Последние статьи и обзоры
Новости
ASUS представила GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming в модификации с памятью GDDR6X
-
alexfuryk
Junior
Предлагаю обсудить ASUS представила GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming в модификации с памятью GDDR6X
Дуже цікаво яку ціну наші "бариги" в розниці покажуть на (сие творение)...
-
Sunrise007
Member
І знову хрінь на 3 вентіля.
Нахіба воно?!
Нахіба воно?!
-
Sofeno
Junior
А шо поганого? Бо велика? Чи Таф сам по собі таке собі?
-
Nemo4k
Member
З якої кстаті це баригі мать підвищувати ціну за 3060 ти. Не за дох%я буде почесті їм.
-
waryag
Member
Мені теж цікаво, чому на ринку практично немає моделей під стандартні 80/92/120-мм вентилятори?Sofeno: ↑ 22.10.2022 14:47А шо поганого? Бо велика? Чи Таф сам по собі таке собі?
Дешево, просто, ефективно, а вибагливі юзери зможуть легко змінити на ноктуа с бікваєтами.
-
Scoffer
Member
А вендорам це навіщо? Продовжити термін експлуатації відеокарти? Ха-хаwaryag: ↑ 22.10.2022 16:16Мені теж цікаво, чому на ринку практично немає моделей під стандартні 80/92/120-мм вентилятори?
-
Mikes
Member
Sunrise007
Потому что там гаряченная ддр6х ?
Нужно на заметку поставить, мб и возьму если ценник не задерут. Хотя нужно посмотреть чего там АМД выкатит.
Потому что там гаряченная ддр6х ?
Нужно на заметку поставить, мб и возьму если ценник не задерут. Хотя нужно посмотреть чего там АМД выкатит.
-
aaleksandrenko
Member
Якщо без електрики працює то беру.
Інакше толку 0 з неї
Інакше толку 0 з неї
-
waryag
Member
Продати більше карт (ще й дорожче, при тих же або менших витратах). Нестандартний вентиль не значить, что карту викинуть після погіршення його роботи.Scoffer: ↑ 22.10.2022 16:21 А вендорам це навіщо? Продовжити термін експлуатації відеокарти? Ха-ха
-
_hydra_
Member
у звичайної один 8-пін коннектор
до речі звичайна наразі 600$ на брейні
до речі звичайна наразі 600$ на брейні
-
bez5dva
Member
в наших магазах будет дороже чем 3070
-
Pride91
Member
вони вже 15-16к з 6-ти місячною гарантією продаються після майнінгу але в норм стані, в брейні дорожче бо там нульцева(не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш) ну і гарантія повноцінна. Але я бы брав за 15к з 6ти місячною гарантією, а 22-25к це за неї завелика ціна.
-
N3CRO
Member
*в брейні дорожче бо там нульцева (не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш)*Pride91: ↑ 22.10.2022 18:36вони вже 15-16к з 6-ти місячною гарантією продаються після майнінгу але в норм стані, в брейні дорожче бо там нульцева(не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш) ну і гарантія повноцінна. Але я бы брав за 15к з 6ти місячною гарантією, а 22-25к це за неї завелика ціна.
це щось новеньке,пишіть ще
А по темі і на рахунок 3х кулерів - цікаво,чому нашим громадянам все не так,було б 2-кричали б "ааа,асус ідіоти,карта пічка,ддр6х всі діла,а вони зажали 1 кулер ".
всі туф ртх 3ххх з 3мя кулерами (окрім 3050),дивно було б якби в цієї карти було інакше
-
inquisition
Member
В каком году придём к четырём крутиляторам на мидле - ваше предположение?N3CRO: ↑ 22.10.2022 19:16*в брейні дорожче бо там нульцева (не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш)*Pride91: ↑ 22.10.2022 18:36 вони вже 15-16к з 6-ти місячною гарантією продаються після майнінгу але в норм стані, в брейні дорожче бо там нульцева(не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш) ну і гарантія повноцінна. Але я бы брав за 15к з 6ти місячною гарантією, а 22-25к це за неї завелика ціна.
А по темі і на рахунок 3х кулерів - цікаво,чому нашим громадянам все не так,було б 2-кричали б "ааа,асус ідіоти,карта пічка,ддр6х всі діла,а вони зажали 1 кулер ".
всі туф ртх 3ххх з 3мя кулерами (окрім 3050),дивно було б якби в цієї карти було інакше
-
MetalistForever
Member
Кручу верчу, запутать хочу !
P.S. Хуанг : "А что делать, склад Amperoв сам себя не опустошит !"
- Вложения
-
Последний раз редактировалось MetalistForever 22.10.2022 20:52, всего редактировалось 2 раза.
-
Mikes
Member
inquisition
К 4-м не придём, по новым 4000-м видюхам просматривается тенденция утолщения.
К 4-м не придём, по новым 4000-м видюхам просматривается тенденция утолщения.
-
n+gibat[]r
Member
Гугліть "Плановане застарівання"waryag: ↑ 22.10.2022 16:16Мені теж цікаво, чому на ринку практично немає моделей під стандартні 80/92/120-мм вентилятори?Sofeno: ↑ 22.10.2022 14:47А шо поганого? Бо велика? Чи Таф сам по собі таке собі?
Дешево, просто, ефективно, а вибагливі юзери зможуть легко змінити на ноктуа с бікваєтами.
Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
Не факт що в нас буде взагалі, бо на біса відеокарти якщо нема світлаalexfuryk: ↑ 22.10.2022 14:28 Предлагаю обсудить ASUS представила GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming в модификации с памятью GDDR6X
-
N3CRO
Member
так ніхто ж не заважає взяти ігли від гігі чи асус дуал,чи ще шось 2х вентільне,вибір великий.тема то про асус туф.В мене 3060 туф,якій 3 кулери нібито і непотрібні,а у знаймого 3060,сама проста 2х кулерка,від Інно3д здається.Різниця в шумі є,особливо під значним навантаженням.для когось це неважливо,для когось (як от мені) має значення.Як на мене гарно коли є хоч якийсь вибір.Маємо те що маємо,,ртх 3ххх далеко не перші мідл карти з 3мя кулерами. А мріяти про утопію у вигляді 120мм кулерів та заміну їх на бікваєти або ще шось круте та беззвучне- ну таке собіinquisition: ↑ 22.10.2022 20:18В каком году придём к четырём крутиляторам на мидле - ваше предположение?N3CRO: ↑ 22.10.2022 19:16
*в брейні дорожче бо там нульцева (не факт що нульцева, фіг докажеш і не перевіриш)*
-
waryag
Member
У випадку відеокарт основну роль грають відсутність оптимізації драйверів та поломки самої відеокарти, зробити щось з вентилями можно завжди.n+gibat[]r: ↑ 22.10.2022 21:01 Гугліть "Плановане застарівання"
-
jt38
Member
вообще-то, 2060 - это тюрингMetalistForever: ↑ 22.10.2022 20:50 Кручу верчу, запутать хочу !
а по сабжу, идею навтыкать другую память принять может и вендор - у хуанга на складах чипы не лежат