Последние статьи и обзоры
Новости
Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано
-
viperest1
Member
-
murzik
Member
фу
-
viperest1
Member
Та нормас - я їх маю на увазі равлики їв, мідії великі теж , жаб теж пробував . І все дуже смачне , французи в тому плані
-
murzik
Member
Хоба
viperest1
Як справи з пухнастим?
- спойлер
viperest1
Як справи з пухнастим?
-
viperest1
Member
murzik
Віджив, бо швидше не міг спокійно на нього дивитись. Спека правда його доконує.. - глянеш на нього, а він як мученик валяється по підлозі .
Навіть не знаю , що робити чи нехай таки виріже йому це яйце в районі десь біля нирок чи нехай буде так... , бо як згадаю ,як то було
Вчора приволік з "нової пошти" 10 кг royal canin british Shorthair, бо один такий мішок за 9 міс він з'їв вже.
Віджив, бо швидше не міг спокійно на нього дивитись. Спека правда його доконує.. - глянеш на нього, а він як мученик валяється по підлозі .
Навіть не знаю , що робити чи нехай таки виріже йому це яйце в районі десь біля нирок чи нехай буде так... , бо як згадаю ,як то було
Вчора приволік з "нової пошти" 10 кг royal canin british Shorthair, бо один такий мішок за 9 міс він з'їв вже.
-
murzik
Member
viperest1
а хіба є вибір?
а хіба є вибір?
-
viperest1
Member
Нажаль мабуть нема, но буду ще радитись з лікаркою
-
murzik
Member
паштет Gourmet Gold є підробки? шукаю на prom,а там етикетки різні, навіть українською є
-
viperest1
Member
Думаю , що є .
Зараз скину що має бути.
https://prom.ua/ua/p1393682106-gourmet- ... pp_android
Етикетка має бути ось такого типу лише написи смаків різні.
Зараз скину що має бути.
https://prom.ua/ua/p1393682106-gourmet- ... pp_android
Етикетка має бути ось такого типу лише написи смаків різні.
-
murzik
Member
Якісь нехороші люди викинул дорослого домашнього кота
Ніхто не бажає взяти собі? Київ можу завезти.
Дуже шкода котика, такий сумний
Ніхто не бажає взяти собі? Київ можу завезти.
Дуже шкода котика, такий сумний
- спойлер
-
viperest1
Member
люди тварі...
В моєї мами в селі вже 9 . підкидають постійно , бо мама не може дивитись ,як вони бідні мучаться.
Це є друг , на все його життя, а ці тварі ...
В моєї мами в селі вже 9 . підкидають постійно , бо мама не може дивитись ,як вони бідні мучаться.
Це є друг , на все його життя, а ці тварі ...
-
murzik
Member
viperest1
він вже до мене в квартиру проситься, а мій кіт на нього матюкається
він вже до мене в квартиру проситься, а мій кіт на нього матюкається
-
viperest1
Member
murzik
Шкода. Ясно , що буде плюватись- поділ території і т.д. Шкода , бо гарний і якщо ніхто не візьме , то пропаде
Шкода. Ясно , що буде плюватись- поділ території і т.д. Шкода , бо гарний і якщо ніхто не візьме , то пропаде
-
jorg
Member
Дуже гарний, нелюди
-
murzik
Member
Хтось використовує лежак для кота на вікно? Ті, що на присосках. Якось ненадійно виглядає. А хочу щось придбати для кота.
-
murzik
Member
з лежаком на вікно облом - скло 42 см, а лежаки з кріпленням 53+ смmurzik: ↑ 01.09.2021 10:28 Хтось використовує лежак для кота на вікно? Ті, що на присосках. Якось ненадійно виглядає. А хочу щось придбати для кота.
Отправлено спустя 16 минут 23 секунды:
замовив такий https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... tebNZ&mp=1
500 грн гарантовано не оцінить гад де-небудь, аби не в облаштованому місці. це скільки картонних коробок можна купити на новій пошті?
Отправлено спустя 4 минуты 6 секунд:
viperest1
в атб знижка на паштет, 13.9 грн здається. а якщо оплачувати карткою АТБ від райфбанка то -5% від ціни =13.2 грн .
до 07 числа
а я замовив 60 банок у фоззі по 15.5
-
viperest1
Member
murzik
Я перейшов з гурме на шебу , бо він дятел не так охотно їсть його. Шукай паштети на Промі там дуже багато є по нормальних цінах(завжди викор промоплату). До речі теж там знайшов 10 кг Royal Canin British Shorthair за 2080 грн. , що є дуже ще добре.
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Та то глянув ціни на цей паштет . Так що в АТВ ще норм ціна.
Я перейшов з гурме на шебу , бо він дятел не так охотно їсть його. Шукай паштети на Промі там дуже багато є по нормальних цінах(завжди викор промоплату). До речі теж там знайшов 10 кг Royal Canin British Shorthair за 2080 грн. , що є дуже ще добре.
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Та то глянув ціни на цей паштет . Так що в АТВ ще норм ціна.
-
murzik
Member
viperest1
мій тіьки фелікс жує. так то він на натуралці і мишах, але зазвича в день 1 пачку готового і\або 1 банку паштета гурме і 5 грам сухого королівської коніни .
є думка, що якщо натуралку не хоче, значить не голодний, але ж не відчепиться.
думаю, може замінити фелікс на бріт, 30 пачок на місяць нормально. а від всього іншого готвого відмовитися.
Отправлено спустя 4 минуты 35 секунд:
мій тіьки фелікс жує. так то він на натуралці і мишах, але зазвича в день 1 пачку готового і\або 1 банку паштета гурме і 5 грам сухого королівської коніни .
є думка, що якщо натуралку не хоче, значить не голодний, але ж не відчепиться.
думаю, може замінити фелікс на бріт, 30 пачок на місяць нормально. а від всього іншого готвого відмовитися.
Отправлено спустя 4 минуты 35 секунд:
на всі корма ціни капець. навіть той фелікс 10-15 грн в різних маркетах\зоомагазинах\інтернет. АТБ спасає.
-
Andrey2005
Member
Почему нет кошачьего корма со вкусом мышей?
-
murzik
Member
або фарш з мишей. в якості корму миші продаються в зоомагазині ж.Andrey2005: ↑ 06.09.2021 15:56 Почему нет кошачьего корма со вкусом мышей?
про смаки згоден, це все на людина спрямовано. "зі смаком кролика", людина думає, що певно то смачно для кота буде) маркетинг
УЖОС Мыши, крысы на корм, голыши замороженные и живые
-
Andrey2005
Member
Отож, в наявності всі смаки, і судячи з реклами розраховані на смак людини. Інколи бачу рекламу корм зі смаком курки та кролика і шуткую - мене так не годуютьmurzik: ↑ 06.09.2021 16:00"зі смаком кролика", людина думає, що певно то смачно для кота буде) маркетинг
Ще дивно що зі смаком кота нема, по типу "коту котяче"
Я так колись давно дитині мишку купляв (домашню, не на корм). Умикнув гучний зв'язок щоб не переказувати який там колір, вік та інше.murzik: ↑ 06.09.2021 16:00УЖОС Мыши, крысы на корм
Дзвоню по одній об'яві:
- Миші є?
- Є, вам які, морожені, свіжі, фарш? Приходьте, насиплемо у відерце