Опубліковано системні вимоги Alan Wake 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

daesz: 21.10.2023 15:55
Vpupkin: 21.10.2023 15:47 Какой ужас, мега игровой ноут не потянет аж одну игру, нужно срочно вызывать эскадрон справедливости и мчаться спасать мир :D
- мегаігровий
- 4050
:gigi:
- ноут :rotate:
Павло
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 15:45
Павло: 21.10.2023 15:43 Круто! Людина бере ноутбук за 45к грн з 4050 відеокартою 2023 року яка вже не тягне нову гру на МІНІМАЛКАХ в 30 фпс в 1080р... Ви адекватні? Такого ще ніколи не було! Щоб відеокарта вже у рік виходу нічого не тянула! Ні з 1050 ні з 1650 такого не було! І тут є люди які захищають цю поділку... :facepalm:
4050 на 20 відсотків слабша від 2060...
Хех, не треба брати ноутбук за 45 гривень для ігор, ось весь секрет) І не треба порівнювати мобільні гпу с декстопними, коли до вас вже це дійде.
Гру роблять, щоб її продавати за "зелені бумажки" Но розробник свідомо відрізає можливість пограти ( а значить і купити гру) для більшості людей... НАВІЩО таке робити? Вони просувають гру як якусь революцію по графіці? НІ! ТАм в трейлері ми побачили щось красиве? НІ!
Що ви тут намагаєтесь захищати? Якщо крута графіка! Ок круті вимоги! Но що ми бачимо в трейлері? невеликі темні локації. Такі вимоги ще можна зрозуміти у грі по типу Horizon Forbidden якщо б там ще покращили візуальну складову під пк і додали нові фішки! Там є величезні деталізовані локації та МАСШТАБ і тому такі вимоги хоч якось себе оправдовували!
Тому висновок РОЗРОБНИКИ КРИВОРУКІ КЛОУНИ ЯКІ ВІДВЕРТО ОБІСРАЛИСЬ! І НЕМАЄ ЧОГО ЇХ ЗАХИЩАТИ!
unique-neon
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 15:51В чому проблема з егс?
Цей камінь не в город Епіків, а Ремеді. За грошима гравців вони явно не ганяються з таким перформенсом.
Так то я людина вже майже півроку розбалувана. Грати в технологічний симулятор блуру та інпут лагу за 1200-1700 грн не хочу
Vpupkin
Member

Павло
Вы сначала в игру поиграйте, а потом уже рассказывайте есть там крутая графика или нету.
Павло
Member

ААААААААА так це вимоги уже з длсс... навіть не в нативі... Тобто умовна 2060 в 720р буде видавати на мінімалках 30 фпс...! І Ви ще тут розробників захищаєте!? Ого :mad:
Ви походу мене тролите все я їду в ліс треба подумати)) А то починає горіти! :beer:

Отправлено спустя 46 секунд:
Vpupkin: 21.10.2023 16:04 Павло
Вы сначала в игру поиграйте, а потом уже рассказывайте есть там крутая графика или нету.
як правило у трейлері хочуть показати все як найкраще! І тому якщо навіть у трейлері графіка не помічена... То вона там ВІДСУТНЯ!
Bukakanga
Member

Тонкость еще и в том, что в нынешнее время подсознательно ожидается примерно такое распределение
хх50/х500 - железки для 1080р
хх60/х600 и хх70/х700 - карты для 2к
хх80-90 и х800-900 - машинки для 4 к.

Теперь у нас нет начального уровня как такового, хх60/х600 грейд стал вотчиной 1080р (и хрен бы с ним), 2к сползло на уровень выше, а 7900 и 4090 вроде как должны вытягивать 4к со свистоперделками. А системные требования Алана Вейка Джва на первый взгляд таковы, что хорошо если 4090 стабильные 60 кадров в фуллХД потянет. Вопрос - а зачем игрокам 4к-мониторы? Для скриншотов?
Enjthesilence
Member

