Последние статьи и обзоры
Новости
Intel Core i7-1165G7 оказался на 20% быстрее Ryzen 7 4800U в тесте графики 3DMark Time Spy
-
Lustrator
Member
Отличный проц для игры в 3DMark Time Spy или какой-то однопоток.
-
Match5
Junior
Не,там Сони и майки плачут,что не заключили контракт с Интел на апу в консоли. Там если бы Интел сделали для них апу,то они бы были размеров с лопату,без привиуличений.Fulkrum:Ток с чего ты взял что там 3200 память в тестовых системах на АМД? Зная подход интела к маркетингу там скорее всего и двухканала нет.Scoffer: Так що ні, інтел таки вздрючила АМД по графікі при приблизно рівній ПСП.
Вообще смешно читать как у тебя подгорает, и как ты чепуху начинаешь нести про то что ДДР2 была бы такой же как лпДДР4 и как Аида врет и как Интел вздрючила АМД по графике (шо там у них уже дискретный чип круче 5700ХТ?) и т.д.
-
Scoffer
Member
Fulkrum
Тому, що треба читати всі літери треду, а не тільки ті, що тобі подобаються.
Може тоді стане зрозуміло, що 5700ХТ з консолями до обговорення відноситься приблизно ніяк.
Тому, що треба читати всі літери треду, а не тільки ті, що тобі подобаються.
Може тоді стане зрозуміло, що 5700ХТ з консолями до обговорення відноситься приблизно ніяк.
-
alexxusss
Member
Ну, у повному варіанті встройки інтеля там 96 EU * 8 = 768 потокових процесорів.Scoffer:catdoom
Кількість транзисторів не при справах. APU впирається в ПСП: різниця між АМДшними APU вже не одне покоління примарна і залежить сугубо від оперативи. В інтелі або запилили якесь уберстиснення, або чимось пожертвували, може кольорами текстур, як приклад. Що, до речі, норм варіант хоча б тому, що ноутбучні матриці все одно рідко коли хоча б 50% srgb вивозять.
Вега 8CU * 64 = 512 потокових процесорів. У півтора рази менше.
Але у когось підгорає, що поробиш. Вони в ноути напевно, вкидають бабла більше, ніж уся АМД заробляє за рік.
-
ronemun
Advanced Member
alexxusss
молодець , хоч хтось головою думає на цьому форумі. А то все махання руками
Я думаю що в Інтел архітектура відяхи мало чим відрізняється від АМД GCN5.1 (привіт Раджа), тільки ядер більше. Ну може щось від Нвідії додали, адже її спеціалістів теж скуповували пару років тому
Я думаю що в Інтел архітектура відяхи мало чим відрізняється від АМД GCN5.1 (привіт Раджа), тільки ядер більше. Ну може щось від Нвідії додали, адже її спеціалістів теж скуповували пару років тому
-
alexxusss
Member
В наступному поколінні АПУшок теж будуть юзати ще Вегу, думаю, просто ядер додадуть, але представлять досить скоро в ноутбуках (весна 2021 року), паралельно готують РДНА2 встройку (отам буде вже реальна моща ) От я не думав, що вега може таке показати:ronemun:alexxusss
Там що, є якійсь спец. блок для таких речей?
-
lokkiuni
Member
Scoffer: Не DDR4, a LPDDR4x. У LPDDR шина 2*16 біт проти 64 на DDR, і результуюча ПСП відповідно вдвічі менша.
LPDDR4x-4266 = DDR4-2133
Відправлено через 3 хвилини 6 секунди:
Розігнались ви справжню ddr4 4266 в ноути ставити. Навіть на компах це відбірні чіпи з радіаторами за купу грошей
Не кажучи про те, що вище ніж 3200 в so-dimm в природі не існує.