Stamb: ↑
25.02.2026 14:15
в сервісі ніхто не буде сидіти над велосипедом цілими днями
раз, два і готово
так само як і в усіх інших галузях
В мене теж такий досвід. Я був здав свій ровер, щоб мені трохи гальма підправили і провели загальне то.
Забираю його потім, проїхав 150м, злетів ланц. В мене не було ніяких проблем ні з тим ланцом, ні з передачами загалом до того. В ровері шимано 105, наче не найгірші запчастини.
Покотив його назад, здаю, а чувак мені каже: "та то наш майстер робив, я не знаю, лишайте". Лишив, приходжу через 2 дні, сідаю - передачі якось дивно труть. Проїхав 150м, ланц знову злетів.
Я приношу, кажу "шо це за дурниці?", а він мені каже "та ми ж на нього не сідали, на стенді все працювало. І шо ви взагалі від нас хочете, ви просили вам гальма наладнати і змастити, ми змастили".
Я з того всього подзвонив до власника тієї контори, він сказав щоб я лишав. Прийшов ще через кілька днів, на місці вже він був, ми ще годину щось разом підкручували, і аж тоді я нормально поїхав. Але я був тиждень без ровера, дурно ходив туди-сюди і дурницями займався.
А коли ставив колеса безкамерно, то знайшов якогось пацана тут в себе в місті, який сам катається і собі робить. Лишив йому. Він казав, що два вечори повні сидів над ним. Дай йому бог здоров'я. І зробив мені як має бути. А в сервісі, то так. Шмаркнули-ляпнули, гроші взяли і будь здоров.