Павло: 21.10.2023 15:59
Enjthesilence: 21.10.2023 15:45

Хех, не треба брати ноутбук за 45 гривень для ігор, ось весь секрет) І не треба порівнювати мобільні гпу с декстопними, коли до вас вже це дійде.
Гру роблять, щоб її продавати за "зелені бумажки" Но розробник свідомо відрізає можливість пограти ( а значить і купити гру) для більшості людей... НАВІЩО таке робити? Вони просувають гру як якусь революцію по графіці? НІ! ТАм в трейлері ми побачили щось красиве? НІ!
Що ви тут намагаєтесь захищати? Якщо крута графіка! Ок круті вимоги! Но що ми бачимо в трейлері? невеликі темні локації. Такі вимоги ще можна зрозуміти у грі по типу Horizon Forbidden якщо б там ще покращили візуальну складову під пк і додали нові фішки! Там є величезні деталізовані локації та МАСШТАБ і тому такі вимоги хоч якось себе оправдовували!
Тому висновок РОЗРОБНИКИ КРИВОРУКІ КЛОУНИ ЯКІ ВІДВЕРТО ОБІСРАЛИСЬ! І НЕМАЄ ЧОГО ЇХ ЗАХИЩАТИ!
яка прикристь, ох уж ці тупі ремеді і епік, вас би в маркетинговий відділ, були би в нас шедеври з проривною графікою на ноутбук з 4050, а так ну відверто же обісрались, ніхто не купить, жесть...
Vpupkin
Member

Павло
А вы у нас что-то в графике понимаете?
Уже полигоны в причёске Алана посчитали?
Nortrom
Member

То вона там ВІДСУТНЯ!
Чтобы понимать как работает ихний движок. Спустя 7 лет. 1440p RTX 4070 :laugh:

Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось Nortrom 21.10.2023 16:13, всего редактировалось 1 раз.
terminahtor
Member

Павло: 21.10.2023 15:59Тому висновок РОЗРОБНИКИ КРИВОРУКІ КЛОУНИ ЯКІ ВІДВЕРТО ОБІСРАЛИСЬ! І НЕМАЄ ЧОГО ЇХ ЗАХИЩАТИ!
Тримай
Изображение

висновок тут можу зробити тільки один, що в тебе немає грошей на нормальне залізо, ось і намагаєшся себе переконати, що це все девелопери і паблішери винні. Якій ти смішний :laugh:
Але продовжуй, мені подобається як воно горить(с)
Enjthesilence
Member

Nortrom: 21.10.2023 16:12
То вона там ВІДСУТНЯ!
Чтобы понимать как работает ихний движок. Спустя 7 лет. 1440p RTX 4070 :laugh:

Изображение
Изображение
Ахах, скріншот з гри в 4к і скрін з відоса на ютубі з xbox геймплею :rotate: Нормальний в них рушій, контрол і кб пристойні з візуалу ігри
Последний раз редактировалось Enjthesilence 21.10.2023 16:17, всего редактировалось 1 раз.
terminahtor
Member

Павло: 21.10.2023 16:08як правило у трейлері хочуть показати все як найкраще! І тому якщо навіть у трейлері графіка не помічена... То вона там ВІДСУТНЯ!
Ти щось вживаєш?
Samilo
Member

Павло
Ну так нехай мандрують подалі. Тим паче там на перших ролях пані леді-поліцейська, а не Алан
Єдине вони добавили укр. локу і це буде перша гра яку я не куплю з нашою локою
Ektalion
Member

terminahtor, Enjthesilence, Vpupkin- не годуйте цих добродіїв, бо ше руку відкусять :gigi:
Nortrom
Member

з гри в 4к і скрін з відоса на ютубі з xbox геймплею
Оба с Ютуба если шо ;) :-P
і кб пристойні з візуалу ігри
Я сам весной проходил кб. Персонажи неплохо, остальное ничего особенного
Enjthesilence
Member

Це звичайно не наші форумні гуру з графічних технологій, але ці хлопаки дещо розуміються на графіці в цих ваших ігорах
terminahtor
Member

Nortrom: 21.10.2023 16:23Я сам весной проходил кб. Персонажи неплохо, остальное ничего особенного
На 1070Ті?
А-а-а-а-а, я тебе пригадав, це ти той, що свідєтель лучєй на 1070. Пхахагагнапхахап :lol:
Vpupkin
Member

Насколько же людям скучно живётся что их парят требования какой-то там компьютерной игрушки :facepalm:
2023год, война в стране, а у них попы от требований горят, это так смешно что аж грустно.
Nortrom
Member

Мені подобається, продовжуй.
Малыш можешь дальше сам с собой общаться и быть никчемой, и побольше изучай рынок и т.д На этом с тобой дискуссия окончена
Enjthesilence
Member

Nortrom: 21.10.2023 16:23
з гри в 4к і скрін з відоса на ютубі з xbox геймплею
Оба с Ютуба если шо ;) :-P
і кб пристойні з візуалу ігри
Я сам весной проходил кб. Персонажи неплохо, остальное ничего особенного
При всій повазі, але якщо ти проходив на 1070ті, як ти можеш робити висновки, якщо навіть не мав змоги запустити гру на максимальних налаштуваннях?
Последний раз редактировалось Enjthesilence 21.10.2023 16:52, всего редактировалось 1 раз.
Ответить