Давай Грин, подогрей курсы криптовалют!

а я не проти. ні тюринг, ні результати некрофілії з вега/поляріс не виглядають хорошими пропозиціями, як для ігрових відеокарт, може хоть майнери оцінять.WhiteFallen:Дичь какая. Ток бы майнинг лихорадка не вернулась
не вернетса, успокойсяWhiteFallen:Дичь какая. Ток бы майнинг лихорадка не вернулась
План, очевидно, такой:обратился за разъяснениями к гонконгскому вендору и получил несколько неожиданный ответ
не станет она суперпопулярной потому что ее тупо нечем майнить. смекаешь?Scoffer:А я не проти щоб з'явилась якась суперпопулярна крипта, котра буде вимагати мінімум 32 гіга відеопам'яті, щоб майнери нарешті відчепились від ігрових відеокарт.
32 мало. надо 128Scoffer:А я не проти щоб з'явилась якась суперпопулярна крипта, котра буде вимагати мінімум 32 гіга відеопам'яті, щоб майнери нарешті відчепились від ігрових відеокарт.
нет, она не станет потому что она как Джо нафиг никому не надоsensorium:не станет она суперпопулярной потому что ее тупо нечем майнить. смекаешь?Scoffer:А я не проти щоб з'явилась якась суперпопулярна крипта, котра буде вимагати мінімум 32 гіга відеопам'яті, щоб майнери нарешті відчепились від ігрових відеокарт.