Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

phobosse, тільки доступна переважно на лівих сайтах. Глибоко шукати не став.
1985god
Member

Барбарис: 18.01.2026 17:59 1985god, у мене балаклава зі звичайними та лижний костюм. Але то таке, головне нормальне взуття та рукавиці - кінцівки швидше замерзають. Тому в мене з підігровом рукавиці. :D
поверх звичайних окулярів треба лижні бо від балаклави запотіваютьпар від дихання відбивається на окуляри

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Filabatya: 19.01.2026 15:33 Не знаю як для Вас, але для мене це майбутнє в вело, просто збив водою після катки і по бажанню якийсь консервант на суху можна нанести а можна і нє :up:
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
трохи не зручний сайт, або не зрозумілий , не юзер френдлі інтерфейс, де знайти характеристики велосипеда ? :shuffle:
Piter Cantrope
Member

Filabatya: 19.01.2026 15:33 Не знаю як для Вас, але для мене це майбутнє в вело, просто збив водою після катки і по бажанню якийсь консервант на суху можна нанести а можна і нє :up:
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
:up:
Мені теж імпонує ідея ременя. Правда я на них ще не їздив. Треба спробувати, тут в мене в місті мали б бути якісь.
Оцей мені сподобався на тому сайті :shuffle: :
https://pinion.eu/bike_selection/falkenjagd-hoplit-r/
Барбарис
Member

1985god, балаклави є різні: прорізами, сіткою чи рухомими частинами.
Це сайт розробників коробок, велосипеди треба дивитись на їх сайтах. Це так, для прикладу.
Filabatya
Member

Piter Cantrope
Все гарно, крім ціни,за ці гроші буде предтопова 2 підвісна електричка на лансі :gigi: або моцик хороший :shuffle:
Барбарис
Member

Filabatya
Там лише коробка 1500, втулка задня 300, титанова рама зо 2500 мінімум і т. д.
Подібні електрички будуть ще дорожче. Але мот можна купити, правда, не варто рівняти масове виробництво з дрібносерійним таких велів.
Piter Cantrope
Member

Piter Cantrope: 12.01.2026 19:30
Piter Cantrope: 07.01.2026 23:59 Не знаю як я так летів, але коли спам'ятався на землі, то я був десь аж за 3 метри від ровера. Впав на бік, і то так, що мені перебило дихання, і десь секунд 10 не міг вдихнути. Пам'ятаю, таке було коли підлітком стрибнув у воду з великої висоти.
Поїхав додому потираючи боки)
UPD: 2 зламані ребра.
UPD #2: болить. Взяв відпустку на 2 тижні, якраз зализати рани.

Відправлено через 5 годин 56 хвилин 30 секунд:
Тепер я знаю, що юшка в безкамерних колесах працює. Зайшов в гараж, витяг ровер, побачив отаке. Не знаю скільки вона там була, бо коли останні рази катався, то завжди приїжджав з снігом на колесах.
Востаннє я їздив 7 січня. Колесо не спустило. Ну може трошки, але не більше, ніж друге.
спойлер
PXL_20260128_123212101.jpg
Барбарис
Member

Piter Cantrope, в мене швальба нова спускала за пару годин в 0 по всій боковині :mad: , але декілька заправок швальбівським герметиком таки підлатали її. :gigi:
1985god
Member

Piter Cantrope: 28.01.2026 17:37
Piter Cantrope: 12.01.2026 19:30

UPD: 2 зламані ребра.
UPD #2: болить. Взяв відпустку на 2 тижні, якраз зализати рани.

Відправлено через 5 годин 56 хвилин 30 секунд:
Тепер я знаю, що юшка в безкамерних колесах працює. Зайшов в гараж, витяг ровер, побачив отаке. Не знаю скільки вона там була, бо коли останні рази катався, то завжди приїжджав з снігом на колесах.
Востаннє я їздив 7 січня. Колесо не спустило. Ну може трошки, але не більше, ніж друге.
спойлер
PXL_20260128_123212101.jpg
на таких майже гладких покришках, як на фото, зимою їздити не можна, треба щось більш зубате , а якщо сніг є то й з шипами . Ну або спеціалано спустити сильно

