Новости
Последние статьи и обзоры
Прошу допомоги що до вибору відео карти.
-
OlexandR
Member
GeForce GTX470 (GV-N470D5-13I-B 1.0) 3178грн і Radeon HD5870 1024Mb Sapphire (21161-00-50R (54R) 3400грн.
Блок живлення у мене фсп 500ВАТ. Зараз стоїть ЖТХ 260. Вирішив змінити.. но що вибрати?? по всіх тестах різні результати. Хоча радеон в більшості бере лідерство. Але я не прихильник радеона через їх драйвера... їх важко знайти а тим більше знати коли вийдуть нові. Що до БЖ(БП) 500 ват буде достатьно відео картам? Розкажіть будь ласка мені свою думку, мені дуже важко вибрати. Переконайте мене на щось одне... дякую.
П.С. Все життя з Нвідіа
П.П.С. розширення монітора FULL HD
тут огляд драйвера і фізикс (ось чому так вжко з нвідіа піти)[/url]
Блок живлення у мене фсп 500ВАТ. Зараз стоїть ЖТХ 260. Вирішив змінити.. но що вибрати?? по всіх тестах різні результати. Хоча радеон в більшості бере лідерство. Але я не прихильник радеона через їх драйвера... їх важко знайти а тим більше знати коли вийдуть нові. Що до БЖ(БП) 500 ват буде достатьно відео картам? Розкажіть будь ласка мені свою думку, мені дуже важко вибрати. Переконайте мене на щось одне... дякую.
П.С. Все життя з Нвідіа
П.П.С. розширення монітора FULL HD
тут огляд драйвера і фізикс (ось чому так вжко з нвідіа піти)[/url]
Последний раз редактировалось OlexandR 26.06.2010 17:31, всего редактировалось 2 раза.
-
el_magnifico
Member
думаю Бп однозначно под замену.
заполни профиль для начала.
заполни профиль для начала.
-
Ar2r
Advanced Member
Я и сам предпочитаю nVidia, но в этот раз они выпустили недоделанный продукт. И я уже думал было купить себе 5850, но передумал. Лучше позже куплю себе 470 с альтернативным охлаждением. А то и вовсе дождусь следующего поколения. На мой моник хватает и ПЕЧки.
Здесь тебе однозначно посоветуют ATI, большинство не любит nVidia. Лучше сходи на руоверы, там больше разных мнений.OlexandR:Переконайте мене на щось одне... дякую.
-
OlexandR
Member
Цікаво, а через що її не люблять? Я думав навпаки.. і що ти маєш на увазі що до не допрацьованого продукту GTX 470? Охолодження пам"яті?Ar2r:Я и сам предпочитаю nVidia, но в этот раз они выпустили недоделанный продукт. И я уже думал было купить себе 5850, но передумал. Лучше позже куплю себе 470 с альтернативным охлаждением. А то и вовсе дождусь следующего поколения. На мой моник хватает и ПЕЧки.Здесь тебе однозначно посоветуют ATI, большинство не любит nVidia. Лучше сходи на руоверы, там больше разных мнений.OlexandR:Переконайте мене на щось одне... дякую.
-
Ar2r
Advanced Member
OlexandR Ти що, недавно на цьому сайті? Наш менталітет, економічне становище в країні??? Але цього разу дійсно є за що сварити НВ.
Недопрацьований тому, що шум, високі температури, енергоспоживання. Тому, думаю, треба брати з альтернативним охолодженням.
Недопрацьований тому, що шум, високі температури, енергоспоживання. Тому, думаю, треба брати з альтернативним охолодженням.
-
Nic_Roman
Member
5850 і гнати а на здачу бп
-
MoleX
Member
OlexandR
по-перше, є тема вибору відеокарт
viewtopic.php?t=4663
В більшості ігор 5870 обходить GTX470, місцями йде на рівні GTX480, при цьому набагато менше жре , гріється та шумить.
Якщо візьмеш 470 - треба буде міняти БЖ, а для 5870 вистачить твого FSP ( якщо не буде розгону )
Сам пересів з 8800GT на 4870 , потім GTX275, ...зараз взяв 5870 - всі рази був задоволений відеокартами і не бачив жодних проблем з драйверами ні в nVidia, ні в AMD-ATI
по-перше, є тема вибору відеокарт
В більшості ігор 5870 обходить GTX470, місцями йде на рівні GTX480, при цьому набагато менше жре , гріється та шумить.
