Розпочалися попередні замовлення на гру The Sinking City 2 від української студії Frogwares

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

AlexWest: 13.07.2026 05:14
daesz: 13.07.2026 00:17
Це не так працює. Якщо в тебе гра із суттєво нижчим бюджетом - то якого біса вона коштує стільки ж як гра із суттєво більшим бюджетом? Тому що паблішеру нову яхту захотілось?

Зразу тобі допоможу розібратись в цій нелегкій справі :
Изображение
vs
Изображение
https://www.kickstarter.com/projects/fr ... ing-city-2

Ось тоді для порівняння бюджет холоу найта першого :
Изображение

Підказати скільки він коштував на релізі?
Ну, продовжуйте шукати причини, щоб не купувати наші ігри за повну ціну, і – записуйте – нічого не зміниться на краще. Бо чудес не буває. Дешевше сьогодні на релізі вартують лише 2D-інді. 2026 на дворі. Так само й книжки вже неможливо знайти дешевше 400-500 грн, хоча ще вчора це були 200-300 грн.
У нас есть обязанность что-то покупать?! :laugh:
Да и вообще какой смысл игры покупать на релизе, если они в 99% случаев, кривое г… которое потом полгода патчами лечат, а через один-два месяца после релиза, 90% игр минимум с 30% скидкой продают :super:
daesz
Member

AlexWest: 13.07.2026 05:14 Ну, продовжуйте шукати причини, щоб не купувати наші ігри за повну ціну
Мені не потрібно шукати причини, дев зробили це за мене. А повну ціну я плачу за ігри які того вартують, це точно не одна із них.
AlexWest
Member

doc-oc: 13.07.2026 06:36
AlexWest: 13.07.2026 05:14
Ну, продовжуйте шукати причини, щоб не купувати наші ігри за повну ціну, і – записуйте – нічого не зміниться на краще. Бо чудес не буває. Дешевше сьогодні на релізі вартують лише 2D-інді. 2026 на дворі. Так само й книжки вже неможливо знайти дешевше 400-500 грн, хоча ще вчора це були 200-300 грн.
У нас есть обязанность что-то покупать?! :laugh:
Да и вообще какой смысл игры покупать на релизе, если они в 99% случаев, кривое г… которое потом полгода патчами лечат, а через один-два месяца после релиза, 90% игр минимум с 30% скидкой продают :super:
Обов'язку немає. Але можна підтримати вітчизняного розробника і збільшити цим якість його майбутніх продуктів і ймовірність появи укр. озвучки. А ціна – це вже стандарт для ігор категорії B в 2026 році. Та й гра не виглядає дуже дешево. Дизайн локацій та графіка майже на рівні ААА.

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
daesz: 13.07.2026 07:10
AlexWest: 13.07.2026 05:14 Ну, продовжуйте шукати причини, щоб не купувати наші ігри за повну ціну
Мені не потрібно шукати причини, дев зробили це за мене. А повну ціну я плачу за ігри які того вартують, це точно не одна із них.
По демці посудили? Їхня серія про Шерлока, наприклад, цікавіша та ліпше зібрана за абсолютну більшість сюжетних детективів та квестів. З першим Сінкінг Сіті лажанули трохи, але в другій у них вже неслабкий досвід.
Ответить