Это зависит от того как соберешьInspiring:sven bf31 гудят в простое, самособранный тоже будет гудеть ?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Это зависит от того как соберешьInspiring:sven bf31 гудят в простое, самособранный тоже будет гудеть ?
Тут много факторов. Начиная от самой схемы и используемых деталей, до трансформатора.Inspiring:sven bf31 гудят в простое, самособранный тоже будет гудеть ?
а де я писав, що це топ? я просто привів їх як приклад в одну ціну.vegas.pl.ua: Але це мабуть не смішно![]()
Ви це насправді ? Коли це Edifier R1200T стала топовою мультимедією ?
а давайте глянемо на S-30 - 2x10watt, действительно это серьёзный аргумент.vegas.pl.ua:
А давайте глянем що це за колонки.Мда... Справжнісінький хай-хвай.RMS 8 Вт x 2 (THD<=10%)
Дешеві свени гудять тому, що китайсі економлять на кандьорах.Inspiring:sven bf31 гудят в простое
Для мене бубніння - це багаторазові відлуння та резонанси корпусу, якими так часто старадають паперові колонки.DEVES:Под бубнением подразумевается отсутствие вменяемых высоких и средних частот.
Ну то приведіть вашу топ мультімедію, та які саме радянські колонки вона переграє.SERGBILL:а де я писав, що це топ? я просто привів їх як приклад в одну ціну
У паспорті моїх написано:S-30 - 2x10watt, действительно это серьёзный аргумент.
Код: Выделить всё
Паспортная мощность, не менее 30 Вт
Рекомендуемая наибольшая мощность
усилителя (каждого канала) 50 Вт
ага, з 10 ваттними динаміками. в паспорті написано - номінальна потушність - 10 ватт. і з нещасним 30 ваттним підсилювачем Союз 110 вони вже пердять та підстрибують, куди їм 50 ваттvegas.pl.ua: Тобто 2x30 Ватт.
навіщо? що б ви тут фанатично доказували що ви праві а я не правий?vegas.pl.ua:Ну то приведіть вашу топ мультімедію, та які саме радянські колонки вона переграє.
Я вам привів дані своїх колонок.SERGBILL:ага, з 10 ваттними динаміками. в паспорті написано - номінальна потушність - 10 ватт. і з нещасним 30 ваттним підсилювачем Союз 110 вони вже пердять та підстрибують, куди їм 50 ватт