Якщо візьмеш 470 - треба буде міняти БЖ, а для 5870 вистачить твого FSP ( якщо не буде розгону )
Нормальні дрова в ATI, - просто треба мати прямі руки і все буде чікі-пукі. Важко знайти ? - на оф. сайті знаходиш без проблем будь-яку версію драйверів.я не прихильник радеона через їх драйвера... їх важко знайти а тим більше знати коли вийдуть нові
Сам пересів з 8800GT на 4870 , потім GTX275, ...зараз взяв 5870 - всі рази був задоволений відеокартами і не бачив жодних проблем з драйверами ні в nVidia, ні в AMD-ATI
-
Nic_Roman
Member
MoleX
2600про,3850,4650,4670,4770,4850, 4870,5850
8500гт,8600гт,9600гт,9800гт,250гтс,275гтx, тоже ніяких проблем не замічав з дровами
+1всі рази був задоволений відеокартами і не бачив жодних проблем з драйверами ні в nVidia, ні в AMD-ATI
2600про,3850,4650,4670,4770,4850, 4870,5850
8500гт,8600гт,9600гт,9800гт,250гтс,275гтx, тоже ніяких проблем не замічав з дровами
-
OlexandR
Member
Дуже Вам всім дякую за інформацію. Я договорився з DodaRV за Cooler Master Real Power M520 (520Ват) Modular та Sapphire Radeon HD 5870 1 ГБ GDDR5 Game Edition не втримався по цінах за яку ми договорились. Спробую тепер я радеон.. і дуже хочеться щоб помінялась у мене думка.. 
-
Serega26
Member
молодец, Catalyst 10.3 сразу ставь, уже проверен...OlexandR:і дуже хочеться щоб помінялась у мене думка
-
acm_fan
HWBOT OC Team
OlexandR
Хорошо сбалансированная конфигурация...
Поэтому:
1. Зачем менять видеокарту/в какие игры играете/хотите играть? (в каких CAD'ах работаете?)
2. Где будете покупать (ссылка).
3. Сколько есть денег на апгрейт.
4. Разрешение 1920*1080?
5. Модель БП напишите точно.
6. Корпус тоже важен + как организовано охлаждение (можно фото).
То, к чему вы сейчас склоняетесь, не лезет не в какие ворота.
Поэтому:
1. Зачем менять видеокарту/в какие игры играете/хотите играть? (в каких CAD'ах работаете?)
4. Разрешение 1920*1080?
-
leif
Member
acm_fan, почему же не лезет?
на full hd мониторе на максимальный настройках 5870 это минимум в очень многих играх.
на full hd мониторе на максимальный настройках 5870 это минимум в очень многих играх.
-
OlexandR
Member
acm_fan:OlexandR
Поэтому:
4. Разрешение 1920*1080?
1. БатлФілдБедКомпані2 на максимальній, (чесно не хватає), в програмах по графіці не працюю.
2. Уже придбав (вище написав).
3. 3600
4. Разрешение 1920*1080? - так
5. Модель БП напишите точно. ATX-500PNR (продаю разом із своїм ГТХдругий купив (вище написав)
6.

Дуже дякую що поцікавився моєю темою.
Добавлено спустя 10 минут 20 секунд:
Корпус самий дешевший на 2004 рік який був в продажі
-
well
Member
OlexandR
по всем параметрам тебе нужна 5870
с чтоб с длинной не промахнуться и не резать корпус болгаркой - обрати внимание на что-нибудь типа этого, ее длина всего 26 см и питалово сбоку подключается, должна влезть в твой корпус без проблем (но надо померять конечно) + карта тихая и холодная 
по всем параметрам тебе нужна 5870
-
Artistus
Digital Artist
Змісту міняти БЖ при покупці 5870 не бачу, тим паче 500W ATX2.2 на 520W. Хаває 5870 так само, як GTX260..
Добавлено спустя 55 секунд:
5870 - оптимальний вибір.
Добавлено спустя 5 минут:
Судячи по кривій частоти обертів вентилятора на оф сайті, Cooler Master Real Power M520 може бути шумнуватим.
Добавлено спустя 33 секунды:
І постав вентилятори на задню стінку корпуса + виріж ті сіточки за ними. Можна буде бокову закрити і буде нормальне охолодження.
Добавлено спустя 55 секунд:
5870 - оптимальний вибір.
Добавлено спустя 5 минут:
Судячи по кривій частоти обертів вентилятора на оф сайті, Cooler Master Real Power M520 може бути шумнуватим.
Добавлено спустя 33 секунды:
І постав вентилятори на задню стінку корпуса + виріж ті сіточки за ними. Можна буде бокову закрити і буде нормальне охолодження.
-
Ar2r
Advanced Member
OlexandR Не сміши, 500 міняти на 520!?
Бери відео, а гроші краще на нормальний корпус збирай.
-
well
Member
да, особого смысла менять БП не было, но как я понимаю он его уже купил...
-
Ar2r
Advanced Member
А с какого перепугу, развели?
-
well
Member
а с какого перепугу он это сделал, только ему одному известноМодель БП напишите точно. ATX-500PNR (продаю разом із своїм ГТХдругий купив (вище написав)
-
Artistus
Digital Artist
well
Та краще, звичайно.
В нового М520: 3*+12V@19А (57A) проти 2*+12V@18А (36A) в старому. З огляду на це він значно кращий.
Але краще б зробили 2 лінії по 28,5А або ще краще одну на всіх 57А.
Та краще, звичайно.
В нового М520: 3*+12V@19А (57A) проти 2*+12V@18А (36A) в старому. З огляду на це він значно кращий.
Але краще б зробили 2 лінії по 28,5А або ще краще одну на всіх 57А.