Много построили много строят, но контракты на год-два вперед уже оформлены. Т.е. есть новый датацентр или нет, а железо купить обязан.dead_rat: ↑ 08.06.2026 20:32 І де всі ці обі(с)цяні датацентри? Чогось нема їх, лише новини про затримки і відміни.![]()
Вже навіть ціни на відеокарти повернулися до рекомендованих.
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD очікує стабілізацію ситуації на ринку пам’яті DDR5 протягом найближчих двох років
-
Alexsandr
Member
-
Hotspur
Member
люди порахували що якщо вірити в Ші скам то економіка світу має вирости в 50разів. а вона не ростеdead_rat: ↑ 08.06.2026 20:32І де всі ці обі(с)цяні датацентри? Чогось нема їх, лише новини про затримки і відміни.
Вже навіть ціни на відеокарти повернулися до рекомендованих.
-
Гедоніст
Member
Я все ще впевнений, що настане день, коли це все ШІ лайно буде дешевше повітря продаватись на всяких таобао і тп аліекспресах як "не біт не крашен, гаражноє хранєніє", по типу як це було після майнінг бума. Ця бульбашка не може вічно розростатись. І рівень ще більшої деградації людей вже починає лякати, коли людина взагалі розлінилась хоч в мінімальний аналіз, а одразу біжить до чатгопоти.
Поки що весь вихлоп від перемножувачів матриць - це відео з танцюючими котиками в ТТ, скам-музика і скам-кодинг.
Поки що весь вихлоп від перемножувачів матриць - це відео з танцюючими котиками в ТТ, скам-музика і скам-кодинг.
-
Dilfin
Member
Тсс, тихенько, не кричіть, бо тут є віруючі в дефіцит "пам'яті", а Ви спололошите їх, хто тоді буде купляти оперативку в 4 рази дорожче?)FurryGentleman: ↑ 08.06.2026 17:13 Подождите я так и не пойму а где дефицит то ? Ну то есть подорожание я вижу - а вот то что памяти негде купить этого я не замечал как с видеокартами наприм
-
Олег963
Member
Дякую в мене є.