Я не бачу тут никакой демократии. Нехай спочатку срежут с цены 3100 и 3300x по 1000 грн, тогда и про демократию поговоримrozmar1ne:Единственный тут плюс, это - демократичная цена для крестьян.
Последние статьи и обзоры
Новости
Обзор и тестирование процессоров AMD Ryzen 3 3100 и Ryzen 3 3300Х. Сравниваем с Ryzen 5 2600, Intel Core i7-6700K, Core i7-2600K и FX-8320
-
Barmaloid
Member
-
Snegovick
HWBOT OC Team
-
leif
Member
логічне пояснення, цілком може бути.Snegovick:Версія гри
Rick Dalton, у вас є можливість прогнати тест в такій самій версії як на скріні Snegovick?
-
Rick Dalton
Member
Будут.Snegovick:Аргументы, кроме предположений будут?Rick Dalton:какая разница какое разрешение
Т.к. я свой 2600 недавно слил и лично у меня нет возможности самому протестить, то пришлось попросить товарища прогнать тест, у него 2600@3.9 и озу 3466 14-15-14-30 с не до конца настроеными вторичками, как можно заметить разница на уровне погрешности
- спойлер
-
-
Snegovick
HWBOT OC Team
leif
В мене є RX 580 4GB, але не має можливості використати ту саму МП що в огляді, і тому я не певен що зможу повторити налаштування таймінгів пам'яті. Це може зайняти певний час, який ще треба знайти...
В мене є RX 580 4GB, але не має можливості використати ту саму МП що в огляді, і тому я не певен що зможу повторити налаштування таймінгів пам'яті. Це може зайняти певний час, який ще треба знайти...
Последний раз редактировалось Snegovick 19.06.2020 17:51, всего редактировалось 1 раз.
-
Rick Dalton
Member
У меня с торрента загружена игра, выше дал скрины лицухи.
Может быть вторички у вас стоят в авто и отсюда такая разница?
-
yuriy8
Member
Та тому, що однаковий процесор не є однаковою платформою. Невже ви думаєте що в реальності процесор готує умовних 20 кадрів а відеокарта віддільно умовних 10?leif:а чому вони мають бути настільки різними, як навели вище, на двох однакових процесорах і лише трохи різних таймінгах пам'яті?yuriy8:А чому вони мають бути суттєво різними різними, на тій самій платформі ?
-
Snegovick
HWBOT OC Team
-
leif
Member
yuriy8
до чого ви це пишете? давайте по темі.
виникло питання, чому сильно відрізняються результати в CPU-бенчі на двох системах з однаковим процесором і близькими налаштуваннями пам'яті. автор огляду запитав автора скріну з вищим результатом зробити тест в тій же роздільній здатності. я написав, що в іншій роздільній здатності буде той же результат (і у мене так), тому питання відкрите, в чому різниця і чому такий відрив.
виникло питання, чому сильно відрізняються результати в CPU-бенчі на двох системах з однаковим процесором і близькими налаштуваннями пам'яті. автор огляду запитав автора скріну з вищим результатом зробити тест в тій же роздільній здатності. я написав, що в іншій роздільній здатності буде той же результат (і у мене так), тому питання відкрите, в чому різниця і чому такий відрив.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Версия венды - не та, игры - не та, ВК - не та. Итого - что сравниваем?Rick Dalton:пришлось попросить товарища прогнать тест
В демке есть бенч. Качается со Стима. С вендой будет уже сложнее, а на ВК можно вроде как и не смотреть.
SOTTR - отличная игра бенч для отзывчивости на разгон ЦП и ОЗУ (включая задержки), притом с хорошей воспроизводимостью результатов.
-
leif
Member
ну це зовсім непогані таймінги. я все ж таки ставлю на версію гри(298 і 237 Rick Dalton і 505 у Snegovick)\налаштування в бенчі. ну не може один і той же процесор давати 50 відсотків різниці по мін фпс за рахунок пам'яті чи ще якихось невеликих особливостей системSnegovick:Возможно не идеальные
-
Snegovick
HWBOT OC Team
Налаштування я надав, може хтось на 1600AF/2600 зможе прогнати ту саму версію гри.leif:сильно відрізняються результати в CPU-бенчі на двох системах з однаковим процесором
А версія про хабарь від Інтел/АМД?leif:же процесор давати 50 відсотків
-
Shaolin_Style
Member
Рязань 3-о поколения с 2600K десятилетней давности сравнивать. О боже, о господи.
-
leif
Member
ну от найуважніший з усіх нас acm_fan і відкрив таємницю пресет high і highest по різному навантажують CPU, це очевидно. звідси і вся різниця, навіть версія гри походу не так важлива буде.
три валізи з грошимаSnegovick:А версія про хабарь від Інтел/АМД?
-
Rick Dalton
Member
Snegovick, Хмм, вроде всё в порядке
1.0.237.6 версия
acm_fan
Был бы спор в конце мая, то я бы никого не просил тестить и сам всё прогнал, но увы
- для сравнения мои тайминги
1.0.237.6 версия
acm_fan
Был бы спор в конце мая, то я бы никого не просил тестить и сам всё прогнал, но увы
Последний раз редактировалось Rick Dalton 19.06.2020 18:14, всего редактировалось 1 раз.
-
yuriy8
Member
Та я якраз і пишу по темі - кількість кадрів вказаних в двох перших графах - це віртуальні цифри які вираховує програма виходячи з того наскільки завантажений даний процес, а реальні показники це третя колонка де процесор синхронно з відеокартою видають певну кількість кадрів.leif:yuriy8
-
leif
Member
на першому скріні 237, на другому 298 у вас. але питання в пресеті.Rick Dalton:1.0.237.6 версия
так в цьому і питання, що в тесті, який не впирається в відеокарту — сильно різні результати, вже з'ясували чому. для 9900к у мене результати в бенчі CPU game\render повністю відповідні іншим конфігам аналогічним моєму з невеликими поправками на розгін пам'яті\цпу.yuriy8:кількість кадрів вказаних в двох перших графах - це віртуальні цифри які вираховує програма виходячи з того наскільки завантажений даний процес, а реальні показники це третя колонка де процесор синхронно з відеокартою видають певну кількість кадрів.
-
Rick Dalton
Member
Читайте внимательнее что я пишу, на третьей странице был мой личный прогон, на четвёртый уже моего товарища у которого конфиг несколько отличаться, да и то я его скинул для того, чтобы убедиться что разрешение не влияет на столбец цпу гейм.leif: на першому скріні 237, на другому 298 у вас. але питання в пресеті.
-
leif
Member
Rick Dalton
мова не про роздільну здатність, а про пресет графіки. у вас на обох скрінах high, а порівнювали ви з результатами в пресеті highest. роздільна здатність не впливає, я одразу про це написав.
p.s.
упс, таки неуважно дивився, на першому скріні у вас "макс" пресет. тобто highest. сорян
мова не про роздільну здатність, а про пресет графіки. у вас на обох скрінах high, а порівнювали ви з результатами в пресеті highest. роздільна здатність не впливає, я одразу про це написав.
p.s.
упс, таки неуважно дивився, на першому скріні у вас "макс" пресет. тобто highest. сорян