1 8x8 Water Edition Ultra 2kW/h 10mm
USB 4.1 Gen 3.1 8x8 Water Edition Ultra 2kW/h 10mm
Последний раз редактировалось block_stupid 10.11.2022 17:14, всего редактировалось 1 раз.
-
inquisition
Member
А цього мутанта 3кг+ з живленням в рюкзаку є бажання таскати з собою? На заміну повноформатному десктопу із монітором у себе на столі я розумію і потім при переїзді на нове місце дислокаціі ви його забираете, не пакуя величезщні короби з залізом. Таскати з собою оце? В автомобілі - можу уявити, на спині - буду дивитись як на хворого, бо для роботи купляють зовсім інше в дорогу, а для ігрульок "на руках" nintendo switch наприклад, але ніяк не оцеtaras_cs: ↑ 10.11.2022 16:09Так. Але "товстун" не такий легкий та мобільний, нема бажання носити його з собою часто.ImperiumAeternum: ↑ 10.11.2022 16:02
Она все-равно наголову, а то и на две проиграет 3-4 кг толстячку.
-
block_stupid
Member
inquisition
Студенти. І зараз і я таким був і купа інших.
1-2 курс, часто катаються, общага/квартира - дім.
І був би я зараз заможним студіком. Я б собі обрав таке. Бо тягали і картоплю, і закрутки десятками кг і ноути по 3-4кг.
І це потужна машинка, погратись, попрацювати. І бачу що студіки і беруть наворожені ноути по 2.5-3кг, і їм норм. А я ще нию про 1.7))
Студенти. І зараз і я таким був і купа інших.
1-2 курс, часто катаються, общага/квартира - дім.
І був би я зараз заможним студіком. Я б собі обрав таке. Бо тягали і картоплю, і закрутки десятками кг і ноути по 3-4кг.
І це потужна машинка, погратись, попрацювати. І бачу що студіки і беруть наворожені ноути по 2.5-3кг, і їм норм. А я ще нию про 1.7))
Последний раз редактировалось block_stupid 10.11.2022 17:21, всего редактировалось 1 раз.
-
ImperiumAeternum
Member
3 кг для 24-ядерника — это «тонкий игровой»-переросток. Именно тонкий и именно переросток, они так выглядят что снаружи что внутри.inquisition: ↑ 10.11.2022 17:04 Так он и будет 3кг весить как и предыдущие блэйды, а с питальником и того больше.
-
inquisition
Member
Да, я же об этом. Туда ведь воткнут еще какую-нибудь 4080 - 4090 мобильную.ImperiumAeternum: ↑ 10.11.2022 17:193 кг для 24-ядерника — это «тонкий игровой»-переросток. Именно тонкий и именно переросток, они так выглядят что снаружи что внутри.inquisition: ↑ 10.11.2022 17:04 Так он и будет 3кг весить как и предыдущие блэйды, а с питальником и того больше.
-
kolio
Member
лише 24 ядра? ядрунчика? пффф. Та жодна гра не запуститься на такому процикові. Ви що не знали? Мінімум 128 ядер треба. Ось тоді це буде ігровий.
Сподіваюся всі розуміють що це ржач.
Нахурма стільки ядер ноуту?
Сподіваюся всі розуміють що це ржач.
Нахурма стільки ядер ноуту?
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
это интересно, давно таких не былоDream Machines: ↑ 10.11.2022 14:55та 18 дюймів