В Європі набори оперативної пам’яті за останні місяці подорожчали більш ніж утричі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Посоны, карочи, хотел себе оставить, но вижу надо вам помочь, потому берите, всего $600 млрд.
Изображение
Можете у Маска занять, говорят у него есть.
Barmaloid
Member

MqM: 15.12.2025 15:48За те нашим баригам ідеальний час
І шо, багато купляють ? Хто останній в черзі ? Я за вами буду :shuffle:
Rolexandr
Member

Sailor Popeye: 15.12.2025 15:47 То відеокарти, то оперативна пам'ять, треба, щоб ще щось сталось з материнськими платами і процесорами для повного щастя
Не наврочте, бо Китай вже давно хижо споглядає на Тайвань
xTIMKAx
Member

Взяв з рук в Німеччині запакований 990 про за 110 євро. Також на початку листопада новий 9100про за 203 євро на амазоні. Тепер у мене 7 тб ссд у сумі))
Panasi
Member

Геральт: 15.12.2025 20:16 Panasi
Mixx
32, 48...смішні. Взяв в 2 підходи 4*32, отого вже точно на кілька років стане :D
Внукам залишиш)
Mozdev
Member

Вся ця ситуація з озп та ссд має усі ознаки картельної змови.
Plush_Dragon
Member

Майнінг на відяхах пережили, а тут тим більш переживемо. Оперативку не треба так часто міняти як відеокарту. Погано лише тим хто збирає новий ПК, але вторинний ринок ніхто не відміняв. Та й ддр4 ще не вилізла за рамки адекватності.
AntonyKandaurov
Member

Filabatya
Та щось ддр4 ніяка рука не знімає, теж подорожчало :D так що ддр6 не панацея, буде супер кінський цінник, ось побачите
Artem_K
Member

Plush_Dragon: 16.12.2025 06:17Та й ддр4 ще не вилізла за рамки адекватності.
На фоні п'ятої можливо, а загалом теж росте - нова приблизно у 1,8 рази.
Scoffer
Member

MqM: 15.12.2025 18:46то яким чином двигун - загадка
Та потрапляють до них запчастини потихеньку. Всі ми знаємо як діють ті сасанкції, якщо хочеш - привезеш що завгодно. Просто там народ дуже бідний і тачки свіжіше 50 років їм не по кишені. За існування совка туди постачались двигуни з онного, так що зустріти форда з двиглом жигулятора чи взагалі зіла там можна. Зараз китайці ще щось підкидають.
dead_rat: 15.12.2025 20:35Багато тропічних культур дуже позитивні, вони так само дружньо будуть посміхатися відрубуючи тобі голову мачете.
Ну чи продаючи сестру.
Ну так позитивні рослини самі собою ростуть навкола увесь рік в асортименті, чого сумувати?)))
TBiCTeP
Junior

Сьогодні різдвяна акція по жовтневій ціні цініИзображение
Z440_User
Member

Ого, рік тому 4*16Gb DDR4-2400MHz ECC набрав по 600-800грн/шт. Навіть вона зараз від 1500-2000грн/шт :spy:
Reinmar
Member

AntonyKandaurov: 15.12.2025 16:20 Індустрія ПК котиться в дупу. ШІ в телефоні або телевізорі вам намалює бажанку, а той камплюхтєр вам і нафіг не треба. А той хто працює за пк заплатить будь які гроші бо йому треба - тож купить.
В телефоні пам'яті немає в тебе? Чекай там теж нові ціни, он вже злвнішні флешки планують повернути скоротивши основну пам'ять майбутніх смартфонів
AntonyKandaurov
Member

Reinmar
Нічого, 4/128 та ШІ буде достатньо всім
ASTON
Member

як вчасно на DDR5 платформу у травні оновився...
AntonyKandaurov
Member

Z440_User
Ну, а мене замінусовали коли написав що і ддр4 пішла в гору. Тут скоро цінник на ддр3 полізе вгору з такими приколами. Скільки буде коштувати ддр6 то взагалі захмарні ціни поставлять з такими тенденціями :gigi:
cspp
Member

Зашёл на розетку проверить, 128 Гб кит 90000 грн,мда...хотлайн показывает резкий скачек цен по памяти. В любом случае скорее всего брать сейчас не буду. С учётом того что зен пока новый не выкатили, и годик с лишком ещё эта ситуация будет....потом посмотрим
Z440_User
Member

AntonyKandaurov, так я взагалі про ддр4 б/в серверну казав, 2400МГц планки.

Що казати за десктопну ддр4 3200+МГц...
MqM
Member

Barmaloid: 15.12.2025 23:31
MqM: 15.12.2025 15:48За те нашим баригам ідеальний час
І шо, багато купляють ? Хто останній в черзі ? Я за вами буду :shuffle:
Ну судячи по цій темі деяких бариг з форуму зачепило, видно слово барига образливе, треба казати «успішний бізнесмен»
Звісно, що купляють, от вчора дізнався від знайомого, як комп недавно збирали
AntonyKandaurov
Member

Z440_User
Ну і я про це ж. ;) ддр3 для х79 недовго чекати лишилось :D
Ответить