З того, що дивився, то практично не впливає.Alvaro: ↑ 22.10.2025 16:22А какое там влияние имеет выбор клана на диалоги?
Глянув огляди пари блогерів. Непогана гра про вампірів, але не продовження Маскараду.
З того, що дивився, то практично не впливає.Alvaro: ↑ 22.10.2025 16:22А какое там влияние имеет выбор клана на диалоги?
А это я уже я шизоид, прощу прощение у панаPiter Cantrope: ↑ 21.10.2025 19:01
- спойлер
- Відпишусь від теми на тиждень-два, поки йде війна в обговоренні Elden Ring.
В цьому причина ваших страждань. Це гра не для консолей, а для ПК і клавомиші.Slavon84: ↑ 22.10.2025 18:00Перевидання на Xbox Series
Впливають лише "косметично", суть залишається тією ж самою. Я дуже мало грав, бачив в першому квесті опцію з поміткою клану.Alvaro: ↑ 22.10.2025 16:22А какое там влияние имеет выбор клана на диалоги? Они часто появляются?
ШШОООООООООООО немає інввентарю та зброї... це саме неочікуване...ну да, простіше не балансувати боївку і не ховати меч тисячі істин від гравця...ramm: ↑ 22.10.2025 10:21Світ маленький і пустий, рольова система куца, на рівні мобільної гри. Зброї немає, інвентарю немає, зате є телекінез, який дозволяє кидати поодинокими не прибитими до підлоги предметами. Бойова система також примітивна - лкм, телекінез і 2-3 вміння класу, але технічно без якихось проблем. Якщо хочеться ближнього бою від першої особи то Avowed має більш глибоку систему, як би це смішно не звучало.Neuromantic: ↑ 21.10.2025 20:02Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 хтось вже спробував? Як воно??
Повністю згоден, але я все ж таки пересилив себе і вже закрив першу кінцівку на приєднання, зараз закінчу другу на знищення, а після прийду з бажанням до моноліта. Тож я зміг, просто поділився емоціями саме в момент гриDremjke: ↑ 22.10.2025 18:49В цьому причина ваших страждань. Це гра не для консолей, а для ПК і клавомиші.
Кстати согласен.maxn: ↑ 27.10.2025 10:08 Space Marine 2 - дошли руки до сего поделия. Игра ужасна во всём, начиная от стрельба, заканчивая рукопашным боем. Через силу пару уровней прошел и удалил. Какая-то плохая версия гирс оф вар.
не дивно бо розробники русняWahoo: ↑ 29.10.2025 16:56Кстати согласен.maxn: ↑ 27.10.2025 10:08 Space Marine 2 - дошли руки до сего поделия. Игра ужасна во всём, начиная от стрельба, заканчивая рукопашным боем. Через силу пару уровней прошел и удалил. Какая-то плохая версия гирс оф вар.
И очень бесит вот эта странная система, что сначала тебя за два пинка доводят до 5/100 хп, а потом ты как-будто в этом состоянии всю игру превозмогаешь. Стоит отхилиться, и через 5 секунд опять 5/100
Бо ігрова індустрія давно перетворилась на поле битви інтернет-воїнів за все хороше проти всього поганого. Школотрони не жаліючи сил ставлять 1/10 та пишуть розгромні рецензії на ігри посля того, як надивдяться хайпожерських відео на Ютубчику.waryag: ↑ 29.10.2025 19:11П.С. Так і не зрозумів масового хейту гри і особливо Еббі.
застряг на музичному автоматі зараз (був закинув гру на пару місяців), тупо не можу повернутися після зачистки одного острівка). також виморажує що немає в грі адекватного налаштування складності. краще б замість ваншота зробили множник наносимого урону. не люблю впринципі ігри де треба страждати, то ж мабуть так і не дограю, давав шанс грі кілька разів і кожного разу вона змушувала мене закидати її на якийсь час.kairo: ↑ 12.05.2025 22:45На чому такому ви застрягли?))SERGBILL: ↑ 12.05.2025 22:01 Граю поки що в Control. Трохи бомбить, бо вже 2 години не можу знайти шлях до виконання завдання. Якщо ще за пів години завдання не виконаю, видалю нафіг і залишу відгук що гра шлак - не рекомендую, як і роблю з усіма занадто замороченими іграми.
Це не дівчина, а стероїдне щось. Можна згадати того шкета (чи шкетку) з якогось там племені, з вавкою в голові. Загалом, аджендочки значно більше, ніж в першій частині. Ну і сюжетно значно поступається першій. Помста vs порятунок. Таке собі. Але на одне проходження те кіно піде.waryag: ↑ 29.10.2025 19:11 П.С. Так і не зрозумів масового хейту гри і особливо Еббі. Ця дівчина
Вся повістка, це другорядний персонаж(той малий) і то натяками.Геральт: ↑ 30.10.2025 14:31Загалом, аджендочки значно більше, ніж в першій частині.
Ти точно грав, а не дивився висери російських блогерів?Геральт: ↑ 30.10.2025 14:31Це не дівчина, а стероїдне щось. Можна згадати того шкета (чи шкетку) з якогось там племені, з вавкою в голові. Загалом, аджендочки значно більше, ніж в першій частині.
Ні. В першій він ближче, і маленька Еллі миліше і за Еббі, і за себе у майбутньому. А так, в обох частинах дуже багато вбиваємо і дуже мало рятуємо.Ну і сюжетно значно поступається першій. Помста vs порятунок. Таке собі. Але на одне проходження те кіно піде.
Лев - це дівчинка. І якщо з Еллі і Діною все більш-менш логічно і послідовно, то з ним-нею це вже таргани Дракмана. В ультрарелігіозній та консервативній общині, на хвилиночку, за фізичної відсутності інтернету, ТВ та благ цивілізації із згадками про ЛГБТ в цілому.kairo: ↑ 30.10.2025 15:20Вся повістка, це другорядний персонаж(той малий) і то натяками.