viperest1
Есть такая прожка - Artmoney. Ломает любые числа в игре. Патроны, деньги, жизни. Сломай, поставь 99999 патрыков и пусть ребенок играется. А вырастит - возьмет под свой контроль остатки человечества и поведет их в бой против скайнет
Voodoo89 він в мене ще говорити добре не вміє,а от яка комплектуха у компі знає і коли бачить на екрані щось з цього то відразу "проць"(процесор)"пата"(плата,має на увазі мамку ) .Дитина росте з журналами "ДПК" половина з яких вже "прочитані" і в смітнику.
а мой уже и паузу ставит и снова запускает мультики...и виндовз знает, когда грузится и интернет как появляется - ужос!
думаю у скайнета против таких акселератов (2 года 11 месяцев) просто нет шансов...
Мій львівський племінник в 6міс вже нормально ходив і спав тільки з пультом від ДВД в 1,5 роки відрізняв хрестову викрутку від звичайної і плоскогубці тестю приносив - допомагав з ремонтом
Ні, він залізячник...Минулого літа розкрутив кришку на моєму системнику і болтики в БЖ позакручував. Всі сліди позамітав, я спочатку подумав що сам системник так залишив. Потім бачу - зайві болтики в БЖ було йому 2,6р
Вирішив себе показати Минулого року на сватанні. Я зліва
Вложения
Последний раз редактировалось tw-r 10.08.2011 22:51, всего редактировалось 1 раз.