А що за магазин ?_clawfinger_: ↑ 31.05.2026 20:35Замовив у польському магазині за 119 євро, очікувалась 2 червня. Сьогодні перевірив, перенесли на 23 червня.SashkoS: ↑ 31.05.2026 19:03Ходять чутки, що випуск бе3 відклали до грудня![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Маршрутизатори MikroTik | Обговорення маршрутизаторів компанії MikroTik на платформі RouterOS
Куратор темы:
SashkoS
-
kolesnukm
Member
-
_clawfinger_
Member
kolesnukm
мвгвзин не можу рекомендувати, адже я поки що не отримав товар. Оф. дистриб'ютор в Польщі inter projekt.
мвгвзин не можу рекомендувати, адже я поки що не отримав товар. Оф. дистриб'ютор в Польщі inter projekt.
-
SashkoS
Member
Ні, не чувusername_1: ↑ 31.05.2026 22:07 А причины известны?
- спойлер
-
username_1
Member
Мне (обычному пользователю) почему-то сразу показалось, что как-то по характеристикам слишком круто для SOHO микротика, чтобы оно сразу и без проблем пошло.SashkoS: ↑ 01.06.2026 12:09Ні, не чув
-
vdemeshko
Member
SashkoS
в США вроде как некоторые магазины предзаказ на декабрь принимают
https://www.reddit.com/r/mikrotik/comme ... ival_date/
в США вроде как некоторые магазины предзаказ на декабрь принимают
https://www.reddit.com/r/mikrotik/comme ... ival_date/
-
_clawfinger_
Member
vdemeshko
в США трохи інша історія, там були проблеми з комісією зв'язку, тож це інша історія яка не має відношення до нашої реальності в Європі.
ЗІ: Я маю надію, що все таки мій продавець отримає обіцянні 23.06.26року. Вже й ціни помінялися в верх, хоча нема в наявності наразі.
в США трохи інша історія, там були проблеми з комісією зв'язку, тож це інша історія яка не має відношення до нашої реальності в Європі.
ЗІ: Я маю надію, що все таки мій продавець отримає обіцянні 23.06.26року. Вже й ціни помінялися в верх, хоча нема в наявності наразі.
-
vdemeshko
Member
_clawfinger_
я про то откуда про декабрь пошла информация
я про то откуда про декабрь пошла информация
-
_clawfinger_
Member
vdemeshko
++ дякую за інформацію.
++ дякую за інформацію.