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Барбарис: 28.01.2026 19:40 Piter Cantrope, в мене швальба нова спускала за пару годин в 0 по всій боковині :mad: , але декілька заправок швальбівським герметиком таки підлатали її. :gigi:
мені не подобається щоб безкамерка не ремонтується на дорозі за 10 хв, якщо її пробєш чи спустить то будеш весь в тому г..і і без велосипеда, ну можна напевно туди камеру вставити , але не знаю такого досвіду не маю, а от звичайні камери міняв в дорозі
Piter Cantrope
Member

1985god: 31.01.2026 17:45 на таких майже гладких покришках, як на фото, зимою їздити не можна, треба щось більш зубате , а якщо сніг є то й з шипами . Ну або спеціалано спустити сильно
Ну так, я їздив на добряче спущених. Ну і поки ребра не залікую, нікуди виїжджати не буду, а там вже й літо скоро. Так що міняти ще не буду, влітку ще трохи поїжджу. В мене є пара свіжих покришок в шухляді.
1985god: 31.01.2026 17:45мені не подобається щоб безкамерка не ремонтується на дорозі за 10 хв, якщо її пробєш чи спустить то будеш весь в тому г..і і без велосипеда, ну можна напевно туди камеру вставити , але не знаю такого досвіду не маю, а от звичайні камери міняв в дорозі
Я теж про це думав. Але відколи в них юшка замість камери, не мав жодного проколу. Ще з літа. А до того міняв камери кожен місяць. Так що по зручності і витраченому на перебортування/заміну часу я вже дуже виграв. Ну і камеру ж можна поставити. Просто треба було б десь біля води відмити юшку, мабуть.
unique-neon
Member

У мене з безкамерними колесами та покришками є одна проблема - дуже важко знімаються/вдягаються. Якщо буде конкретний поріз, то вже легше вийти на дорогу і таксі викликати, ніж в полі морочитись з установкою камери. Але півсантиметрові проколи цілком собі латаються червячками. По поверненні мабуть варто таки нормально латати, але на дорогу додому вистачить.
Hotspur
Member

unique-neon: 01.02.2026 13:01У мене з безкамерними колесами та покришками є одна проблема - дуже важко знімаються/вдягаються.
це нормально
Барбарис
Member

1985god, ремкомплект за пару хвилин працює. Я лише герметик від швальбе пробував, то нічого не заливає ним зовні, щатягує швидко, працює до -20. Та й камеру можна поставити, якщо великий. У мене на всіх байках постійно камери на задньому пробивались, навіть на асфальті. З безкамеркою ще нічого. Тільки головне брати більш мтбшну :laugh:
Я ще походив, подивився - шосейні/гравійні роблять з дуже тонкими боковинами. Не дарма на упаковці рекомендують вперше заливати більше герметика. Я просто в мтб лив грам 90 і все.
Hotspur
Member

Барбарис: 09.02.2026 08:18 Я просто в мтб лив грам 90 і все.
:gigi:
Барбарис
Member

Hotspur, це не смішно :weep: :lol: . Вони тримають тижнями навіть без герметика. Гравійні шини все життя тв картину світу зламали.
Hotspur
Member

Барбарис: 09.02.2026 12:45Гравійні шини все життя тв картину світу зламали
під гревел також є покришки для мужика. але вони важкі :weep:
dead_rat
Member

Барбарис
В мтб тиск 1.5-2 атмосфери, а в шоссері 6-8 і там воно не залатує
Барбарис
Member

dead_rat, та гравійні все ж не зовсім шосерні. На 1.5-2 теж норм, але там на боковинах гума настільки тонка, що корд видно.
1985god
Member

dead_rat: 11.02.2026 16:42 Барбарис
В мтб тиск 1.5-2 атмосфери, а в шоссері 6-8 і там воно не залатує
з тиском 1,5-2 на МТБ хіба сніг\грязюку містити, ну або з гори летіти, але це вже буде даунхіл чи ендуро якесь, педалювати з таким низьким тиском - це стояти на місці = їхати 15 км\година максимум ,2,5 це той мінімум нижче якого я не розумію як на МТБ їздити
dead_rat
Member

1985god
Та я взагалі не розумію як на мтб їздити, то питання не до мене
Ответить