Проріз був в районі 11см довжини і десь 1-2см глибиною. Нічого, заштопали і досить швидко заросло. Потім лінь було їхати знімати шви, то я іх сам позрізав і повидьоргувавSpleen: ↑ 18.01.2025 03:37Жесть.
В мене постійно од педалів шипованих таке.. Але разів в 20 менщі пошкодження ніж на фото )))
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
dead_rat
Member
-
Reverse_rain
Member
Та дійсно, що там їх знімати. Але якщо чесно, то таке бачу вперше. Тепер по іншому дивлюсь на пластиковий захист навколо великої зірки.dead_rat: ↑ 18.01.2025 08:40
Проріз був в районі 11см довжини і десь 1-2см глибиною. Нічого, заштопали і досить швидко заросло. Потім лінь було їхати знімати шви, то я іх сам позрізав і повидьоргував
Бувало що шипованимі педялами собі ікру добряче дряпав, але зіркою ніколи.
-
murzik
Member
ЧОМУcspp: ↑ 18.01.2025 06:35 Купил шлем 12 лет назад, выбросил полгода назад, запылился, с плохим зрением особо не разгоняюсь...
-
Hotspur
Member
думає що безсмертнийmurzik: ↑ 18.01.2025 15:28ЧОМУ
-
murzik
Member
Hotspur
я по одеській на спуск їхав без будь якого захисту 50, почало вел хитати, виявилось колесо почало спускати
я не купив за роки форму, окуляри, то і шлем наврядчи куплю .. бо я дурне
а який щолом порадите ? народний
я по одеській на спуск їхав без будь якого захисту 50, почало вел хитати, виявилось колесо почало спускати
-
Hotspur
Member
murzik: ↑ 18.01.2025 15:34а який щолом порадите ? народний
Bontrager STARVOS WaveCel
дуже якісний недорогий шолом. 2500 грн https://velosiped.com/sholom-bontrager- ... sm-1040465
-
Reverse_rain
Member
Народний це кепка. А шолом... Ну тут міряти треба. Із непоагних бюджетних це мабуть MET Echo, який зараз за 1800-1900 грн можна взяти.murzik: ↑ 18.01.2025 15:34 Hotspur
Для себе обрав декілька варіантів брендів Giro, Fox, POC, Oakley, Smith. Вони не дешеві, тому періодичну сиджу моніторю знижки на них, може вдасться вичепити щось на мою голову.
-
Hotspur
Member
він без додаткових систем типу міпс а з ними це 4000 грн а мій варіант з ними і 2500Reverse_rain: ↑ 18.01.2025 16:19 Із непоагних бюджетних це мабуть MET Echo, який зараз за 1800-1900 грн можна взяти.
Відправлено через 39 секунд:
на чорну п'ятницю 2025 або якщо дуже повезеReverse_rain: ↑ 18.01.2025 16:19Вони не дешеві, тому періодичну сиджу моніторю знижки на них, може вдасться вичепити щось на мою голову.
-
Reverse_rain
Member
Хіба? Не побачив згадки у Трека щодо міпс. Треба буде глянути на сайті виробника.Hotspur: ↑ 18.01.2025 16:35він без додаткових систем типу міпс а з ними це 4000 грн а мій варіант з ними і 2500Reverse_rain: ↑ 18.01.2025 16:19 Із непоагних бюджетних це мабуть MET Echo, який зараз за 1800-1900 грн можна взяти.
Відправлено через 39 секунд:на чорну п'ятницю 2025 або якщо дуже повезеReverse_rain: ↑ 18.01.2025 16:19Вони не дешеві, тому періодичну сиджу моніторю знижки на них, може вдасться вичепити щось на мою голову.
-
Hotspur
Member
він у них по іншому називається. сенс той самийReverse_rain: ↑ 18.01.2025 16:40Не побачив згадки у Трека щодо міпс.
Відправлено через 25 секунд:
WaveCel - це розбірна стільникова структура, яка підкладена на внутрішню частину шолома. Ця ексклюзивна технологія Bontrager перевершує стандарти безпеки, які промисловість прийняла 30 років тому.
-
dead_rat
Member
Навіть китай-шолом буде яким-неяким захистом.murzik: ↑ 18.01.2025 15:34 Hotspur
Але краще взяти щось бюджетне від виробника чиє імʼя хочаб гуглиться.
Себе порадував Lazer Vento по акціі з 70% знижки. Може збируся його завтра викатати
-
Hotspur
Member
не знаю, краще фірмовий купити. воно не настільки дороге. в мене знайомий який впав з самоката на стоматолога вже 300 000 + витратив і кінця не видноdead_rat: ↑ 18.01.2025 16:58Навіть китай-шолом буде яким-неяким захистом.
-
dead_rat
Member
В кожного свої можливості.Hotspur: ↑ 18.01.2025 17:18не знаю, краще фірмовий купити. воно не настільки дороге. в мене знайомий який впав з самоката на стоматолога вже 300 000 + витратив і кінця не видноdead_rat: ↑ 18.01.2025 16:58Навіть китай-шолом буде яким-неяким захистом.
А, найголовніше! Шолом треба застібати, бо унікуми купили шолом, одягли як шапку і поїхали І лежить унікум з розбитою головою окремо, шолом окремо
-
Hotspur
Member
мурзік за 1000-1500 спокійно купитьdead_rat: ↑ 18.01.2025 17:53В кожного свої можливості.
-
Reverse_rain
Member
Та головне бажання та розуміння що він потрібен, а що до ціни... На тому ж олх можна взяти фірмові шоломи specialized, giro, lazer до 1к грн. Так юзані, так з подряпинами, але цілком цілі.
Тож навіть з невеликим бюджетом можна щось взяти. В шоломі що головне? Щоб при ударі луснул він, а не ваша голова.
Тож навіть з невеликим бюджетом можна щось взяти. В шоломі що головне? Щоб при ударі луснул він, а не ваша голова.
-
dead_rat
Member
Ніколи! Ніколи такого не роби, бо по-перше ти купиш підробку з вирогідністю 90%, а інші 10% це те, що його продають після падіння і він підбитий.Reverse_rain: ↑ 18.01.2025 18:54 Та головне бажання та розуміння що він потрібен, а що до ціни... На тому ж олх можна взяти фірмові шоломи specialized, giro, lazer до 1к грн.
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Наприклад підробка і оригінал