Найти такой же Part N. видится мне сомнительнымkrivonos-kolya: ↑ 02.05.2024 17:30Заменить
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор наушников
-
Radio Bay
Member
-
Projector
Junior
Та заменить и выпаять можно все, но это уже костыли и колхоз вместо удобной фичи. Там кста еще и отсечка звука микрофона при подьеме тож не супер надежная. Вот я по этому и говорю что лучше брать отдельно микро а отдельно можно взять те же сенхи, но без всякой лишней ебалды. Ну или если чуток подороже с массдропа что-то.
Отправлено спустя 50 секунд:
Отправлено спустя 50 секунд:
Projector: ↑ 02.05.2024 20:19 Та заменить и выпаять можно все, но это уже костыли и колхоз вместо удобной фичи. Там кста еще и отсечка звука микрофона при подьеме тож не супер надежная. Вот я по этому и говорю что лучше брать отдельно микро а отдельно можно взять те же сенхи, но без всякой лишней ебалды. Ну или если чуток подороже с массдропа что-то, там много интересніх вариков.
-
Alex646
Member
Добрий день! Не підкажете, будь ласка, якісь бюджетні безпровідні навушники з мікрофоном для ПК. Максимально бюджетні (я не знаю яка мінімальна ціна на такі навушники). Якість звучання не принципова, все одно ведмідь на вухо наступив. Радіопередавач повинен бути в комплекті.
-
Radio Bay
Member
Полностью согласен, круг гарнитур очень ограничен, особенно, если хочешь звука, а не хрюканье орков в пещере выслушивать. Наушников на рынке пруд пруди на любой вкус и прайс. Лично себе, по конструктиву я искал бы беспроводную USB петличкуProjector: ↑ 02.05.2024 20:19Вот я по этому и говорю что лучше брать отдельно микро а отдельно можно взять те же сенхи
-
Feral
Member
перечитав, мікрофон по тестах і записах у людей в оглядах поганенький. І інші нюанси є. Мені здалося, що вони не коштують цих грошей.(akr: ↑ 02.05.2024 18:35 Feral
в мене Razer Blackshark V2, брав за 3.5 за аудіокартою в комлекті, бо на мамці звук поганий, вони ж є і без аудіокарти
граю в шуторки, кроки чутно, мікро норм
тут огляд є: https://www.rtings.com/headphones/revie ... ckshark-v2
-
akr
Member
Підкажіть, будь ласка, хочу взяти ATH-M50bt2, вони можуть коштувати 6900грн? Бо різниця в ціні нових на олх і магазині 5к
-
Radio Bay
Member
Стремнувато якось, хоча може відірвались десь по снижці за пів ціні. Особисто я взяв би на еБеї, щоб не ризикувати, але це моя особиста думкаakr: ↑ 07.05.2024 12:49Підкажіть, будь ласка, хочу взяти ATH-M50bt2, вони можуть коштувати 6900грн? Бо різниця в ціні нових на олх і магазині 5к
-
akr
Member
https://mta.ua/nakladni-navushnyky/6899 ... bt2-black-
тут 7800, я щось не побачив одразу, це просто офіціали не можуть ціну скласти
вони ок? буду грати в ігри на пк, та використовувати для медіа
мікро не потрібен
є ще варіан сони хм-4 за 7к, але трохи бу, но стрьомно, не знаю як їх перевіряти
тут 7800, я щось не побачив одразу, це просто офіціали не можуть ціну скласти
мікро не потрібен
є ще варіан сони хм-4 за 7к, але трохи бу, но стрьомно, не знаю як їх перевіряти
-
Radio Bay
Member
Тут хоч гарантія єakr: ↑ 07.05.2024 17:09тут 7800, я щось не побачив одразу, це просто офіціали не можуть ціну скласти
Як перевіряти? Треба розуміти, як грають нормальні навушники, та затестити зв'язок, якщо не зрозуміло, по ліпше не требаakr: ↑ 07.05.2024 17:09не знаю як їх перевіряти
-
Haoss
Member
Всем привет, посоветуйте наушники для компа +- 100 - 150 баксов с шумодавом, периодически для игр и ютубчика, полноразмерные. Желательно беспроводные и радиоканалом, подключал Huawei freebuds 4i, постоянные прерывания, в играх иногда вообще отрубается звук, как в баттле 2042.
