Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V3 Pro
-
krivonos-kolya
Member
Jay228
Сфотайте верхнюю панель. Скорее всего слетела пластиковая вставка на верхней панели (она клеится) та что нажимает переключатель
Сфотайте верхнюю панель. Скорее всего слетела пластиковая вставка на верхней панели (она клеится) та что нажимает переключатель
-
S
Member
Мыши с подобным покрытием со временем полируются в ноль пальцами в месте хвата, но это все равно лучше чем резина.Shaolin_Style: ↑ 17.05.2024 15:34 Да, она тоже "чистая" со стороны большого пальца, видимо какой-то фидбек с пользователей был собран и работа над ошибками проделана:
-
tablestikus
Member
Я за 7 місяців два рази здавав по гарантії міняти wasd частину. Міняли повністю клавіши. Коли побачив що і в третій раз почало облазити - продав.AntonyKandaurov: ↑ 17.05.2024 11:57клави від разора дійсно гівнисті, бо облазять душе швидко.tablestikus: ↑ 16.05.2024 20:35
Коли в мене в минулому році через місяць почала облазити клава від рейзер - я забив на них і перешов на логітеч
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Я перейшов на К295 яку юзав десь три роки з ліжка. Досі ідеально все з написами.S: ↑ 17.05.2024 13:15 Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:У логитека надо смотреть как надписи на кнопка сделаны. Те у которых надписи выполнены чем то похожим на белую краску с черным ореолом брать не стоит. Облазят быстро тоже.tablestikus: ↑ 16.05.2024 20:35 Коли в мене в минулому році через місяць почала облазити клава від рейзер - я забив на них і перешов на логітеч
-
ALT-F13
Member
А це про яку модель клави мова?tablestikus: ↑ 17.05.2024 18:08 Я за 7 місяців два рази здавав по гарантії міняти wasd частину. Міняли повністю клавіши. Коли побачив що і в третій раз почало облазити - продав.
-
tablestikus
Member
Razer Ornata V3 XALT-F13: ↑ 20.05.2024 02:24А це про яку модель клави мова?tablestikus: ↑ 17.05.2024 18:08 Я за 7 місяців два рази здавав по гарантії міняти wasd частину. Міняли повністю клавіши. Коли побачив що і в третій раз почало облазити - продав.
-
ALT-F13
Member
А, ясно, там могли зекономити на чому завгодно
-
jexx85
Member
Якщо тут мова вже зайшла про різні моделі мишок Рейзер, то хочу спитати, чи були в когось проблеми з кліком середнього колесу?
На моїй RAZER Basilisk V3 десь через рік користування почав через раз спрацьовувати клік колесом.
Дивився форуми на Рейзері та Реддіті там багато людей стикалися з цієї проблемою якраз десь через півроку-рік, але вирішення проблеми так і не знайдено
Килимки міняв, софт перестанавлював, колесо продував - ніякої різниці. То середній клік працює бездоганно, то в якийсь момент починає пропускати
В когось тут є ще така проблема?
На моїй RAZER Basilisk V3 десь через рік користування почав через раз спрацьовувати клік колесом.
Дивився форуми на Рейзері та Реддіті там багато людей стикалися з цієї проблемою якраз десь через півроку-рік, але вирішення проблеми так і не знайдено
Килимки міняв, софт перестанавлював, колесо продував - ніякої різниці. То середній клік працює бездоганно, то в якийсь момент починає пропускати
В когось тут є ще така проблема?
-
edd
Member
кнопку під колесом міняти треба. зазвичай там така сама по формфактору як і інші, але дешевша. буває зовсім інша кнопка - краще перевірити
-
krivonos-kolya
Member
jexx85
Все делали что не нужно, под замену микропереключатель. вопрос ремонта минут 10.
Все делали что не нужно, под замену микропереключатель. вопрос ремонта минут 10.
-
Jay228
Member
Ось ті фотки що під рукою (чорна це оригінал )krivonos-kolya: ↑ 17.05.2024 15:59 Jay228
-
krivonos-kolya
Member
Jay228
Нужно фото с внутренней стороны. Лучше в лс или телеграмм
Нужно фото с внутренней стороны. Лучше в лс или телеграмм
-
Jay228
Member
krivonos-kolya
це така пластинка що на кінці пластикової деталі ? там типу як стовпчик квадратний що йде вниз
це така пластинка що на кінці пластикової деталі ? там типу як стовпчик квадратний що йде вниз
-
krivonos-kolya
Member
Jay228
да, я о ней. При неаккуратной замене может отлететь
да, я о ней. При неаккуратной замене может отлететь
-
Косорукий Гінеколог
Junior
У мене з тими перемикачами на колесі вічно біда. От недавно узагалі здох після кількамісячної негативно стабільної роботи. Але ніде не можу знайти хоча б як ці вузьковисокі мікрики шукати.krivonos-kolya: ↑ 21.05.2024 00:32 jexx85
- Вложения
-
-
Jay228
Member
krivonos-kolya
ааа так її зовсім не було . а вона має бути металева ? чим її можна замінити ?
ааа так її зовсім не було . а вона має бути металева ? чим її можна замінити ?
-
krivonos-kolya
Member
Jay228
по большей части туда пластмаску ставят или плотную резину. подберите по толщине что то и будет вам счастье.
по большей части туда пластмаску ставят или плотную резину. подберите по толщине что то и будет вам счастье.
-
Jay228
Member
krivonos-kolya
ДЯКУЮ ЗА ПІДКАЗКУ.буду експерементувати
ДЯКУЮ ЗА ПІДКАЗКУ.буду експерементувати