HTC Desire HD перестал определятся как устройство

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Junior

Юзаю HTC Desire HD как юсб 3г модем и все работало, до недавнего времени.
При подключении к ноуту (Samsung SF510) появилась ошибка "USB устройство неопознано"

Я использую юсб удлиннитель Viewcon на 25метров и ноунейм кабель usb - microUSB
- При подключении напрямую через microUSB - все работает
- При подключении флешки через удленнитель - все работает
- При подключении другого дроид смарта (Самсунг) через удленнитель и microUSB - все работает.
Но вот когда через удленнитель подключаю HTC - не работает.

Какие есть способы устранения проблемы?
nazar-pc
Ентузіаст

KKS:Юзаю HTC Desire HD как юсб 3г модем и все работало, до недавнего времени.
При подключении к ноуту (Samsung SF510) появилась ошибка "USB устройство неопознано"

- При подключении другого дроид смарта (Самсунг) через удленнитель и microUSB - все работает.

Спробувати інший кабель замість згаданого нонейму. В дешевих кабелях часто дике падіння напруги, через яке телефон може повільно заряджатися, або може не визначатись системою як у вашому випадку.
Andrey2005
Member

KKS:юсб удлиннитель Viewcon на 25метров
Тут точно нет опечатки? :gigi:
KKS
Junior

Andrey2005:
KKS:юсб удлиннитель Viewcon на 25метров
Тут точно нет опечатки? :gigi:
Точно :)
https://rozetka.com.ua/ua/viewcon_usb_2 ... m/p269539/

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
nazar-pc:
KKS:Юзаю HTC Desire HD как юсб 3г модем и все работало, до недавнего времени.

Спробувати інший кабель замість згаданого нонейму. В дешевих кабелях часто дике падіння напруги, через яке телефон може повільно заряджатися, або може не визначатись системою як у вашому випадку.
Падіння напруги таки є, але виходить що до певного часу все смарт влаштовувало, а потм різко бац - і вже ні.
Те що флешка визначається і працює як слід я так розумію що не дуже показник, але в цей самий момент піключається samsung і телефон працює в нормальному режимі USB модему. Чи виходить що у HTC або споживання енергії більше, або він більш вибагливіший до напруги?
nazar-pc
Ентузіаст

KKS:
Andrey2005: Тут точно нет опечатки? :gigi:
Точно :)
https://rozetka.com.ua/ua/viewcon_usb_2 ... m/p269539/

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
nazar-pc: Спробувати інший кабель замість згаданого нонейму. В дешевих кабелях часто дике падіння напруги, через яке телефон може повільно заряджатися, або може не визначатись системою як у вашому випадку.
Падіння напруги таки є, але виходить що до певного часу все смарт влаштовувало, а потм різко бац - і вже ні.
Те що флешка визначається і працює як слід я так розумію що не дуже показник, але в цей самий момент піключається samsung і телефон працює в нормальному режимі USB модему. Чи виходить що у HTC або споживання енергії більше, або він більш вибагливіший до напруги?
Окислення контактів також збільшує падіння напруги, можете спробувати почистити контакти чимось, тільки з телефоном обережно, в цій моделі по-моєму роз'єм досить ніжний.
Цілком можливо що у HTC більше споживання і чогось йому стало не вистачати.
KKS
Junior

А той варіант що в HTC сильно зношений акум - може давати такі побічні ефекти на підключення його як девайсу?

Контакти я чистив і в перехіднику і у всіх кабелях. Результату не дало. Спробував рідний кабель від LG планшету - результат такий же як і з ноунейм кабелем... ніякий.
nazar-pc
Ентузіаст

Не думаю що акумулятор на щось впливатиме. Крім як спробувати максимально короткий і максимально товстий провід MicroUSB ідей більше немає, це такі речі що або працюють, або ні.
Andrey2005
Member

KKS:А той варіант що в HTC сильно зношений акум - може давати такі побічні ефекти на підключення його як девайсу?
А он наверняка по этому же кабелю и заряжается? Тогда зарядка акума окончательно добивает сигнал. В такой длинной связке достаточно сильные потери сигнала.
Варианты:
1) попробовать вытащить акум, возможно в таком варианте тока будет хватать.
2) заменить microUSB на хороший и максимально короткий, а еще лучше на двойной и подключить туда доп питание.
3) отключить в смарте зарядку по юсб, если там такое есть, но тогда придется приходить и заряжать акум. Либо ограничить зарядный ток. Меня такой вариант много лет назад выручил с кпк.
KKS
Junior

nazar-pc:Не думаю що акумулятор на щось впливатиме. Крім як спробувати максимально короткий і максимально товстий провід MicroUSB ідей більше немає, це такі речі що або працюють, або ні.
Напряму з 1метровим ноунейм кабелем працює стабільно і без нарікань. Через 25м кабель в зв'язці з Самсунгом не все так гладко як здавалось на перший погляд, перші ~5хв ОК, а потім якийсь внутрішній збій і "подключение по локальной сети" фрізиться і нічим крім примусовим виключенням не лікується. Схоже на якесь КЗ в самому подовжувачі.
Намагався прозвонити жилки 25м кабеля, + та - звоняться ідеально, а от дата (обидві) звоняться як самі на себе так і на +(червоний) з мінусом(чорний). Там посередині кабелю є платка якась, плюс на юсб мама роз'ємі також платка. І можливо воно через мікросхеми там залінковано, через що й звониться так? Чи банально десь перебитий кабель який і дає КЗ.
Як можна активний юсб подовжувач прозвонити?
Andrey2005:
KKS:А той варіант що в HTC сильно зношений акум - може давати такі побічні ефекти на підключення його як девайсу?
А он наверняка по этому же кабелю и заряжается? Тогда зарядка акума окончательно добивает сигнал. В такой длинной связке достаточно сильные потери сигнала.
Варианты:
1) попробовать вытащить акум, возможно в таком варианте тока будет хватать.
2) заменить microUSB на хороший и максимально короткий, а еще лучше на двойной и подключить туда доп питание.
3) отключить в смарте зарядку по юсб, если там такое есть, но тогда придется приходить и заряжать акум. Либо ограничить зарядный ток. Меня такой вариант много лет назад выручил с кпк.
1) без акума телефон взагалі не працює.
3) такого немає в ХТЦ в дроїді 2,3
Я погоджуюсь, зв'язка довга і втрата сили току має місце, Ampere показує 100mA через довгу зв'язку і 200mA через короткий шнур. Але ж таке було з самого початку, ні ноут, ні подовжувач, ні дата кабель не змінювались, а от результат змінився.
Я тепер більше думаю що це десь механічне пошкодження/окислення всередині кабеля.
Ответить