-
akr
Member
С шумодавом сони h9, но там цена оверпрайс
-
Radio Bay
Member
Оверпрайс в звуке понятие очень размытое и неопределённое, так же как и "хороший звук". У меня, например, цап стоил на момент покупки $1200, это оверпрайс? Вот для меня вообще нет. Главное, что меня мысль об апе вообще не парит, а я достаточно экономил, а потом всё равно апал, а продать не так и просто, обычно улетает за пол цены, это да, там считаем общую стоимость. Имхо, если финансы позволяют, то лучше взять и закрыть вопрос. Если реально лучше на класс играет, а не "такое/кажется". Но это конечно моё субъективное мнение, тут у каждого по-своему. Последние деньги на звук конечно тратить не надо, хотя можно подкопить, тут может быть профитakr: ↑ 09.05.2024 12:01С шумодавом сони h9, но там цена оверпрайс
-
diman510
Junior
То есть по твоему лучше купить дешевле , чем заплатить и получить качество ?akr: ↑ 09.05.2024 12:01 С шумодавом сони h9, но там цена оверпрайс
-
Sahniuk
Member
Добрий день.
Перечитав ,Але так i не зрозумiв ,пiдкажiть будь ласка ,для iгор i телевiзора ,якi краще Anker q30 чи Takstar nous, takstar pro 82? , затримка по кабелю мiнiмальна для iгор,
Перечитав ,Але так i не зрозумiв ,пiдкажiть будь ласка ,для iгор i телевiзора ,якi краще Anker q30 чи Takstar nous, takstar pro 82? , затримка по кабелю мiнiмальна для iгор,
-
akr
Member
diman510
А шо вони дають якість чудову?
А шо вони дають якість чудову?
-
diman510
Junior
А що вже є бажання щос доржче купити?
-
lewerlin
Member
Н9 не мають прямо "якості" на свою ціну.diman510: ↑ 13.05.2024 15:52То есть по твоему лучше купить дешевле , чем заплатить и получить качество ?
В плюсах гарантована сумісність з ПС5, два типи бездроту і дизайн.
В решті вони програють тим же Такстар Нус чи Сенхам, котрі ще й в двічі дешевші.
-
Radio Bay
Member
Я б ще розглядал, як важливий параметр, наявність оригінальних амбішурівlewerlin: ↑ 14.05.2024 14:13В решті вони програють тим же Такстар Нус чи Сенхам, котрі ще й в двічі дешевші.
-
akr
Member
Мої pixel buds-а почали кряхтіти ,коли хочу тихо музику послухати, то той шум заважає. Дивлюсь на pixel buds pro, але в навушниках буду бігати. Хтось їх слухав?
І ще трохи дурне питання, висловлюючись метафорично, між бадс-а та скажімо xm5, буде музична прірва? Типо там можно почути щось, що не чув раніше?
Теоретично можу їх взяти, але 10к то 10к
І ще трохи дурне питання, висловлюючись метафорично, між бадс-а та скажімо xm5, буде музична прірва? Типо там можно почути щось, що не чув раніше?
-
VBerezovsky
Member
Buds Pro треба обов'язково міряти, дуже багато нарікань на випадання з вух. Сам спочатку придбав їх до свого пікселя, але у правому вусі вони так і не трималися, хоч ти що їм роби. Довелося продати. На тому ж Reddit теж дуже багато скарг саме на це, люди там і наліпки роблять, і силіконові насадки і що захочешakr: ↑ 16.05.2024 19:39 Мої pixel buds-а почали кряхтіти ,коли хочу тихо музику послухати, то той шум заважає. Дивлюсь на pixel buds pro, але в навушниках буду бігати. Хтось їх слухав?
По якості звуку - не скажу за XM5, але між тими же Pixel Buds Pro і моїми нинішніми Anker Liberty 4 - так, прірва і зовсім не на користь Pixel Buds Pro. Слухаю переважно рок-метал в Spotify.
З плюсів Pixel Buds Pro можу виділити непоганий шумодав, зручний контроль жестами (навіть гучність можна регулювати, проводячи по навушнику вперед-назад) та непоганий час роботи від батареї.