Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
Барбарис
Member
phobosse, тільки доступна переважно на лівих сайтах. Глибоко шукати не став.
-
1985god
Member
поверх звичайних окулярів треба лижні бо від балаклави запотіваютьпар від дихання відбивається на окуляриБарбарис: ↑ 18.01.2026 17:59 1985god, у мене балаклава зі звичайними та лижний костюм. Але то таке, головне нормальне взуття та рукавиці - кінцівки швидше замерзають. Тому в мене з підігровом рукавиці.![]()
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
трохи не зручний сайт, або не зрозумілий , не юзер френдлі інтерфейс, де знайти характеристики велосипеда ?Filabatya: ↑ 19.01.2026 15:33 Не знаю як для Вас, але для мене це майбутнє в вело, просто збив водою після катки і по бажанню якийсь консервант на суху можна нанести а можна і нє![]()
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
-
Piter Cantrope
Member
Filabatya: ↑ 19.01.2026 15:33 Не знаю як для Вас, але для мене це майбутнє в вело, просто збив водою після катки і по бажанню якийсь консервант на суху можна нанести а можна і нє![]()
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
Мені теж імпонує ідея ременя. Правда я на них ще не їздив. Треба спробувати, тут в мене в місті мали б бути якісь.
Оцей мені сподобався на тому сайті
https://pinion.eu/bike_selection/falkenjagd-hoplit-r/
-
Барбарис
Member
1985god, балаклави є різні: прорізами, сіткою чи рухомими частинами.
Це сайт розробників коробок, велосипеди треба дивитись на їх сайтах. Це так, для прикладу.
Це сайт розробників коробок, велосипеди треба дивитись на їх сайтах. Це так, для прикладу.
-
Filabatya
Member
Piter Cantrope
Все гарно, крім ціни,за ці гроші буде предтопова 2 підвісна електричка на лансі
або моцик хороший 
Все гарно, крім ціни,за ці гроші буде предтопова 2 підвісна електричка на лансі
-
Барбарис
Member
Filabatya
Там лише коробка 1500, втулка задня 300, титанова рама зо 2500 мінімум і т. д.
Подібні електрички будуть ще дорожче. Але мот можна купити, правда, не варто рівняти масове виробництво з дрібносерійним таких велів.
Там лише коробка 1500, втулка задня 300, титанова рама зо 2500 мінімум і т. д.
Подібні електрички будуть ще дорожче. Але мот можна купити, правда, не варто рівняти масове виробництво з дрібносерійним таких велів.
-
Piter Cantrope
Member
UPD #2: болить. Взяв відпустку на 2 тижні, якраз зализати рани.Piter Cantrope: ↑ 12.01.2026 19:30UPD: 2 зламані ребра.Piter Cantrope: ↑ 07.01.2026 23:59 Не знаю як я так летів, але коли спам'ятався на землі, то я був десь аж за 3 метри від ровера. Впав на бік, і то так, що мені перебило дихання, і десь секунд 10 не міг вдихнути. Пам'ятаю, таке було коли підлітком стрибнув у воду з великої висоти.
Поїхав додому потираючи боки)
Відправлено через 5 годин 56 хвилин 30 секунд:
Тепер я знаю, що юшка в безкамерних колесах працює. Зайшов в гараж, витяг ровер, побачив отаке. Не знаю скільки вона там була, бо коли останні рази катався, то завжди приїжджав з снігом на колесах.
Востаннє я їздив 7 січня. Колесо не спустило. Ну може трошки, але не більше, ніж друге.
- спойлер
-
Барбарис
Member
Piter Cantrope, в мене швальба нова спускала за пару годин в 0 по всій боковині
, але декілька заправок швальбівським герметиком таки підлатали її. 
-
1985god
Member
на таких майже гладких покришках, як на фото, зимою їздити не можна, треба щось більш зубате , а якщо сніг є то й з шипами . Ну або спеціалано спустити сильноPiter Cantrope: ↑ 28.01.2026 17:37UPD #2: болить. Взяв відпустку на 2 тижні, якраз зализати рани.
Відправлено через 5 годин 56 хвилин 30 секунд:
Тепер я знаю, що юшка в безкамерних колесах працює. Зайшов в гараж, витяг ровер, побачив отаке. Не знаю скільки вона там була, бо коли останні рази катався, то завжди приїжджав з снігом на колесах.
Востаннє я їздив 7 січня. Колесо не спустило. Ну може трошки, але не більше, ніж друге.
