Последние статьи и обзоры
Новости
GSC Game World запустила розпродаж своїх ігор, кошти підуть на допомогу ЗСУ
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити GSC Game World запустила розпродаж своїх ігор, кошти підуть на допомогу ЗСУ
Пішов закупатись.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
felsherbest
А що там 11 апреля? Ще один всратий план по типу взяти Київ до обіду?
Пішов закупатись.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
felsherbest
А що там 11 апреля? Ще один всратий план по типу взяти Київ до обіду?
-
Mcloud
Member
Уже забанили навечно кацапа
-
NuclearRobinson
Member
От не встиг написати кацапу, щоб пішов за кораблем... І таки пішов
-
Wiacheslaw
Member
GSC Game World
Дякуємо хлопці , з задоволенням буду грати у ваші ігри , як переможемо .
Особисто обожнюю гру Сталкер , та маю придбані сувенірні набори Сталкер .
Дякуємо хлопці , з задоволенням буду грати у ваші ігри , як переможемо .
Особисто обожнюю гру Сталкер , та маю придбані сувенірні набори Сталкер .
-
Sanьka
Member
Как же теперь русня будет играть в сталкер, который для них вроде классики.
Сами же нифига не могут выпустить.
-
Trap
Member
Спіратять, вони ж звикли щось красти.Sanьka: ↑ 05.04.2022 12:25 Как же теперь русня будет играть в сталкер, который для них вроде классики.
-
gfester
Member
чьотко
-
Polaris
Member
Давно хотел купить всю антологию, вот и причина появилась
-
Koluchiy
Member
Бажано щоб гра не мала руської локалізації.Trap: ↑ 05.04.2022 12:50Спіратять, вони ж звикли щось красти.Sanьka: ↑ 05.04.2022 12:25 Как же теперь русня будет играть в сталкер, который для них вроде классики.
-
sasha76
Member
купил сталкера.
-
Sanьka
Member
Не, я не о том. Это же укр игра, а они же все хейтят нас.Trap: ↑ 05.04.2022 12:50Спіратять, вони ж звикли щось красти
Блин я бы при старте игры, как то бывает обязательные лиц соглашения надо подтвердить, внедрил подтверждение Слава Украине.
Не нажмешь- не запустится новая игра.
-
Trap
Member
Взагалі дивно чому немає української локалізації у всіх 3 іграх. Навіть в тому ж Метро було пару людей, які розмовляють мовою. І в сталкері могли хоча б військовим укр підтягнути.
Сподівають, що у Сталкер 2 виправляться
-
Gelonyrum
Member
А це для тебе жарт якийсь?)Trap: ↑ 05.04.2022 20:16Взагалі дивно чому немає української локалізації у всіх 3 іграх. Навіть в тому ж Метро було пару людей, які розмовляють мовою. І в сталкері могли хоча б військовим укр підтягнути.
- спойлер
-
1okisan
Member
Закупил и себе тоже бандл, пусть хоть малая но помощь нашим героям защитникам будет от меня
-
MaKCuMyC
Member
Первый Сталкер с доп. украинской озвучкой был великолепен.
так и было.Gelonyrum: ↑ 05.04.2022 21:07P.S. Знатно орну якщо в новому сталкері нацистською будуть говорити лише бандоси, зомбовані і моноліт)
-
Trap
Member
Тоді це я чомусь ніколи не помічав налаштуваннь мови...Gelonyrum: ↑ 05.04.2022 21:07А це для тебе жарт якийсь?)Trap: ↑ 05.04.2022 20:16
Взагалі дивно чому немає української локалізації у всіх 3 іграх. Навіть в тому ж Метро було пару людей, які розмовляють мовою. І в сталкері могли хоча б військовим укр підтягнути.
Сподівають, що у Сталкер 2 виправлятьсяP.S. Знатно орну якщо в новому сталкері нацистською будуть говорити лише бандоси, зомбовані і моноліт)
- спойлер
Куплю — обов'язково перепройду на українській мові)
-
Fen1xz
Member
Играл в сталкача ещё на nvidia 6200 with Turbo Cache дичайшие фризы ловил, но играл и офигевал с качества картинки даже на минималках. Сейчас куплю. Играть второй раз врятли буду, но в качестве благодарности и для сапорта зсу - 100 гривен абсолютно не жалко.
-
AceDeLaeda
Member
Всі за сталкера тут топят, а казаки 3 купити ні? Для мене одна з найкращих ремастер стратегій мого дитинства. Хотів купити, ще до війни і постійно відкладав.
-
Tesla
Junior
Я також до недавнього часу не знав про Українську локалізацію.Trap: ↑ 05.04.2022 20:16Взагалі дивно чому немає української локалізації у всіх 3 іграх. Навіть в тому ж Метро було пару людей, які розмовляють мовою. І в сталкері могли хоча б військовим укр підтягнути.
А потім помітив, що у Стімі є дві версії гри RU (appid=4830) і глобалка (id=4500). У мене чомусь була версія (appid=4830), пошуки інформації мене привели на таку тему - https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =739437772
де вказана інфа про те, що офіційно в Steam залишили тільки одну версію міжнародну (id=4500).
Хотів скористатись можливістю додати в Steam копію ліцензії через сайт - https://soc.stalker-game.ru/?page=reclaim, однак мені пише що копія ключа не вірна.
Написав в підтримку і мені скинули ключ на версію з доступною українською локалізацією.
Так що хлопцям з GSC-Game повага!
+1AceDeLaeda: ↑ 06.04.2022 09:40 Всі за сталкера тут топят, а казаки 3 купити ні? Для мене одна з найкращих ремастер стратегій мого дитинства. Хотів купити, ще до війни і постійно відкладав.
Вже гам-гам
-
Ramzes82
Member
Пойду куплю)