що саме перевірити? сайнбенч прогнати на аймаці? я вже тобі сказав чому не бачу сенсу в подібних тестах. залізо не конфігурується юзером рівно ніяк, результати не цікаві від слова геть, адже вони однакові з невеликими похибками властивим будь-яким тестам. що тут цікавого?yuriy_dd: ↑ 08.06.2026 20:42і leif і LVladislavchik - мають можливість перевірити те що я кажу,
ну звичайно! звідки у мене така техніка? так, Юра, я все вигадав задля того щоб боротися з твоїм просвітництвом, а ти мене взяв і розкусив, ай молодець. ух, не проведеш тебеyuriy_dd: ↑ 08.06.2026 20:42вони брешуть що мають відповідну техніку
а ну давай-давай, придумай, чому людині продуктивніше і зручніше працювати на ноуті ніж за нормальним столом і робочим місцем.yuriy_dd: ↑ 08.06.2026 20:42я з ноутом 95+% від батареї. Мені так зручніше. Я не маю вам придумувати чому мені так зручно.
розробники і дизайнери по твоєму не надають перевагу мультимоніторним конфігам та ергономічному робочому місцю? а натомість у твоїй запаленій уяві вони такі: "дайте мені кватирку розміром 15 дюймів, а краще 13, табуретку і я видам найкращий можливий результат"? так це все вібувається?
ще раз тобі кажу, коли ти сидиш з підключеним монітором/двома моніторами, мишкою, клавіатуроую і іншою перферією, дріт для зарядки не доставляє жодного клопоту.yuriy_dd: ↑ 08.06.2026 20:42Бо мені так зручно, і ніякі проводи ніде не тягнуться.
я аж сам не розраховував на таке заревоorange_deer: ↑ 08.06.2026 20:56давненько вже Юрію так не підпалювали сраку як оце тобі вдалось
ну, що поробиш трохи жадібна контора в Барселоні попалась, мабуть. що могли те і дали. до речі, нагадай що тобі дали на роботі? а, я забув, нічого не дали крім табуретки, навіть робоче місце не дають, який там мак на м2 + зовнішній монітор)yuriy_dd: ↑ 08.06.2026 21:06Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2
а приклад друга я навів не як істину в останній інстанції, а як приклад сценарію використання ноутбука розробником, що працює в офісі. конкретно описав конфіг і як він використовується. питаю у тебе щодо твого юзеркейсу, чому нема монітору, і тд а ти як заведений: "я працюю мобільно, на ноуті, без зовнішнього монітору, без нічого, мені так зручно". попахує триндєжом
от дивись, ти кажеш, що основна перевага арм це енергоефективність, на другому місці божественний однопотік ставиш. ось ми про енергоефективність і говоримо, в яких юзеркейсах, людям на яких посадах, з яким воркфлоу вона потрібна. чим не цікава тема? це ж про перевагу арм!
і як тут можна наводити "рекламу виробників ноутів" в якості аргумента? ну, вони тобі його продають же! вони тобі будуть показувати що завгодно, аж до того, що в кафе і в машині і на табурентці і на бігу дуже зручно працювати і набагато краще ніж з 3-ма моніторами в за ергономічним столом і кріслом під кондішеном. і тому тобі треба 30 годин роботи від аккума а краще 40, тільки заплати їм за це.
може якийсь студент у це повірить і навіть сам себе буде переконувати, що так йому в кафе все класно дизайниться. але мені не розповідати не треба, я це все давно пройшов, дякую