- спойлер
- PXL_20260128_123212101.jpg
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
мені не подобається щоб безкамерка не ремонтується на дорозі за 10 хв, якщо її пробєш чи спустить то будеш весь в тому г..і і без велосипеда, ну можна напевно туди камеру вставити , але не знаю такого досвіду не маю, а от звичайні камери міняв в дорозіБарбарис: ↑ 28.01.2026 19:40 Piter Cantrope, в мене швальба нова спускала за пару годин в 0 по всій боковині, але декілька заправок швальбівським герметиком таки підлатали її.
![]()
-
Piter Cantrope
Member
Ну так, я їздив на добряче спущених. Ну і поки ребра не залікую, нікуди виїжджати не буду, а там вже й літо скоро. Так що міняти ще не буду, влітку ще трохи поїжджу. В мене є пара свіжих покришок в шухляді.1985god: ↑ 31.01.2026 17:45 на таких майже гладких покришках, як на фото, зимою їздити не можна, треба щось більш зубате , а якщо сніг є то й з шипами . Ну або спеціалано спустити сильно
Я теж про це думав. Але відколи в них юшка замість камери, не мав жодного проколу. Ще з літа. А до того міняв камери кожен місяць. Так що по зручності і витраченому на перебортування/заміну часу я вже дуже виграв. Ну і камеру ж можна поставити. Просто треба було б десь біля води відмити юшку, мабуть.1985god: ↑ 31.01.2026 17:45мені не подобається щоб безкамерка не ремонтується на дорозі за 10 хв, якщо її пробєш чи спустить то будеш весь в тому г..і і без велосипеда, ну можна напевно туди камеру вставити , але не знаю такого досвіду не маю, а от звичайні камери міняв в дорозі
-
unique-neon
Member
У мене з безкамерними колесами та покришками є одна проблема - дуже важко знімаються/вдягаються. Якщо буде конкретний поріз, то вже легше вийти на дорогу і таксі викликати, ніж в полі морочитись з установкою камери. Але півсантиметрові проколи цілком собі латаються червячками. По поверненні мабуть варто таки нормально латати, але на дорогу додому вистачить.
-
Hotspur
Member
це нормальноunique-neon: ↑ 01.02.2026 13:01У мене з безкамерними колесами та покришками є одна проблема - дуже важко знімаються/вдягаються.
-
Барбарис
Member
1985god, ремкомплект за пару хвилин працює. Я лише герметик від швальбе пробував, то нічого не заливає ним зовні, щатягує швидко, працює до -20. Та й камеру можна поставити, якщо великий. У мене на всіх байках постійно камери на задньому пробивались, навіть на асфальті. З безкамеркою ще нічого. Тільки головне брати більш мтбшну
Я ще походив, подивився - шосейні/гравійні роблять з дуже тонкими боковинами. Не дарма на упаковці рекомендують вперше заливати більше герметика. Я просто в мтб лив грам 90 і все.
Я ще походив, подивився - шосейні/гравійні роблять з дуже тонкими боковинами. Не дарма на упаковці рекомендують вперше заливати більше герметика. Я просто в мтб лив грам 90 і все.
-
Hotspur
Member
Барбарис: ↑ 09.02.2026 08:18 Я просто в мтб лив грам 90 і все.
-
Барбарис
Member
Hotspur, це не смішно
. Вони тримають тижнями навіть без герметика. Гравійні шини все життя тв картину світу зламали.
-
Hotspur
Member
під гревел також є покришки для мужика. але вони важкіБарбарис: ↑ 09.02.2026 12:45Гравійні шини все життя тв картину світу зламали
-
dead_rat
Member
Барбарис
В мтб тиск 1.5-2 атмосфери, а в шоссері 6-8 і там воно не залатує
-
Барбарис
Member
dead_rat, та гравійні все ж не зовсім шосерні. На 1.5-2 теж норм, але там на боковинах гума настільки тонка, що корд видно.
-
1985god
Member
з тиском 1,5-2 на МТБ хіба сніг\грязюку містити, ну або з гори летіти, але це вже буде даунхіл чи ендуро якесь, педалювати з таким низьким тиском - це стояти на місці = їхати 15 км\година максимум ,2,5 це той мінімум нижче якого я не розумію як на МТБ їздитиdead_rat: ↑ 11.02.2026 16:42 Барбарис
-
dead_rat
Member
1985god
Та я взагалі не розумію як на мтб їздити, то питання не до мене
Та я взагалі не розумію як на мтб їздити, то питання не до мене