Несколько вопросов по GIGABYTE GA- X58 -USB3

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Ответить
Автор
Junior

Здравствуйте есть пару вопросов по материнской плате GIGABYTE GA- X58 -USB3
Поддерживает ли данная мат плата процессоры xeon x5660-5670 на офф сайте их нет в спецыфикации.
И 2ой вопрос есть ли смысл переходить на xeon x5660 с i5 3450.Важна производительность,да и в ксеона 6ядер 12поток он уделивает мой и5.Как он себя будет вести в играх и тд.Процессор то серверный,в нете видил что он хорошо гониться.Так кто что скажет есть смысл переходить?
Nic_Roman
Member

в принципі з і5 я б не переходив, думаю що приросту буде мало в іграх хіба що грнати

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-X566 ... re-i5-3450" target="_blank

Добавлено через 6 минут 14 секунд:
+ його то що він 115у.е. новий а цей взагалі http://www.amazon.com/2-8GHz-Intel-Sock ... F4XSVH5GJC" target="_blank смішна ціна
NevFeLL
Junior

Nic_Roman:в принципі з і5 я б не переходив, думаю що приросту буде мало в іграх хіба що грнати

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-X566 ... re-i5-3450" target="_blank

Добавлено через 6 минут 14 секунд:
+ його то що він 115у.е. новий а цей взагалі http://www.amazon.com/2-8GHz-Intel-Sock ... F4XSVH5GJC" target="_blank смішна ціна
Ето я все видил и цпу босс и то что он не дорогой(на лох уа его цена от 2000грн).Меня и нтересует встанет ли он на данную мать.В спецификациях на офф сайте есть ксенонны,но именно х5660 нет.
afhpwnd
Member

5560-5570 -последние, которые есть. Поэтому - лотерея. Обычно гигабайты хорошо адаптированы.
deserteagle777
Member

NevFeLL:Здравствуйте есть пару вопросов по материнской плате GIGABYTE GA- X58 -USB3
Поддерживает ли данная мат плата процессоры xeon x5660-5670 на офф сайте их нет в спецыфикации.
И 2ой вопрос есть ли смысл переходить на xeon x5660 с i5 3450.Важна производительность,да и в ксеона 6ядер 12поток он уделивает мой и5.Как он себя будет вести в играх и тд.Процессор то серверный,в нете видил что он хорошо гониться.Так кто что скажет есть смысл переходить?
Че думу гадать , обратись с писулькой в забугорную техподдержку Гиги :beer:
Ray2000gt
Advanced Member

NevFeLL:вести в играх и тд
ТС, забудь про игры. Иди в школу - учись грамоте.
NevFeLL
Junior

Ray2000gt:
NevFeLL:вести в играх и тд
ТС, забудь про игры. Иди в школу - учись грамоте.
Ооо,як же без вас.Думав уже ніхто і не виправить.Найшовся учитель,іди куда ішов. :D

Добавлено через 7 минут 59 секунд:
deserteagle777:
NevFeLL:Здравствуйте есть пару вопросов по материнской плате GIGABYTE GA- X58 -USB3
Ок,спс за дельный совет.
sensey
Member

afhpwnd:5560-5570 -последние, которые есть. Поэтому - лотерея. Обычно гигабайты хорошо адаптированы.
Абсолютна маячня того хто не знає теми. Гіга найгірше пристосована-адаптована під шестиядерні ксеони з двома шинами QPI. В людей одна і таж мат плата, однієї ревізії може бездоганно працювати з розгоном а інша тільки в дефолтних налаштуваннях, будь які зміни ведуть до відмоіи старту системи. Допомагає потім тільки доставання батерейки. Тому без перевірки саме вашої мамки на сумістність не брав би.
Найкраще адаптовані АСУСИ всі без виключень.

deserteagle777:
Відписка буде дуже прагматична з відсиланням на суппорт ліст. Тай ще в додачу дякуйте що і так працює, адже цього ніхто не обіцяв. Про розгін в офф супорт годі й писати, просто отримаєте відписку в стилі це не їх компетенція. Хоча на мамці красується на всю корлбку overcooking motherboard ятут про Gigabaty AX58-OC. Власне з цього приводу і звертаіся. :gigi:
Ray2000gt
Advanced Member

sensey:Гіга найгірше пристосована-адаптована під шестиядерні ксеони з двома шинами QPI.
Факт. Правда, в большей степени, это касается начальных моделей.
sensey
Member

Ray2000gt:
sensey:Гіга найгірше пристосована-адаптована під шестиядерні ксеони з двома шинами QPI.
Факт. Правда, в большей степени, это касается начальных моделей.
Трішки не погоджуюсь з Вами, це стосується майже всіх сегментів цінових категорій. Проблема зазвичай хардового характеру і біосом не лікується нормально, гарантовано стабільну роботу можна отримати на проблемних екземплярах тільки в дефолті.
Свого часу евга відкрила акцію з переробки матплат під ксеони з двома шинами і коштувало це 35евро. При відпраці в сапорт евги вам назад відправляли вашу мамку із модом. В залежності від модельки мод був різний.
NevFeLL
Junior

Ну ок,раз ето лотерея я в нее играть не буду.Останусь при своем железе.А кто во сколько оценит ету мать,по сегодняшним розценкам за бу,и без комплекта?
Ответить