Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Alex+
dead_rat
mumu
Дякую за відповіді :up:
Ні, передні зірки сенсу міняти не бачу, вони ще добрі :)
В крайньому випадку після заміни ланцюга на новий з передніми зірками проблем жодних
Alex+
Member

Ramon
Цеп ще перевірте, бо якщо потягнутий то буде проскакувати на нових зірочках, та швидко їх з'їсть.
Hotspur
Member

Alex+: 28.05.2023 23:44Цеп ще перевірте, бо якщо потягнутий то буде проскакувати на нових зірочках, та швидко їх з'їсть.
розумні люди міняють все якщо вони багато їздили. передні зірки, цеп, касету
3-14
Member

Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема :( Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро :rotate: Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
Screenshot_20230528_224356_Gallery.jpg
З плюсів ще додам те, що нарешті дружина не плутає передачі, а то з 3х8 всяке бувало.

П.С. якщо хтось подумає, що я міг-би дружині щось порядніше купити, то її велосипед стоїть постійно на вулиці, ставити туди якийсь топовий групсет не має сенсу, він там і тижня не проживе.

Відправлено через 6 хвилин 12 секунд:
Ramon
Якщо там у тебе не касета, то менше ніж 14 на найменшій зірочці ти не підеш ;)
dead_rat
Member

3-14
Агінь! Сінгл зпереду для міста це супер.

Мені б у горах 11-40 :super: а у місті то трошки великувата, але не принципово.
9 ком‘ютерів з 10
Ramon
Member

Підкажіть, тут все вірно написано? По ходу у мене тріскачка, але завтра ще гляну :gigi:
https://velik-shop.com.ua/uk/2332/kaset ... nyayutsya/
waryag
Member

Ramon: 29.05.2023 00:33 Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема :( Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро :rotate: Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
В цілому так, але місцями там просто :facepalm:
Некомпетентний переклад компетентної статті.
Ramon
Member

20230529_080301.jpg
20230529_080104.jpg
20230529_080049.jpg
На найменшій 11 зубів, на найбільшій 38 (якщо не помилився),
Виходить що це таки касета? :rotate:
murzik
Member

на вигляд не схоже, що там 38 (ви про задню зірку чи передню?

https://www.sportek.in.ua/blogs/stati/v ... mi?lang=ua
Ramon
Member

murzik
Задню)

:gigi: заюзав маркер, і ось точний результат 11-29
Последний раз редактировалось Ramon 29.05.2023 08:28, всего редактировалось 1 раз.
Alex+
Member

Ramon
По фоткам не зрозуміло чи то касета чи ні. Зніміть колесо и сфотографуйте
3-14
Member

Ramon: 29.05.2023 08:21результат 11-29
Наскільки мені відомо, трещіток на 11 не існує, але це не точно. Фото самого колеса тут би допомогло :)
Ramon
Member

Alex+
3-14
Кажіть що як сфоткати, але знімати колесо зараз немає як :shuffle: :gigi:

колеса 28"
20230529_105942.jpg
20230529_105932.jpg
Alex+
Member

Ramon
Не знімаючи не видно. Пошукайте характерні відмінності згідно з вашим же посиланням
viewtopic.php?p=3589606#p3589606
Ramon
Member

Alex+
У мене найменша зірочка має 11 зубів. Виходить таки що касета :teacher: :dontknow:
Alex+
Member

Ramon
Вашому роверу багато років? Можливо там якісь інші стандарти були. Тож краще не на кількість зубів дивитись, а на характерні відмінності центральної частини - чи є там гайка, чи вона просто накручується
Ramon
Member

Alex+
Роверу три роки... Три роки як він у мене :gigi:

А так он є наклейка 2003 edition :gigi:
20230529_115957.jpg
20230529_115946.jpg
3-14
Member

Ramon
А в чому, власне, питання? Якщо ти не знаєш як відрізнити касету від тріщотки, то що б воно там не було, сам ти його не поміняєш. В майстерні, тим часом, тобі і скажуть, що воно таке і поміняють одразу ;)
Hotspur
Member

3-14: 28.05.2023 23:57Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
симпатично загалом
Ramon
Member

3-14
В моєму містечку є одна "майстерня" = це один мужик, який собі на дому займається ведосипедами)
В наявності в нього точно не буде шімано, а я думаю замовити в інтернетусах скоріш за все шимі)
А вже мінятиме то так, цей мужик :)
20230529_142351.jpg
Ответить