Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))walkman3000: ↑ 13.05.2025 09:50Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Новости
Последние статьи и обзоры
Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade
-
kosoy2004
Member
-
Tetronga
Member
Так а мінуси будуть чи нє?Fen1xz: ↑ 13.05.2025 09:50Типичная корейская чильня где на пол экрана у тебя задница главной героини которую можно одевать и раздевать в разное. Поэтому и подогревают ЦА аж 25 новыми костюмами.Alligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
-
walkman3000
Member
Але запамяталась на виході тим, як всі розглядали труси на 2B. Хороша гра, якщо що. Аніме не дужеwaryag: ↑ 13.05.2025 12:18В ніер таки навалили сюжету. Щоправда, для розкриття потрібно забагато повторних проходжень.
-
Wahoo
Member
Я гордый НЕ обладатель ачивки за подглядывание 2b под юбку на лестницах =)walkman3000: ↑ 13.05.2025 12:25 Але запамяталась на виході тим, як всі розглядали труси на 2B. Хороша гра, якщо що. Аніме не дуже
Держался как мог, из последних сил.
-
walkman3000
Member
kosoy2004: ↑ 13.05.2025 12:22Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))walkman3000: ↑ 13.05.2025 09:50Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
meine respektierungWahoo: ↑ 13.05.2025 12:29Я гордый НЕ обладатель ачивки за подглядывание 2b под юбку на лестницах =)
Держался как мог, из последних сил.
-
Steelmax
Member
Я так и не понял посыла: сначало им не нравилось, что нет женЧин героинь, женЧин игроков, и вообще нет гендерной єдності; а теперь им не нравится сильная и независимая, curvy воинственная доярка, которой все восхищаются?walkman3000: ↑ 13.05.2025 09:50 Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Исходя по трейлерам, в GTA6 решили окончательно постебаться с огромных полупопий, там у всех жопы неподъемные
-
Alex646
Member
Проблема в тому, що справжній прототип теж не сильно натуральний. Тій кореянці як мінімум зробили хірурги груди і обличчя.kosoy2004: ↑ 13.05.2025 12:22 Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))
Справжні кореянки виглядають трошечки не так)
-
walkman3000
Member
ну да, она ж не похожа на персонажей с конкордаSteelmax: ↑ 13.05.2025 12:54а теперь им не нравится сильная и независимая, curvy воинственная доярка, которой все восхищаются?
та как-то пофигу. выходит что то типа стеллар блейда - угараем с ущемленных нитакусь и маминых титанов одиночества. выходит что то типа конкорда или триплы с повесточкой - угараем с провала продаж, развала студии и персонала уже работающего в маке. win-win situationSteelmax: ↑ 13.05.2025 12:54Как по мне перемога, или это не то?
ну так они там и в жизни такие, если что. плюс гта всегда была про стеб над обществом, американским обществом. большая часть приколов в ней непонятна нашимSteelmax: ↑ 13.05.2025 12:54Исходя по трейлерам, в GTA6 решили окончательно постебаться с огромных полупопий, там у всех жопы неподъемные
-
kairo
Member
Ну вона там і не схожа на героїню гри.kosoy2004: ↑ 13.05.2025 12:22 Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))
- спойлер

- спойлер

-
Аціо
Member
Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?kairo: ↑ 13.05.2025 13:16Ну вона там і не схожа на героїню гри.kosoy2004: ↑ 13.05.2025 12:22 Смішно було, коли вони такі засрали соцмережі і все навколо коментарями "та ця гра - це фантазія задротів і інцелів, які справжню жінку ніколи не бачили, зліпили якусь мало не секс ляльку, справжні жінки виглядають не так". А розробники потім беруть випускають відео з актрисою з якої модельку героїні робили і та така "привіт, мене звати так то так то, я - модель обличчя і тіла головної героїні а також її голос мовою оригіналу... ну і щось там далі про гру розказує" і ті коментатори мовчки стоять обтікають))Корейці в своєму стилі зробили із неї секс-лялку, але якщо комусь таке подобається, я не заперечую. Мені особисто більш подобаються реалістичні персонажі:
- спойлер
- спойлер
А стривайте стривайте, я тільки зараз помітив! В неї є обличчя! А раніше я і не помічав!
