ZOTAC GTX470 + GTX 570 власники,недоліки,нагрів.

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Member

Оскільки в продажі вже появилася 580 серія GTX ,то відповідно ціни повинні піти вниз.Я взагалі то подумав ,а чи не краще прискладати ще трохи грошей і купити ZOTAC GTX480 з тими ж кулерами залман?Хто що думає з цього приводу?1)чи влізе вона в мій корпус(див профіль)? 2)чи не буде роблем з живленням її? 3)чи це трата грошей ,а 470 оптимальний варіант в плані ціна/якість? :spy:
Gagarin-ace
Member

тогда доложи ещё денег и купи 580. На каждый товар свой покупатель, тебе и 480 ка пойдёт под проц пойдёт
и оперативки докинеш, а то это не серьёзно 2 гига :laugh:

в профиле БД ром, а мнго ли ты БД дисков прочитал ?
viperest1
Member

Gagarin-ace
оперетивка буде нормальна троьхканальна 6гб думаю брати кінгстон з профіля мамки щоб все було ок,питання чи влізе вона в корпус :spy: ?

Добавлено спустя 13 минут 40 секунд:
Друг має магазин де продає диски я в нього "позичаю" дивлюся і віддаю Вd диски назад.
Серёга1665
Member

viperest1
Карта конечно влезит,смотри что-б оперативка высокой не была,если у тебя стоит на проце не боксовый кулер)))ато у меня радиатор почти цыпляет оперативку)))а я думал охлаждение поставить на оперативку и чуть не купил)))
viperest1
Member

Серёга1665
на проц.буду ставити Dеерсооl Ісе Вlаdе Prо,оперативку хочу Кіngstоn НyреrX 6гб(модель не пам'ятаю,вдома подивлюся).Думаєш будуть проблеми з висотою радіаторів? :weep:
viperest1
Member

Доречі ,яка довжина Zotac 470 i 480 AMP?На багатьох сайтах чомусь не пишуть це :spy:
viperest1
Member

Добрий вечір всім!Сьогодні переглянув знову досить багато інфи про Zоtас 470 і 480 АМР з куллерами Zаlmаn і не знайшов,яка їх довжина?Взагалі,мене цікавить чи влізе одна і друга по довжині в мій корпус (див.профіль).Корпус скажу чесно в мене поганий купив на халяву і не подумав тепер жалію,а новий купляти ще не хочу.Підказжіть будь-ласка, купляти думаю котрусь з цих двох карт.
panitive
Member

viperest1
обе влезут :up: они по длине один в один :) я тебе советую купить такую как у меня в профиле и не референс и разгон хорош (спокойно 900 по чипу )
viperest1
Member

panitiveбуду мати на увазі
:up: ,а як температура і шум?
Серёга1665
Member

viperest1
бери на розетке , карта уже появилась, 2472грн.
http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/" target="_blank ... index.html

ато снова будеш плакать что не успел :lol: :insane:
Admiral
Member

viperest1
Бери у Большого Бобо 470 амп
у самого така, в простої 35, а в іграх більше 65 не піднімається :up:
viperest1
Member

Admiral
я відправив тобі повідомлення в ЛС
DLYNNUJ
Member

Пипл,подскажите плиз,а мой БП(профильный) вытянет 470 АМР?Требования к БП-550 Вт.А вот вытянит ли с разгоном...
Че-то и мне захотелось видяху посерьезней. :gigi:
Серёга1665
Member

Admiral
и что б там не говорили)карта зебест)а нащёт где брать то у бобо не было)ну если есть то пусть берёт.
panitive
Member

DLYNNUJ
БП вытенет :up: viperest1
температура до 80-85 так как имею вот такой корпус http://images.yandex.ua/yandsearch?tld=" target="_blank ... .jpg&p=198 ето при закрытом корпусе
и в нем нет ни каких вентиляторов,когда открываю корпус то температура при игр типа Мафии 2,ОПС ,Метро 2033
где то 75 С при 900,1800,2100 а шума на 100% куллеров очень мало ! не то что было с 465 ПЕЧью от Зотака на 100% :down:
470 печь от ЗОТАКА обычный референс с норм охладом и он не погонитса до таких частот и еще один минус это бедный комплект ЗОТАКА :down:
Hum
Member

panitive
Какое вы напряжение на ядро выставляете при 850мгц? Интересно так как присмотрелся к гигабиту
DLYNNUJ
Member

panitive
Сенкс!
panitive
Member

Hum
по моему на 1040 будет роботать :up:
Admiral
Member

panitive
А у мене 1037 :p
viperest1
Member

panitive
з таким корпусом 80-85*це супер,а коли б її в мій корпус поставити то температура буде ще нижча :up: Буду ще читати обзори Ваші відгуки за рахунок карт-не хочу прогадати,спішити поки що нема сенсу поки моя супер-пупер доходячка ще працює.Скажу чесно за рахунок розгону теж нормально.
Ответить