Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Ответить
Автор
Member

luckygamerks: 19.10.2024 14:24по якому принципу формується ціна на місцевій барахолці
как и везде, смотришь в окно, там фонарь...
luckygamerks
Member

daesz: 19.10.2024 15:19 Ви не пробували цій людині писати це в ПМ? Можливо він виставив на продаж раніше, а ціна після того впала в магазинах, але він її не редагував?
Ну по-перше я не збирався купляти цю модель СВО, я просто дивився, що тут є на барахолці. По друге виставлена вона давно і початкова ціна 4099, сьогодні людина скинула вже аж до 3300. По третє зараз у магазині акція, і за звичай коли питаєш за ціну і знижку на подібні лоти я чую "так воно ж зараз по акції" і ціну не знижують, тобто мабуть часто розрахунок їде на те що хтось у період неакційних цін купить у цієї людини на 100 грн. дешевше.

А взагалі то моє повідомлення не про конкретний товар, а про ціноутворення.
Просто так часто і виходить, що якщо товар новий то зазвичай у пристойному магазині та ще й у період акції часто буде дешевше + якісь бонуси по типу безкоштовної доставки і т.д. Якщо товар бу на залишковій гарантії то ціни часто не дуже нижче нового, а бувають і вище ніж нове, а нові часто як написано можуть мати бонуси (доставка, оплата частинами, бонуси на рахунок, подарунки, -5 відсотків оплати онлайн).

Хоча це не про всіх, тут як і всюди є люди які продають якісний товар, за ринкову ціну.
l-m
Member

luckygamerks: 19.10.2024 14:24 Скажіть мені будь ласка, а по якому принципу формується ціна на місцевій барахолці. Берем для прикладу цю об’яву viewtopic.php?f=26&t=280302. Людина хоче 3400 грн за Arctic liquid freezer III 280.
Нема ніякого загального принципу, кожна людина скільки її душа бажає, стільки й ставить. Можу подати дешевше, А-РГБ версію, якщо справді треба, а не просто побалакати.

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
luckygamerks: 20.10.2024 05:33 Ну по-перше я не збирався купляти цю модель СВО
Ясно...
Може 420 треба?)
luckygamerks: 20.10.2024 05:33 А взагалі то моє повідомлення не про конкретний товар, а про ціноутворення.
А чому тоді в цій темі? Мало продажів будь-чого за цінами які не дуже конкурентоздатні? Да купа таких тем з чим завгодно, хоч з японською зарядкою, хоч з "унікальною" 1080 у чергового неадеквата.
luckygamerks
Member

l-m: 20.10.2024 13:38
luckygamerks: 19.10.2024 14:24 Скажіть мені будь ласка, а по якому принципу формується ціна на місцевій барахолці. Берем для прикладу цю об’яву viewtopic.php?f=26&t=280302. Людина хоче 3400 грн за Arctic liquid freezer III 280.
Нема ніякого загального принципу, кожна людина скільки її душа бажає, стільки й ставить. Можу подати дешевше, А-РГБ версію, якщо справді треба, а не просто побалакати.

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
luckygamerks: 20.10.2024 05:33 Ну по-перше я не збирався купляти цю модель СВО
Ясно...
Може 420 треба?)
luckygamerks: 20.10.2024 05:33 А взагалі то моє повідомлення не про конкретний товар, а про ціноутворення.
А чому тоді в цій темі? Мало продажів будь-чого за цінами які не дуже конкурентоздатні? Да купа таких тем з чим завгодно, хоч з японською зарядкою, хоч з "унікальною" 1080 у чергового неадеквата.
За що обожнюю цей форум, так це за те що у більшості випадків, вірогідність того що тебе тут підримають у чомусь рівна майже нюлю, не в залежності від того, що ти напишеш ти отримаєш тільки хейт =) Можливо я цим дописом десь касту продавців зачепив? =) Так кожен має право і навіть повинен ставити ціни на свій розсуд, але вони якось повинні відповідати дійсності =) Хочете сказати, що у тому що я написав немає зовсім сенсу? Ладно написав та написав, думаю на цьому треба завершувати, поки на новий хейт не нарвався =)
l-m
Member

luckygamerks: 20.10.2024 17:21 Хочете сказати, що у тому що я написав немає зовсім сенсу?
В цій темі немає, прочитайте її назву.
Сюди ваші ображені продавці й не заходять навіть.
Melki
Member

luckygamerks: 20.10.2024 17:21у тому що я написав немає зовсім сенсу?
ты всё правильно написал, только зачем? кроме неадекватного продавца, никто это не изменит

и тебя тут еще не хейтили, рано ты ныть начал, очень рано
Dark-seer
Member

luckygamerks
Странно в ветке по выбору сво обсуждать ценообразование в барахолке.
Задайте конкретный вопрос по выбору чего либо, вам нормально ответят. Хей а я здесь не встречал, у меня в теме больше 2к сообщений….
luckygamerks
Member

Melki: 20.10.2024 17:59
luckygamerks: 20.10.2024 17:21у тому що я написав немає зовсім сенсу?
ты всё правильно написал, только зачем? кроме неадекватного продавца, никто это не изменит