-
waryag
Member
Вони взяли дівчину, над якою вже добряче попрацювали пластичні хірурги, і змінили її в бік ще більшої ляльковості. Р - реалізм!Аціо: ↑ 13.05.2025 13:26Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
А стривайте стривайте, я тільки зараз помітив! В неї є обличчя! А раніше я і не помічав!
-
walkman3000
Member
її зовнішність ще дивує, мабуть, тих, хто ніколи не грав у jrpgwaryag: ↑ 13.05.2025 13:40Р - реалізм!
-
7_s_7
Member
Это на каком то новом движке: "рушій Unbreal Engine 4" 
-
waryag
Member
Взагалі-то, у переважній більшості ЖРПГ піксельна графіка чи лоу-полі моделі дають гравцям максимальну свободу уявиwalkman3000: ↑ 13.05.2025 13:56 її зовнішність ще дивує, мабуть, тих, хто ніколи не грав у jrpg
Також велике питання, навіщо бойовому(!) андроїду зовнішність і костюми зірок кіно для дорослих?
В більшості ЖРПГ це дівчата/жінки/гуманоїди, яким притаманне бажання виглядати красиво, і по якості дизайну вони значно краще за СБ. В НІЕР це (хоч і трохи шизоїдно), але обгрунтовано, і використовуються стилізовані костюми слуг.
А тут?
Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
П.С. А давно на оверах забанили слово "_" (кіно для дорослих)?
-
Telcontar
Member
Не схожа, більш худорляві ноги, обличчя не схоже і т.д. Художники подомальовували дуже багато чого.Аціо: ↑ 13.05.2025 13:26 Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
-
Геральт
Active Member
Так собі гра, якщо вже другу сторінку лише зовнішність ГГ обговорюють. Це ми пропускаємо 
-
Telcontar
Member
Так по суті нічого окрім зовнішності і скандалів між SJW та їх противниками в цій грі немає. Навіть та ж китайська мавпа значно більш креативніша.Геральт: ↑ 13.05.2025 14:40 Так собі гра, якщо вже другу сторінку лише зовнішність ГГ обговорюють. Це ми пропускаємо![]()
-
Аціо
Member
Ну з фото я пластики не бачив, а от на її подивився виступах - там Корейська косметика.waryag: ↑ 13.05.2025 13:40Вони взяли дівчину, над якою вже добряче попрацювали пластичні хірурги, і змінили її в бік ще більшої ляльковості. Р - реалізм!Аціо: ↑ 13.05.2025 13:26Як не схожа придивився талія, фігура, груди досить схоже, чи ви про що? Одяг на фото не той?
А стривайте стривайте, я тільки зараз помітив! В неї є обличчя! А раніше я і не помічав!![]()
Так що так з тією косметикою ознайомтесь на Ютубі, вона виглядає як лялька - досить схожа як з гри.
-
walkman3000
Member
звичайна гра, нічого особливого. типові гіперсексуалізовані перси для азії, зробили велику жопу та цицьки, які трясуться і почалось. не треба шукати логіку де її немає. вважайте це фансервісомwaryag: ↑ 13.05.2025 14:21Також велике питання, навіщо бойовому(!) андроїду зовнішність і костюми зірок кіно для дорослих?
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Спасибо пс5 холопам за бета тест.
Плохо что ли? Может возьму игру ради костюма 2В. Переплачивать за версию для плойки не хотелось.Fen1xz: ↑ 13.05.2025 09:50Типичная корейская чильня где на пол экрана у тебя задница главной героини которую можно одевать и раздевать в разное. Поэтому и подогревают ЦА аж 25 новыми костюмами.Alligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \