Последние статьи и обзоры
Новости
Трабли з Disqus
-
white_noise
Member
Хлопці, а у чому може бути трабл? На itc логінюсь Діскусом, залишаю комент, ніхто з друзів його не бачить, я розлогінююссь - коммента нема, знов залогінився коммент є. Тобто окрім мене моїх коментів ніхто не бачить. Куди копати?
-
Ortyomko
Member
white_noise
была похожая проблема на твитче. там дело было в том, что не включена двойная аутентификация. может тут тоже где-то в этой стороне собака порылась
была похожая проблема на твитче. там дело было в том, что не включена двойная аутентификация. может тут тоже где-то в этой стороне собака порылась
-
kosoy2004
Member
дуже схоже на тіньовий бан, деякі сервіси саме так банять, коли те що ти пишеш не видаляється повністю, але стає доступним лише тобі.white_noise: ↑ 04.07.2022 14:57логінюсь Діскусом, залишаю комент, ніхто з друзів його не бачить, я розлогінююссь - коммента нема, знов залогінився коммент є.
-
white_noise
Member
бан зі сторони Діскуса чи зі сторони itc ?kosoy2004: ↑ 04.07.2022 18:15 дуже схоже на тіньовий бан, деякі сервіси саме так банять, коли те що ти пишеш не видаляється повністю, але стає доступним лише тобі.
-
Барбарис
Member
white_noise, браузер не опера? Якщо так, спробуйте мозілу.
-
kosoy2004
Member
white_noise: ↑ 04.07.2022 21:24бан зі сторони Діскуса чи зі сторони itc ?
Не можу знати напевно. Власне і за тіньовий бан це припущення. По ідеї можна спробувати на якомусь іншому сайті де теж коментарі через діскус влаштовані щось прокоментувати. Якщо там буде все норм - то швидше за все дійсно тіньовий бан при чому саме зі сторони itc.
-
white_noise
Member
ні, хром. але інший браузер спробую.Барбарис: ↑ 04.07.2022 22:01 white_noise, браузер не опера? Якщо так, спробуйте мозілу.
я теж підозрюю itc, я там колись знатно їх хейтив, просто вони в таке дно зкотились, що промовчати було складно. спробую на інших сайтах.kosoy2004: ↑ 05.07.2022 00:00Не можу знати напевно. Власне і за тіньовий бан це припущення. По ідеї можна спробувати на якомусь іншому сайті де теж коментарі через діскус влаштовані щось прокоментувати. Якщо там буде все норм - то швидше за все дійсно тіньовий бан при чому саме зі сторони itc.
доречі, хтось десь ще зустрічав коменти у Дисткусі?
-
Барбарис
Member
white_noise, Межа.
-
white_noise
Member
дяка. все працює. значить бл***ий itc мене забанив. дивно, видаляв обліковий запис, створював новий - не вийшло. мабуть IP забанилиБарбарис: ↑ 05.07.2022 08:29 white_noise, Межа.
там наче влада змінилась, буду пробувати скаржитись на попередників