и тебя тут еще не хейтили, рано ты ныть начал, очень рано
Чесно кажучи не планував розводити гемогогію, да і нити я не починав =))) Так як товар був саме СВО тому саме в цю тему і написав, бо не знав в яку саме тему виразити свої думки =))) Якщо по темі? то так, було в мене бажання купити СВО, 420 арктік, але нажаль в мене корпус для нього за малий, максимум мені лізе перед передньою ришіткою 360, але я так розумію це погана ідея, тому що по перше я так розумыю це погано для продуву корпусу в цілому (заважатиме переднім трьом кулерам), по друге воно зїсть частину панелі спереді, що може вплинути на вибір відеокарти за розмірами у майбутньому. Зверху нажаль можна поставити максимум 240, дуже шкода що хочаб 280 не лізе, але судячи з тестів і 240ка не так вже й погано, та і ціна на сво не набагато вища, а іноді і нижча ніж у звичайного кулера, радує гарантія 6 років, але все ж таки залишаються побоювання відносно того, що часто кажуть що СВО менш надійна штука ніж звичайний кулер. Справ з ними до цього не мав, лише кулерні башти.
Melki
Member

luckygamerks: 20.10.2024 18:17СВО менш надійна штука ніж звичайний кулер
вот это можно обсудить:
если рассуждать с т.з. "было/небыло", то не припомню баек про воздух, чтобы оно навредило, кроме суперкулеров что платы выгибали, а про воду баек много, но не видел такой, чтобы стояло какое-то время, а потом потекло новое заводское... стремаешься - возьми сам в руках покрути все шланги, к компу подключи не устанавливая и покрути поверти..
если истерично бояться воды в системном блоке, то в теплотрубках видеокарты и другого кулера внутри тоже вода и оно так-же завальцовано в условиях завода как и шланги...
Alpesyn
Member

luckygamerks
Предположу, что перед тем как раздувать из мухи слона, при этом расписывая преимущества магазина, желательно оттолкнутся от переписки с автором, которой я уверен не было.
luckygamerks
Member

Alpesyn: 21.10.2024 21:48 luckygamerks
Предположу, что перед тем как раздувать из мухи слона, при этом расписывая преимущества магазина, желательно оттолкнутся от переписки с автором, которой я уверен не было.
Я чесно кажучи думав, що це питання вже закрито=) Відносно магазину я описав ті плюси, які я бачу, мабуть забув сказати, що і з гарантією куплених речей в нормальному магазині, скоріше за все буде менше проблем. Якщо вам є що сказати, то вислухаю конструктивну критику.
Vinzy
Member

А если я в arctic LF3 подключу врм и помпу в cpu fan. А вентиляторы в систем фан. Я смогу регулировать отдельно врм и скорость помпы и вентиляторы на этой водянке? Или лучше оставить все в слоте cpu fan одним кабелем? Нету слота для помпы на материнке к сожалению.
nik1985
Member

А если я в arctic LF3 подключу врм и помпу в cpu fan. А вентиляторы в систем фан
Для помпи не бажано регулювання оборотів, виставив наприклад 70% і най маслає або для підстраховки 70% на постійно а при 90 градусів -100% , а вентилятори окремо в Sys fan настрой , в мене наприклад ступінчасто постійно 650 оборотів, коли більше 75 градусів 900 оборотів.
[Niro]
Member

Підкажіть з готових СРО 240мм, що буде тихе та продуктивне? тільки не Арктік
neo89skynet
Member

[Niro]
Alphacool або NZXT
EddieDean
Member

Доброго вечора панове! Приїхав мені мій комп. В ньому 7950х який охолоджується Arctic Liquid Freezer III 360. Наскікий я зрозумів мені збірники повісили і помпу і вентилятори водянки на один роз'єм. В ітозі у простої проц тримається на рівні 45+- градусів. АЛЕ! При 100% навантаженні водянка дуже добре себе веде і охолоджує проц до 85-87 градусів. Питання наступне: це нормальна температура для простою чи все таки треба робити окремо помпу та вентилятори? Бо я бачив що помпу викручують на максимум щоб постійно ганяла воду. Чи взагалі не паритися? В іграх тримається на рівні 58-60 градусів. Наскіки я зрозумів з оглядів це норма для 7950х. Раніше просто не працював з рідинним охолодженням, тому може не розумію як воно має працювати(
daesz
Member

[Niro]: 26.11.2024 11:53 Підкажіть з готових СРО 240мм, що буде тихе та продуктивне? тільки не Арктік
https://www.coolermaster.com/en-us/prod ... 240-atmos/
https://enermaxusa.com/products/liqmax- ... cpu-cooler
https://www.deepcool.com/products/Cooli ... 5827.shtml

Накращі готові 240ві водянки на даний час.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Валяється Thermalright Aqua Elite 240, скільки за неї можна просити :gigi:
GreenMile
Member

EddieDean: 15.12.2024 16:51 Доброго вечора панове! Приїхав мені мій комп. В ньому 7950х який охолоджується Arctic Liquid Freezer III 360. Наскікий я зрозумів мені збірники повісили і помпу і вентилятори водянки на один роз'єм. В ітозі у простої проц тримається на рівні 45+- градусів. АЛЕ! При 100% навантаженні водянка дуже добре себе веде і охолоджує проц до 85-87 градусів. Питання наступне: це нормальна температура для простою чи все таки треба робити окремо помпу та вентилятори? Бо я бачив що помпу викручують на максимум щоб постійно ганяла воду. Чи взагалі не паритися? В іграх тримається на рівні 58-60 градусів. Наскіки я зрозумів з оглядів це норма для 7950х. Раніше просто не працював з рідинним охолодженням, тому може не розумію як воно має працювати(
Ну ви ж самі відповіли на своє питання, так, це норма. Можете трохи зробити андервольт і курву накурвити, але глобально воно нічого не дасть, це норма для АМ5 проців через їх товсту кришку над кристалом.
Ripper
Member

Жидкость Alphacool Tec Protect 2 Clear 1000 мл

Підскажіть хто мав досвід ц цією жижою ... Необхідно розібрати котур і заодно поміняти жижу там зараз дистилят + концентрат ekwb мінявся останній раз років 5 тому. Ні чого іншого крім Alphacool зараз в продажу не бачу.
Ответить