Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Lamobot
Member

А безкоштовна доставка з алі зʼявляється з кожним розпродажем, чи це тільки разова акція для нового користувача?
Прийшов лист free shipping offer ends soon. При чому за посиланням відкривається SuperDeals - End of Season Sale · Limited time 70% off… ніфіга незрозуміло…
Думаю, чи треба поспішати з замовленням, чи це просто черговий розвід «только у нас, только сейчас».

Взагалі після амазона враження від алі не дуже - як після дорогого магазину на стихійний ринок потрапив.
Чи є якісь гайди для новачків? На ютубі кожна друга куриця знімає. Але в основному якусь фігню.
geka3250
Member

Lamobot: 23.01.2025 14:05А безкоштовна доставка з алі
це китайський маркетинг. Якщо написано безкоштовна доставка, то вартість доставки вже включена у вартість товару. Це можна побачити на один товар від різних продавців: у когось дешевше, але платна доставка, або ж безкоштовна доставка за ту ж суму грошей у іншого.
Lamobot: 23.01.2025 14:05Прийшов лист free shipping offer ends soon. При чому за посиланням відкривається SuperDeals - End of Season Sale · Limited time 70% off
Розпродажі. Довіряти їм теж не варто, а краще моніторити ціни упродовж деякого часу, бо перед розпродажем можуть ціни піднімати.
Барбарис
Member

Lamobot, амазон останнім часом теж не дуже. В останню покупку 2 однакові товари замовити не виходило, лише по 1 шт., інакше ставили підозрілу картку. Зате на прайм підписали одразу та без мого замовлення, ще й в кабінеті не відображалось. Добре що наїзд на підтримку змусив повернути кошти, бо хотіли просто щоб скасував(але тоді нічого не повертається). В китайців хоч схеми прозоріші, головне дорожчі речі лише в офіційних сторах дивитись.
Hotspur
Member

Барбарис: 23.01.2025 15:14Зате на прайм підписали одразу та без мого замовлення
це чудово :lol:

Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Lamobot: 23.01.2025 14:05Чи є якісь гайди для новачків? На ютубі кожна друга куриця знімає. Але в основному якусь фігню.

1 знати що купляєш
2 не купляти в магазинах з 0 замовлень
3 дорогі товари бажано купляти в офіційних магазинах хаомі реалмі і так далі
4 розпродажі не завжди адекватні, буває просто в якийсь день ціна буде нижча ніж в розпродаж, акції про які особливо не говорять були кращі в 2024 ніж чорна п'ятниця і 11.11
Барбарис
Member

Hotspur, дуже. Ще й одразу з кожної зареєстрованої картки вирішили по 16 баксів зняти. Не вийшло через відключену інтернет- оплату, але потім підловили коли з моно щось замовляв. Я думав, то якісь махінатори пробують, бо в кабінеті нічого не було, але коли прайм з'явився в кабінеті, то повірив.
Ответить