Path of Exile

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Геральт
Там з паверпланами може бути фігня, інколи треба відключити парковку ядер, в мене так на попередній системі було
На реддіті пошукай, я звідти рішення брав
Геральт
Member

Все, пройшов кампанію. 74лвл, картонний маг. Спробував карту на тій машині, якось не вразило. Ні моби, ні бос. По-ідеї, далі буде щоразу легше, і відповідно нудніше. Шмоток за цілу гру якихось нормальних не бачив, пробігав бомжиком.
Геральт
Member

Хех, після того ruthless спробував звичайний. Халява страшна. Знав би, вибрав би з "одним життям".
Геральт
Member

Скільки ж лишнього в тому станд. режимі, жах. От не можна просто взяти і пройти кампанію. Гра постійно підсовує якесь барахло, яке відволікає від мейн квесту і забиває інвентар: якісь контракти розбійників, які ще й з рюкзака не викинеш, ще там щось. :mad:
Таки ruthless в рази менше того мікроменеджменту вимагає. Та й загалом цікавіший, хоч є відчуття прогресу практично на кожному lvl апі персонажа/камінчиків. Виклик присутній, а не ололо. І таки треба інколи навіть подумати.

Ітого, якби зараз починав, то ruthless в лізі Settlers. В Settlers корбалик буде возити орби/шмотки, чим трохи компенсуватиме обмеженість ruthless. Але не аж так часто, щоб змушувати приділяти тому багато часу. Ідеальне, імхо, поєднання.
З недоліків - абсолютно вбогий "зсув" замість нормального телепорту, що буде інколи призводити до раптових смертей в оточенні ворогів. Так він ще й в перешкоди не вміє. Тобто перескочити потічок, чи зіскочити з пагорба не вийде. Треба бігти по колу.
Ну і фільтр луту, який повністю не ховає предмети.

Але то незначні незручності порівняно з тонами непотребу і мікроменеджменту в станд режимі.

зі. пробував 5L закрафтити, після 100 витрачених Fusion - продав предмет, щоб мене не бентежив.
Graveworm
Member

Геральт: 21.01.2025 10:49пробував 5L закрафтити, після 100 витрачених Fusion
ilvl шмотки який? Можливо занизький
Геральт: 21.01.2025 10:49вбогий "зсув" замість нормального телепорту
Там різні мувмент скіли є, одні для швидшого руху, інші для подолання перешкод
Геральт
Member

Graveworm
На жаль. З синіх нема нічого. Є якісь зелені/червоні, але не підходять або по зброї або по суті (зміщення до найбл. ворога, наприклад)

А лвл шмотки не пам'ятаю. Десь 50-60 мав би бути. Та вже забив і продав.
Graveworm
Member

Геральт
Який клас?
Шукай flame dash, frostblink, lightning warp
Якщо класу недостапно в містах, то в 3 або 6 актах можна купити будь-які камні
Геральт
Member

Graveworm
Ну нема там, нема. Маг (паличка/скіпетр). Синій камінь потрібний. Та в принципі, без різниці колір, аби скакав "від" ворога, ігноруючи перешкоди.
В rutheless камінці продаються лише в 1го торговця на всю гру, в бібліотеці. І продаються вони за якісь рубіни, яких аж цілих три на все проходження. Але не суть. Якщо в нього нема, то і випасти воно не може.

Travel skills disabled (only Quickstep exists)

От в стандарті мені frostblink зайшов. Те, що треба.
Graveworm
Member

Геральт
А, ми про рутлес зараз
Тоді не шарю, мені таке не цікаво
Геральт
Member

Так...пройшов повторно але стандарт. Якщо в ruthless грав дворянкою, то в стандарті відьмою. Дерево пасивок практично те саме, з невеликими відмінностями. Після проходження кампанії зняв з обох шмотки і порівняв дамаг. В ruthaless - 7к DPS, в стандарті - 21к DPS
Чисто за рахунок сапортів і різнних камінчиків основного скіла. Але в стандарті той мікроменеджмент під кінець кампанії мене просто задушив. 9-10 акт вже біг до кітави лишаючи на землі майже весь лут. Ендгейм ні там ні там не цікавий. Фактично ті самі карти, а точніше їх частинки, які були в кампанії. Ті самі вороги. Боси якщо є якісь свіжі, то фактично рескін. Тактика не помінялась ні на йоту. Таке собі. Але гра явно веселіша за D4, який також спробував.

Вийде PoE2 ще гляну на нього, але судячи з опису, ruthaless там нема :(
Vlaad13
Member

Геральт: 25.01.2025 10:01 Так...пройшов повторно але стандарт. Якщо в ruthless грав дворянкою, то в стандарті відьмою. Дерево пасивок практично те саме, з невеликими відмінностями. Після проходження кампанії зняв з обох шмотки і порівняв дамаг. В ruthaless - 7к DPS, в стандарті - 21к DPS
Чисто за рахунок сапортів і різнних камінчиків основного скіла. Але в стандарті той мікроменеджмент під кінець кампанії мене просто задушив. 9-10 акт вже біг до кітави лишаючи на землі майже весь лут. Ендгейм ні там ні там не цікавий. Фактично ті самі карти, а точніше їх частинки, які були в кампанії. Ті самі вороги. Боси якщо є якісь свіжі, то фактично рескін. Тактика не помінялась ні на йоту. Таке собі. Але гра явно веселіша за D4, який також спробував.

Вийде PoE2 ще гляну на нього, але судячи з опису, ruthaless там нема :(
Вам ніхто не заважає грати в звичайний режим та просто не підіймати жовті чи унікальні речі :gigi:
Але я все ще не розумію навіщо воно вам, у звичайному режимі ви швидше доберетесь до хай енд контенту і повірте вам там наваляють і з добрими речами
Ваш режим це щось на кшталт проходження Елдену 1 рівнем
Якщо у вас багато вільного часу в таке грати звісно можно але як на мене це якийсь мазохізм
Геральт
Member

Vlaad13
Там крім тих жовтих речей повно сміття. Якось мав необережність підняти контракт розбійника. Так як його потім ні викинути ні продати.
І я в курсі, що з ним робити, але воно мене не цікавить. Не любить моя магічка тісних приміщень :)

Ну, добрався до енд-гейму. Зачистив карту. Так і не зрозумів, що то, виявляється, був бос карти )
Ні, я не сперечаюсь, там б'ють сильніше. Але тільки й того, що мобам кофи дамаги/хп збільшили. Якби, скажімо, боси юзали щось унікальне, що змушує міняти тактику... А тут як був отой самонер, який скелетів піднімає, так і лишився такий самий в енд-геймі. І тактика для будь-кого одна й та сама: тотем, дебаф, основний скіл, телепорт. Повторити по колу. Хоча перс ван-шотний, фактично. Дворянка трохи живучіша була, за рахунок сили.

Глянув ще на карту атласа. Всю не дивився, клікнув кілька нодів. Так вони всі дають бонуси карт. Безпосередньо персонажу нічого нема. І нащо мені "ймовірність зустріти мисливця збільшена"? Воно мені треба? Я б задоволенням відмовився б від тих квестів "спіймай чергову 100500 тваринку".
Одним словом, зі звичайного режиму мені б згодився хіба що верстак, бо більш передбачуваний крафт. І нормальний телепорт для героя. А, ну і можливість ховати предмети на карті.

Прозвучить мабуть дивно, але ruthless проходиться швидше, ніж стандарт. Саме через значно менші затрати на мікроменеджмент.
Wahoo
Member

Геральт: 25.01.2025 10:01 Вийде PoE2 ще гляну на нього, але судячи з опису, ruthaless там нема :(
POE2 в базе как POE1 ruthless.
Впрочем, господа минмаксеры ноу-лайферы и ее уже сломали. И теперь весь ПОЕ 2 бегает в однокнопочных билдах.
Graveworm
Member

Геральт: 27.01.2025 08:59ні викинути ні продати.
Береш лівою кнопкою і /delete в чат
maxn
Member

Можно тупой вопрос? пое2
Играю по кайфу, без трейда и билдов всяких которые ломают игру. В первую часть не играл, можно считать что нубас. Только что закрыл три акта на первой сложности. Играю за титана. В каждой руке по двуручной булаве.
Вопрос - есть двурчная булава с характеристикой "Умения ударов наносят окружающим целям урон по области."
Мне надо две такие булавы чтобы автоатака каждой рукой была атакой по области, или перка на одной из таких палок будет достаточно?
Graveworm
Member

maxn
Залежить від тексту
Якщо просто "strike skills" - то однієї
Якщо "with this weapon" - то дві
На автоатаки перше не діє, бтв, тільки на навички
maxn
Member

Текста где? в описании скила ( в моей случае автоатаки) или оружия? Что написано не помню точно, надо глянуть да и у меня рус версия. Но вопрос касательно исключительно автоатаки. Судя по всему надо две булавы чтобы автоатака от каждой имела аое эффект ?
Wahoo
Member

maxn
Как титан 90 уровня, титану уровня поменьше, говорю. Что по площади бьёт одно весло, если в руках оно одно такое.
Главный параметр на весле, который может быть, это бонус к физ урону. Камни ставь именно на физ урон.
Ну и самый полезный совет. Играй за титана (именно в варовских билдах), только если ты готов страдать. Так-то лучше сразу в гемлинг легионера.
В игре почти не работает броня. на 15-16 (сильно коррапченых картах) умираешь внезапно и с одной рандомной тычки. Делириумки и бричи врообще очень тяжело проходить. И проблема даже не только в отсутствующей броне. Все самые эпичные абилки у вара имеют ооооочень длинную анимацию. в бриче тебя за это время уже сожрут и переварят. А билды через крики/тотемы это такое уныние.
Graveworm
Member

maxn
Палки
Скинь скріншот чи шо, на пальцях важко зрозуміти
Wahoo
Member

Graveworm
"Strikes deal splash damage to targets within 1.8m"
Ответить